🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 71 857
  • 2 044
  •   50
Отговори
# 1 980
Ами аз също говоря няколко езика, в момента дори преподавам. Не мисля, че в днешно време това е мерило за каквото и да било. Да говориш езици става, за мое огромно съжаление, излишно до голяма степен с навлизането на ИИ, който вече и превежда сравнително добре, и го внедряват в text to speech апликации... Изобщо не е мерило за интелект говоренето на няколко езика.

# 1 981
Анчето - стил ли бе да го опишеш 😁😁😁
Между другото като се замисля май само Маги Томова имаше наистина скъпи дрехи, обувки, бижута. Поправете ме, ако греша.

Шавармата пазарува от китайците само това, което изглежда скъпо. Чантето Шанел ли е или Ментел? Joy

# 1 982
Чудя се на този каст, Орлин как е попаднал в рая? Толкова различен от всички, че блести като скъпоценен камък, на фона на въглени. Много добро впечатление ми прави. Широко скроен, не страда от предрасъдъци, свободомислещ, харесва ми .

Бива го горе-долу, според мен не е за сериозна връзка, но е спокоен и досега не се е изложил.
Но си е в предаването заради славата, то е ясно.
Като го научат жените, ще почне да издава някакви любовни песнички а ла Графа и да се изявява четвъртък вечер по заведенията на Витошка за някой лев.

# 1 983
Анчето - стил ли бе да го опишеш 😁😁😁
Между другото като се замисля май само Маги Томова имаше наистина скъпи дрехи, обувки, бижута. Поправете ме, ако греша.

Шавармата пазарува от китайците само това, което изглежда скъпо. Чантето Шанел ли е или Ментел? Joy
Ми не ни е показала как ШанелЪ затварят магазин за 2 часа да си пазарува… милионерите нали така правят

# 1 984
За Шермин:

А и по принцип

# 1 985

Филипа с телефонче ли е 🤔😏

Не знам дали сте го писали, но не е само оградения в бяло телефон. Ако се загледатв, много ясно се вижда, че Габи на Джани също държи телефон и снима Шермилинго Joy

Връщам се да ви дочета.

# 1 986

Филипа с телефонче ли е 🤔😏

Не знам дали сте го писали, но не е само оградения в бяло телефон. Ако се загледатв, много ясно се вижда, че Габи на Джани също държи телефон и снима Шермилинго Joy

Връщам се да ви дочета.

Това е електронна цигара или вейп.

# 1 987
Включвам се в темата, защото Лъчко ми е съученик и ще ми е интересно да го видя как ще се оправи с Шермин.
Снощи гледахме предаването с умовете, които също са ни съученици.
Много се смяхме, когато Шермин си поиска Реймънд Уейл, а кумата получи точно такъв часовник за рд, ама е с мъжа си от ученическите ни години 😆
И се бъзикахме, че на мястото на Лъчко е трябвало да влезе кумът, че да ѝ сбъдне мечтата на Шерминчето.
Много смешни жени има, ей...
Добре че има и свестни мъже, които не им се връзват на такива.

# 1 988
Лъчезар определено няма да ѝ върже. Тази седмица вече ще гонят ли някого?

# 1 989
Включвам се в темата, защото Лъчко ми е съученик и ще ми е интересно да го видя как ще се оправи с Шермин.
Снощи гледахме предаването с умовете, които също са ни съученици.
Много се смяхме, когато Шермин си поиска Реймънд Уейл, а кумата получи точно такъв часовник за рд, ама е с мъжа си от ученическите ни години 😆
И се бъзикахме, че на мястото на Лъчко е трябвало да влезе кумът, че да ѝ сбъдне мечтата на Шерминчето.
Много смешни жени има, ей...
Добре че има и свестни мъже, които не им се връзват на такива.
Звучеше като да си поиска Richard Mille, които струват нещо от сорта 300.000€, но може аз да съм чула погрешно, то и го цензурираха

# 1 990
Шермилинго вчера и на английски много отчетливо каза “yesЪ” Trollface

Иначе за Орлин - това, което ми казаха на мен хора, които го познават добре, е че е много добро момче, доста възпитан и умен.. чак се чудеха какво въобще прави в ергена Grinning

# 1 991
Граматиката на Шермин е потресаваща, само на интонация го докарва. Grinning

# 1 992
Виктория ми е точно като Елена от сезона с Ергени - не е най-красивата, умна е, бързо и сече акъла, но някак няма подход към мъжете, има комплекси за вида си и има някаква истеричност в нея. Въпреки че Елена е далеч по-умна от Виктория, някак двете са ми в една категория - умници, които трудно привличат и задържат мъжкото внимание. И не е само заради външния вид, нищо им няма визуално - е, не са първи красавици, но къде-къде по-нелицеприятни хора създават семейства и се радват на дълъг, щастлив и хармоничен живот с половинките си.

Маги според мен е една от много красивите ергенки - цялостното и излъчване е на една поддържана, красива жена, грациозна, стилна, завършена хубава жена.

Плюс това са и отчаяни удавници за сламка, което е още по-отблъсващо.

# 1 993
Това "Ъ" е като стон някакъв, не закача ъ-то като звук съзнателно, според мен. Сега няма да изпадам в обяснения какво си мисля за тоя стон ъ-ъ-ъ...

# 1 994
чак се чудеха какво въобще прави в ергена Grinning
Е, как какво - търси любовта HeartHeartHeart

Между другото, мои познати водят бракоразводно дело. Преди да отсъди съдийката ги пратила да изгледат няколко епизода от формата. Та - няма да се развеждат, дават си втори шанс. И дори изглеждат влюбени Heart браво Тушев, влезе в ролята на добрата фея

Сега няма да изпадам в обяснения какво си мисля за тоя стон ъ-ъ-ъ...
Ама моля ти се, недей така, че виж кое време е Flushed

Общи условия

Активация на акаунт