Личен лекар бебе

• 235
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте.Престои ми раждане в края на месеца и бих била много благодарна,ако ми помогнете с избора на личен лекар.Доста от тях не записват нови пациенти вече,а искам в същото време и малкото ми съкровище да е в сигурни ръце.Благодаря ви предварително.

# 1
  • Варна
Здравейте.Престои ми раждане в края на месеца и бих била много благодарна,ако ми помогнете с избора на личен лекар.Доста от тях не записват нови пациенти вече,а искам в същото време и малкото ми съкровище да е в сигурни ръце.Благодаря ви предварително.

В цяла България или...

# 2
  • София
Вече няма избор -където ви вземат там записвате. Не правят и домашни посещения.

# 3
В цяла България или...
Тя останалата част от България извън София не съществува. Затова не е необходимо на софиянци да обясняват за къде става въпрос (не само за тази тема, а за много други).

# 4
  • София
Вече няма избор -където ви вземат там записвате. Не правят и домашни посещения.
Това не е вярно, защото правят домашни посещение и си имат оделни часове в графика за тях. И при двете ми дъщери е идвал педиатър вкъщи. Това за София ако има значение.

Към автора на темата ако става въпрос за София дайте квартал? Силно се съмнявам да Ви е удобно да мъкнете бебе из цяла София за последващи прегледи.

# 5
  • София
Удобно, неудобно нямахме никакъв избор, когато останахме с бебе на 6 м без личен лекар от днес за утре и ходихме поне 1 път месечно от района на Южния парк до Студентски град, та и сега продължаваме...

# 6
  • София
Ако имам добър лекар до мен няма да предпочета да ходя през 5 квартала. Иначе като станат по-големи нямам против даже се и налагало.

# 7
  • София
Въобще лекар не успяхме да намерим, който да ни вземе,  добър вече става даже втори фактор.

# 8
Др.Недялка Янкова,25 ДКЦ,Младост 3 записва само бебета. Прекрасен педиатър и истински професионалист. При нея обаче е страшна лудница,аз си записвам час месец по рано,а отидеш ли без час,чакаш много време. От 15 години сме при нея,далеч ми е,но държа на нея и си пътувам до там. Ако някои иска да ми пише на лично за номер.

# 9
  • София
Не не идват на домашни посещения. Само ако пожелаят те. Дори и фактора, че ще им се заплати такси не може да ги помръдне да дойдат.

# 10
  • София
Вие всички лекари ли сте минали в София или? Как така сте толкова категорична не е ясно!

# 11
  • Варна
Абе, вече 13 години минаха от раждането на дъщеря ми, а и става дума за Варна, но към онзи момент си беше задължително първото посещение на нашата лична лекарка (която е и педиатър) да стане в дома ни. Даже не подлежеше на коментар, така се прави и край. Какви таксита, какви пет лева, жената дойде с личната си кола. Уточнявам, че става дума за първото посещение след изписването. После вече ние си ходехме в кабинета.

# 12
  • София
Ами на нас ни отговори - не идвам и това е. На всички, подчертавам на всички съседи и приятели ЛЛ не са идвали на посещение през последните 5 години. Вероятно зависи и за кой район на София говорим. Например Дружба или Ботунец - може би още идват. Ама за уж по-цивилизованите квартали -не. Извън София е ясно, че още идват на домашни посещения. Коментара ми цели,  да подготвя хората, че въобще в София е късмет ако намерят ЛЛ за новородено. А ако намерят такъв, който да ги посрещне и със широка усмивка от първият път - значи явно не е от търсените и му трябва бройка.

# 13
  • София
Мисля, че живея в достатъчно цивилизован квартал стига глупости. Имате доста глезени лекари - ако мине номера мине Simple Smile Чакаме още авторката да се включи за квартал, за да не си пишем глупости все пак.

# 14
Ние я докараме от болницата,платихме и после я върнахме. Но не се оплаквам,това е само веднъж и не съм го правила на въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт