🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 68 689
  • 2 004
  •   99
Отговори
# 1 890
По отношение на Орлин:

Скрит текст:
Доколкото разбрах Орлин ще се жени след два месеца, излишно е за казвам за кого ще се жени. В Монтана се оказва, че е известен този факт.
Оо, я, дайте малко повече инфо, моля. Предвид типажа му малко нереалистично ми се струва, обаче.

# 1 891
Richard Mille? Леле. А Кейт Мидълтън носи някакво си Cartier за 15 хиляди долара. Аматьорка пред наша Шармин от Българене.

Даже и Капитонова беше по-обрана и реалистична с нейния Ролекс. Тук нищо няма да помогне.

# 1 892
Richard Mille? Леле. А Кейт Мидълтън носи някакво си Cartier за 15 хиляди долара. Аматьорка пред наша Шармин от Българене.

Даже и Капитонова беше по-обрана и реалистична с нейния Ролекс. Тук нищо няма да помогне.
Ще помогне да иде да обере на баба си и дядо си гроздето. Че то само с обич и летни визити не става. Хората кой знае колко асмички имат за бране.

А това за Орлин верно не намирам нищо, пускате бомбата. Кажете. Не сме от Монтана...

# 1 893
Нямам повече инфо. Така се говори в Монтана.

# 1 894
Монтана е достатъчно малък град, за да се знае дори коя е бъдещата булка. Все пак не става въпрос са сина на бай Гошо, а за кметския син - все щеше да се знае дали е истина, кое е момичето и т.н.

# 1 895
Абсолютно и аз мисля, че щеше да се знае всичко още като започна предаването. Те монтанци не е и като да си мълчат. Емо Каменов не беше ли оттам? Той май прави видеа за Ергенът. Аз не му гледам нещата, защото не желая да му правя гледания, ама щеше да се чуе... 

# 1 896

Филипа с телефонче ли е 🤔😏

# 1 897
Виктория  към днешна дата е променена в лицето, правила си е устните,има филъри,ботокс. Следвам я в ИГ.
Според мен при тази церемония ще си тръгне.

# 1 898
Виктория  към днешна дата е променена в лицето, правила си е устните,има филъри,ботокс. Следвам я в ИГ.
Според мен при тази церемония ще си тръгне.

Дай снимка

# 1 899
Е как за кой ще се жени Орлинчо за Лили, брат.

# 1 900
Ох, Grinning Grinning Grinning Щеше да е топ, щяха да задминат Даниела и Мартин.

# 1 901

Защо така с лошо към това добро, възпитано момче Grinning

# 1 902
  • Street of Dreams
Аз пък съм съгласна с Виктор. Ако съм в сериозна връзка с мъж и той ми каже - ние може да сме във връзка, но вратата е широко отворена и ако си харесаш друг, прав ти път, аз ще те разбера - Еми не ми е никак мъжко. Или трябва да няма никакви романтични чувства към мен, или нещо с него не е наред. Мъжете са териториални, но дори на жена би й станало много мъчно. Хайде да не сме толкова широко скроени. Не че не може да се появи друг и да прекрати една връзка, ама това с отворената врата само кани жената да се огледа за по-голям мъжкар. Както ще направи и Натали, някой с когото да се чувства пазена и закриляна. А това с гея беше основано на думите на другите, както и на някаква сцена, в която той е лежал свит в скута на Натали. Еми, за мен има резон в тези думи. Трябва да се замисли.

# 1 903
Генерално и аз съм съгласна с Виктор, но не и с подхода му. Беше много безсилно и много смешно как се опита да се аргументира. В крайна сметка Орлин беше прав за едно - всичките са в една ситуация, сами в канала наречен Рая. Иначе, поне за мен, нуждата да се отваря една връзка е началото на края и дори при тия с отворените връзки не продължава дълго, защото човек по природа си се привързва към един човек. Просто е знак, че с избрания вече не се чувствате добре.

# 1 904

Филипа с телефонче ли е 🤔😏
Това не е Филипа.Тя има орлов нос.

Един поздрав от Орли:
https://m.youtube.com/watch?v=CUkZmZgfB7E
Музика, текст...очаквах различно нещо от човек живял и учил в Америка.

Общи условия

Активация на акаунт