🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 65 913
  • 1 955
  •   87
Отговори
# 1 680
Дано не е влизал последните дни в такъв случай.

# 1 681
Aми като чувам какво се говори във фейсбук... Ще си затвърди мнението.

# 1 682
  • SF
Неделчо беше казал в един подкаст, че ако иска да се посмее и да прочете простотии, чете коментарите във фейсбук, ако му се четат по-сериозни, влиза в темата на бг-мама.

Ееее, щом Неделчо го е казал.... Той е капацитет!

# 1 683
Ставаше въпрос за възрастовия диапазон. Във Фейсбук смятат обратното за бг мамма - за тях това е нарицателно на сборище за дебели незадоволени лелки, които за капак са и глупави... Половината от пишещите тук, пишат и там.
Ама, то и там останаха глигани в анцузи, младите са в Инстаграм и Тик Ток.Joy

# 1 684
Абе вие нормални ли сте, бе? Както и да се е държала не заслужава да ѝ излашка стола. Ами ако отзад имаше камък, бордюр?
Как може жени да толерират насилие над жени?

Моля някой друг да пуска темите оттук нататък, аз не желая да съм част от общество, в което “жената си го е заслужила”.

Мдааа и всеки такъв коментар започва с декларация, че сме против насилието, а какъв полет на мисълта, каква креативност за измисляне на прякори и обиди се реализира... Не визирам само тук. Ако целта е да накажем булито с булинг, па макар и скрити зад мониторите, каква е разликата помежду ни?!
Натали си е чисто типа кокетка, която е свикнала да бъде забелязвана винаги. Не мисля, че би се преориентирала, просто не пропусна да се изкъпе във вниманието на поредния мъж.
Браво на продукцията за разделението. Добър ход, макар да не очаквам кой знае какво. Най-много Киара и Викито да се уредят, Шермин ги отписа, а Хени и Лили са си самодостатъчни. Мачнатите вече няма да си го позволят, пък и точно тези мъже не са велико предизвикателство.

# 1 685
Ако целта е да накажем булито с булинг, па макар и скрити зад мониторите, каква е разликата помежду ни?!
винаги трябва да помним, че никога не можем да отговорим на удара с удар. това ни прави насилници. трябва да отговорим на тормозът с мъдрост а не с вандалщина. затова не подкрепям хората които защитават насилието, дори и във вербална форма. Simple Smile

# 1 686
Оле, горкият Лъчо, какво си причини!

# 1 687
Успее ли да изсъска ника ти - признавам я 🤣

# 1 688
- С какво се занимаваш? (след целия разговор за креативност и код)
- Инфлуенсърка съм.

😂

# 1 689
- С какво се занимаваш?
- Инфлуенсърка съм.

😂

Аааа, ‘и говоря пет езика ‘ 😆

# 1 690
Oф, в определени моменти като ги махне тия цайси... Много красива тая Кристина!

# 1 691
- Инфлуенсърка съм.

😂
Демек безработна Trollface

# 1 692
- Знам 5 езика
-О, нейтив ли?
Да
-Кои?
-Бълг., англ, иврит, гладко, руски и турски горе-долу
Ама ги говорела гладко всички като нейтив…🤦🏻♀

# 1 693
  • here and now
- Инфлуенсърка съм.

😂
Имам и снимки.... ъъъ като моделЪ...
Ама знае рИално на английски.. Mr. Green

# 1 694
Девствен???

Общи условия

Активация на акаунт