🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 61 574
  • 1 840
  •   76
Отговори
# 1 545
Е, няма как Джани да хване Йовица за ризата - нали на момента ще изхвърчи от предаването.

# 1 546
В промото за довечера:
"ВЪВ Израел си имаме пугуворка: Всяка тенджУра си има похлупакЪ".

# 1 547
В промото за довечера:
"ВЪВ Израел си имаме пугуворка: Всяка тенджУра си има похлупакЪ".

Да, тази поговорка е израелски бранд със сигурност. Само да я беше казала на иврит.

# 1 548
Още не съм доизгледала епизода, ама се чудя този Тихомир откъде ми е познат и сега се сетих - беше фитнес инструктор в pulse в mall of sofia. Joy Излишно е да казвам, че все бе обграден от жени и си лафеше/сваляше с тях Joy

# 1 549
Още не съм доизгледала епизода, ама се чудя този Тихомир откъде ми е познат и сега се сетих - беше фитнес инструктор в pulse в mall of sofia. Joy Излишно е да казвам, че все бе обграден от жени и си лафеше/сваляше с тях Joy
Ми симпатяга е момчето. Не се учудвам, че го наобикалят.

# 1 550
Е, няма как Джани да хване Йовица за ризата - нали на момента ще изхвърчи от предаването.
Пловдивският италианец му е до кръста на северния македонец Grinning
Кинта и 60 се ежи на двуметров с пловдивския си диалект.
(Оставям настрана, че Joвица е чужденец и говори много по-добър български от този нашия анабол)

# 1 551
Този примат Радо (защото спор няма, че е такъв) къде е бил ударен с чаша? По коя част на тялото?
Да не са си правили "наздраве" с Бланкото? Grinning
Ако тя ще го удря с чаша, едва ли ще е по рамото или корема, а ще се цели в главата. Аз следи от удари минути след случилото се не видях. А и тя едва ли би посмяла. За толкова поне ѝ стига акълът (а и опитът).

# 1 552
Да се определят хората по височина също е доста кофти.Някой като е висок- какво от това, дай ниските да ги изметем от света.

# 1 553
Много неприятен тип беше този, грозна сценка. Не знам дали е искал да й събори стола, но посегна и това не е ок. Тя обаче явно си знае, че си го проси многократно, защото каза "тоя път не е заради голямата ми уста" или нещо такова. Ами, точно заради нея е. Трябва някой да я постави на мястото й, но не по този начин. Сега е жертва. Иначе и на мен ми е познат по физиономия, както и този Лъчезар.
Всички мъже харесват Натали, разбираемо. Виктория пък с претенции..
Лили е с гадната енергия, присмял се хърбел на щърбел, буквално 🤭
Лъчо не е лошо момче, ама много напира да е известен....Самовлюбен е леко и обича да говори за себе си. С гадже не съм го виждала, а доста се оглежда по момите. Идва от нормално семейство и малък град, трима братя са.
Отдавна нямам контакт, но знам за доста от начинанията му, бута се доста, няколко пъти сменя професионалната сфера, сега явно пак се е насочил към нова...Предполагам е правилно решение.
Надявам се да си намери някоя девойка да си се снимат заедно, че иначе само мускули, фитнес от него.

# 1 554
Скрит текст:

От инстаграм. Сигурно този му е приятел.

Аз също не подкрепям насилието, НО под всякаква форма. Габриела и Шавармата се разбиха да обиждат и тормозят другите участнички ЦЯЛ сезон. Защо не ги изгониха и тях?
И ми е много интересно, как се запознаваш с някой, почваш да го обиждаш с голямата си уста, получаваш същото като твоето отношение и после ревеш, че си много “унизена”?? Габриелче, като яде кюфтетата не рева, а сега що ревеш????

Че този Радо ли е какъв е, беше селяк е факт.
Че се беше напил или на някоя субстанция също.
Че беше  недодялан и ръб, също.

Но, агресия не е имало. Не разбирам и тук жените на форума. Да дръпнеш стола на някого, не е агресия, не бъркайте нещата.
Това е поставяне на мястото му, нищо повече.
Може да е грубо, но не е посягане или напсуване.

В случай, че продукцията и коментиращите в защите на Габа джуката са толкова многострадални, тогава да я бяха изгонили и нея, когато посегна на Емили, както и Анифе да я бяхте изгонили за обиди от рода на " парцал ".
Нещо двойни стандарти има тука, а ?

Селяка, не ми харесва нито по външност, нито нищо.
Просто не ми харесват двойните стандарти и да се изкарват някои жени жертви, защото това е преиграване.

# 1 555
Този примат Радо (защото спор няма, че е такъв) къде е бил ударен с чаша? По коя част на тялото?
Да не са си правили "наздраве" с Бланкото? Grinning
Ако тя ще го удря с чаша, едва ли ще е по рамото или корема, а ще се цели в главата. Аз следи от удари минути след случилото се не видях. А и тя едва ли би посмяла. За толкова поне ѝ стига акълът (а и опитът).
Погледнах му ФБ на тоя. В свое оправдание пише, че като влязъл им правел комплименти, а те го обиждали и провокирали, а той почнал и той като тях. За никаква чаша не пише. Ако имаше такова нещо нямаше да пропусне да го каже в своя защита.

# 1 556
Само извадката с въпросния селяндур и Габа гледах от 2 -та последни епизода.
Мен ме напрегна яко още от "разговора" с Киара! "Искам да ми отговаряш само с "Да"! А бутането на стола от голям, добре изглеждащ мъж беше отвратително! Останах без думи от тази проява на квази простащина...
А Шермината едно си баба знае, едно си нае, направо на "мют" я слагам. Едни и същи приказки по петстотин пъти...

# 1 557
  • София
Труден епизод за гледане снощи! Моето мнение е, че не желаят да пуснат самият акт на агресия, защото е реалити.
Каква беше тази жена от продукцията, която успокояваше Габи с думите : “Извинявай, Габенце, всички са минали психотестове и такива неща…кълна ти се…” Много професионално, няма що! Момичетата по-добре я успокояваха. Хареса ми категоричността на всички участнички, че тоя гнусар трябва да напусне, но продукцията ми олекна.

# 1 558
Ами факт, че беше простак. Но да съжаля Габа, няма да стане в този живот. Иначе вярвам че бая бой е яла в тоя живот. Но пак казвам, винаги има избор и път. Тя не е узряла, няма и да узрее. Ми толкоз

# 1 559
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Пловдивският италианец му е до кръста на северния македонец Grinning
Кинта и 60 се ежи на двуметров с пловдивския си диалект.
(Оставям настрана, че Joвица е чужденец и говори много по-добър български от този нашия анабол)
Какъв чужденец е Йовица? Бях в Скопие за няколко дни пролетта, някои местни говорят по правилен български от нас.

Общи условия

Активация на акаунт