🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 65 658
  • 1 952
  •   95
Отговори
# 1 425
Тъкмо Виктория си падна по единия и сега пак Габа и провали любовта 😃😃😃, шегувам се разбира се, добре го изведоха този селяк. Може и надрусан да е бил. Габриела да види, че не може с всеки да се шегува така. И не са с Хени един дол дренки, а с нея. Джанката се зъби, ама Йовица си го изгони от стаята.
И на мен ми се стори, че е на нещо тоя, освен алкохола.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 23:43 от BobbyDyl

# 1 426
  • Пловдив
Ами това дали я е съборил няма значение, опита се. Трябва да счупи нечий крак, за да се брои ли. И аз мразя Габарко, ама не е като да е била или дори докосвала някого. Вербално, да, щеше да ми много хареса, някой да я разреве с остър език. Ама тя само Албена Вулева би могла.

И аз така мисля, ясно е че тя обижда, но пък като гледам за този формат е нещо често срещано да има т.нар. "вербална агресия".  Не я оправдавам, това е нещо за което трябва да помислят продуцентите на шоуто.

# 1 427
Модата с острите бради и тези прически я има и в чужбина. Обикновено при хора с ориенталски/северноафрикански корени и от ниските прослойки.

Ох, Шермин, Шермин… израелската поговорка как всяка тенджера си имала похлупак 😂

Я, и при мъжете ще има драма. Според мен и утре няма да стигнем до розите. До кола ще върви това предаване, те от снимачен ден правят по 3 епизода?

# 1 428
Кво стана сега?!

# 1 429
  • Street of Dreams
Освен Петър, има ли друг без брада?

# 1 430
този сезон е за джукестата Габи.Б.-Дениз,Шармин и старозагорската мис къси крака...как не го схващате ...другите участници са декор

# 1 431
този сезон е за джукестата Габи.Б.-Дениз,Шармин и старозагорската мис къси крака...как не го схващате ...другите участници са декор
Коя е тази?

# 1 432
  • Street of Dreams
Ами това дали я е съборил няма значение, опита се. Трябва да счупи нечий крак, за да се брои ли. И аз мразя Габарко, ама не е като да е била или дори докосвала някого. Вербално, да, щеше да ми много хареса, някой да я разреве с остър език. Ама тя само Албена Вулева би могла.

И аз така мисля, ясно е че тя обижда, но пък като гледам за този формат е нещо често срещано да има т.нар. "вербална агресия".  Не я оправдавам, това е нещо за което трябва да помислят продуцентите на шоуто.

Именно. Т.нар. формат нормализира простотията и вербалната агресия и не само че хората не се смушават, ами и повечето заради това гледат. Физическата агресия е просто следващото ниво - хората си обичат скандала, обичат да се възмущават и искат все повече.

# 1 433
Този дето го изгониха ,къде на други място е участвал, имам чувството че някъде се подвизаваше преди?!

# 1 434
Точно 👌

# 1 435
Габи е хитруша- рева като магаре за да изхвърлят селяка и успя. Не видях да пада на земята. Постъпката е груба, ама Габа преигра в реакцията.

# 1 436
  • В Града на Липите
Някой разбра ли за кого от мъжете подозирали, че е гей?

# 1 437
  • София
Много неприятен тип беше този, грозна сценка. Не знам дали е искал да й събори стола, но посегна и това не е ок. Тя обаче явно си знае, че си го проси многократно, защото каза "тоя път не е заради голямата ми уста" или нещо такова. Ами, точно заради нея е. Трябва някой да я постави на мястото й, но не по този начин. Сега е жертва. Иначе и на мен ми е познат по физиономия, както и този Лъчезар.
Всички мъже харесват Натали, разбираемо. Виктория пък с претенции..
Лили е с гадната енергия, присмял се хърбел на щърбел, буквално 🤭

# 1 438
  • Пловдив

Именно. Т.нар. формат нормализира простотията и вербалната агресия и не само че хората не се възмушават, ами и повечето заради това гледат. Физическата агресия е просто следващото ниво - хората си обичат скандала, обичат да се възмущават и искат все повече.
Да, така е, много точно казано. Дано все пак се усетят за следващия сезон и да изберат такива, които няма да правят "сеир" и да се обиждат една друга.

# 1 439
От продукцията нямаха друг ход, освен да го изгонят сельото, но е странно, че не правят забележки за вербалната агресия. Насилието е голям проблем в обществото ни и за мен е скандално да не се санкционират под някаква форма участниците, когато почнат да се държат, както им идва отвътре. Джани защо не го наказаха да седи сам в къщата, че да му дойде акъла в главата? А те на поход го подкараха с другите, да се радва, за награда. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт