🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 73 486
  • 2 071
  •   52
Отговори
# 2 025
Ахахах Орлин иска милиард за песните си Joy Наистина май са добър мач с Шермин, мечтаят на едро и двамата Joy 

Първо помислих, че видеото е някакво тролене в стил Саша Барън Коен, ама май си е живата истина. Падам.

Орлин спешно трябва да излезе от Монтана и да поработи в реалния свят с реални хора. Както викат американците, да пипне малко трева. И да попрочете какво значи инвестиране.

Изглежда умно и симпатично момче, но животът в родния град с мама и тате не прощава на никой мъж.

# 2 026
  • софия

Аз я разконспирирах в предните теми, че не знае и иврит:

Сега отново си връщам Ергенът: Епизод 16, минута 10:50, където Шарнир обяснява фразата на близнака. Ползвам: лично знание (от петте изикЪ!!!)

Както се вижда в епизода, Шарнир казва: "ани уево отах". Забележете (!), че произнася думите една по една. Тук "ани" е местоимението "аз", "уево" трябва да бъде глаголът "обичам", "отах" е местоимението "теб".

Фразата „אני uеvo אותך“ (ани уево отах) не е правилен иврит.
„אני“ = „аз“
„אותך“ (отах) = „теб“ (женски род)
Но „uevo“ не е дума на иврит.

Явно е чувала фразата, но не знае къде й е въобще краят на всяка от думите..

https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/68773/ergenat-lyubov-v-ra … zod-16-26-09-2025
11 минута - заслушай се. Тя му каза - анѝ уев отакх. ТОЙ повтори - анѝ уево отах.
а риалну и двамата трябваше да кажат охев
https://www.youtube.com/shorts/-kxfq7gNyps

предполагам знае иврит, но далеч не ѝ е силен. а съдейки по това как се отдалечава от турските корени на баща си, най-вероятно и турския не ѝ е добър. кажи-речи да знае 3 езика добре и 1 чат-пат.
Хубаво е, че има хора, които знаят иврит Blush
Добре, ако на Шермин и е силен, колкото на вас? Или знае перфектен турски?
Прави ли я по-поносима? Това да и е кусурът!!
Да не би да и вярваме за класата, за парцали те, за връзките?

# 2 027
# 2 028
  • Варна
Ана си е ромка е по произход и по поведение . Тази жена лъже като дърта циганка . Освен ако няма шизофрения и си вярва , че е такава каквато и се иска да е.

# 2 029
Ана си е ромка е по произход и по поведение . Тази жена лъже като дърта циганка . Освен ако няма шизофрения и си вярва , че е такава каквато и се иска да е.
Ако е наистина от ромски произход, този етнос много лъже, има огромно самочувствие и има лъжлива представа за себе си.

# 2 030
Включвам се в темата, защото Лъчко ми е съученик и ще ми е интересно да го видя как ще се оправи с Шермин.
Снощи гледахме предаването с умовете, които също са ни съученици.
Много се смяхме, когато Шермин си поиска Реймънд Уейл, а кумата получи точно такъв часовник за рд, ама е с мъжа си от ученическите ни години 😆
И се бъзикахме, че на мястото на Лъчко е трябвало да влезе кумът, че да ѝ сбъдне мечтата на Шерминчето.
Много смешни жени има, ей...
Добре че има и свестни мъже, които не им се връзват на такива.
Звучеше като да си поиска Richard Mille, които струват нещо от сорта 300.000€, но може аз да съм чула погрешно, то и го цензурираха
Вероятно е тази марка, защото и КрасимирЪ наколко пъти се оплакваше на мъжлетата, че искала часовник за 200 000 евро. и че той на себе си не е купил такъв, та камо ли на нея.

# 2 031
Ама от къде ще й купи такъв часовник Красимир? 😂😂 Човека има сигурно една заложна къща, препродал две коли от Германия, а гладната кокошка бълнува някакви безусловни цифри. 😂😂

# 2 032
Виктория  към днешна дата е променена в лицето, правила си е устните,има филъри,ботокс. Следвам я в ИГ.
Според мен при тази церемония ще си тръгне.

Дай снимка

Скрит текст:

Вече е като сестра на Габи.
Гледам, че си е направила устата, подобна на Шермин - формата на горната устна, но не на всеки му отива такава.

# 2 033
# 2 034
Дайте малко преразказ за хората без тик ток.

# 2 035
  • София
Дайте малко преразказ за хората без тик ток.

То се отваря и да нямаш приложението? Поне при мен е така. Някой е щракнал видео, на което се вижда, че в един автомобил са Кристина и Виктор.

Нищо няма да ме изненада.

# 2 036
И носът и е пипан, според мен, но въпреки корекции не е станала удивително красива, каквато иска да бъде. За съжаление няма с какво да блесне. Не е много по различна от повечето, с които е вътре. Фактът, че е там е достатъчно доказателство за интелекта й. Това предаване е вулгарно и не е никакво предизвикателство за качествата на човек. В този му вид съвсем се  обезсмисли.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 13:10 от wiwala75

# 2 037
  • In The Middle Of Nowhere
Ако е наистина от ромски произход, този етнос много лъже, има огромно самочувствие и има лъжлива представа за себе си.

Според едно стори от вчера обаче, във вените на Анна тече ексклузивно турска кръв и е горда наследница на Османската империя, а в следващото се чувства израелка. За България само храчки и плюнки.

# 2 038
  • SF
Орлин говореше за в рая, че са си говорили и дали свободата за промяна в избора, което всъщност е най-нормалната гледна точка в тези условия. Не, че ако някой реши да смени, другият може да го спре, но явно за тях подобно уточнение е било важно. Другите скочиха да го опонират, но не с аргументи колко лошо начало е това, а високомерно позовавайки се на дългогодишните си неуспешни връзки. Определено си бяха настроени против него и гракнаха без много да се вслушат и аргументират. Идеята му беше не да се скача от цвят на по-ярък цвят, а всеки във връзката да има свободата да си признае, ако друг го е заинтригувал повече, без да се чувства виновен. За мен това е резонно, по-добре в този етап да се разсъхнат отношенията, отколкото да се влачат и мъчат, докато дойдат децата.

Аз също мисля, че целта на този спор беше просто да му се противопоставят за нещо.
Орлин не дава много материал за противопоставяне.
Редакторите ги събраха и им дадоха отправна точка.
Момчетата се изложиха в спора. Това не беше спор, а нападки.
Защо си били казали, че вратата е отворена.
Ами защото е отворена.
От поведението им се вижда, че никой не излиза през отворената врата.

# 2 039
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Според едно стори от вчера обаче, във вените на Анна тече ексклузивно турска кръв и е горда наследница на Османската империя, а в следващото се чувства израелка. За България само храчки и плюнки.
Анна/Ана? е циганка, чиито родители се припознават като турци. Не е единствената, много са.

Общи условия

Активация на акаунт