🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 69 899
  • 2 025
  •   47
Отговори
# 1 665
  • София
Това което ми прави много грозно впечатление е това яко пиене от жените. Много от тях пият и то много.
Хени снощи се закла направо. Беше мъртво пияна. Много от другите също пият и бяха пияни.

# 1 666
Мен пък ме дразни, че всички пушат цигари.

# 1 667
Мен пък вече ме дразнят всички.Съжалявам,че не мога да го напиша на 5 езика.

# 1 668
И мен ме отвращават пияни хора, независимо от пола им.

# 1 669
  • София
Да, това с пушенето също.
Аз по принцип не понасям цигарения дим и директно ме удря в главата. Очите също започват много да ми сълзят.

# 1 670
Много ми е трудно да й разбирам на Наталийка. Защо говори през зъби? Млада е да има последствия от ботокс. Изобщо не си отваря устата (докато говори), иначе не знам в други ситуации  Stuck Out Tongue
Ботоксът не пречи да говориш добре и ясно.

# 1 671
Натали много иска да докара котешкото мяукане на Айлин, обаче не го владее.

# 1 672
Ооо мяукането на Айлин хехе, къде ти...

# 1 673
Не мога да ви смогна. Но да си дам моите 2 евроцента за Виктория от миналия епизод. Тази жена никога няма да бъде харесвана от мъж. Тотал щета е в общуването с мъжете. Нападателна, изпитваща, изглеждаща вечно кисела, все в отбранителна или  надменно снизходителна позиция  към събеседника. Като добавим и некрасивата й външност, направо антимагнит за мъжете. И колко е сигурна, че някой ще я избере там! Вкара си автогол тази жена. А и като виждам по какви мъже си пада...

# 1 674
А тук от кое поколение са повечето?
Потребителите тук, смея да твърдя, са на доста по-високо ниво от тези във фейсбук. Най-малкото участието във форум и адекватното публикуване тук изисква малко повече усилие. Цялостното ниво на дискусия тук е нива над популизма и буквалните прочити на лелите във фейсбук.

# 1 675
За разлика от Виктория, Габриела е една мила красива женица, магнит за мъжете, да си ги юрка Joy
А косата на Шермин засенчва комуникационните й умения и възпитанието й Joy

# 1 676
Ставаше въпрос за възрастовия диапазон. Във Фейсбук смятат обратното за бг мамма - за тях това е нарицателно на сборище за дебели незадоволени лелки, които за капак са и глупави... Половината от пишещите тук, пишат и там.

# 1 677
А как Виктория и Шавармата станаха приятелки?

# 1 678
Простотията ги привлече една към
друга.

# 1 679
Неделчо беше казал в един подкаст, че ако иска да се посмее и да прочете простотии, чете коментарите във фейсбук, ако му се четат по-сериозни, влиза в темата на бг-мама.

Общи условия

Активация на акаунт