Отговори
# 690
Здравейте, момичета!😊

# 691
Здравейте, момичета
Пожелавам хубав ден Simple Smile

# 692
Нов актьор в АБИ

# 693
  • София
Сууупер, много го харесвам, май това ще е партньорът на Афра Wink
Бирса е писала, че след малко ще пусне и новина за актрисата, която ще играе сестрата на Чаала.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 19:31 от MysteryG

# 694
Чаала накрая май ще смени семейството Simple Smile
Ще влезе като Троянски кон,но ще мине към Абито. Така ми се струва.
Не е лош този актьор. Поне не е толкова възрастен колкото Кенан. Малко по приемлива възрастова разлика.
Едно фен артче Simple Smile

# 695
  • София
Бирса пак създава напрежение 😂

# 696
Бирса пак създава напрежение 😂

Демек да се готвим за лав стори ли?🤪

# 697
Дам, извадиха тежката артилерия.
Само взаимодействие да има, няма значение какво Joy
Добре я пуснаха тази новина за новия актьор, защо веднага трябваше да развалят нещата с догатки какви ще са отношенията на Кенан и Афра.
Ами да направят един диван гейт или креват гейт и да се приключва. След като с това рекламират сериала. Пък после Чаала и леля на Абито да я изкарат. Направо може да взаимстват от Игра на тронове Joy
Писна ми значи всичко да развалят,да им имам и рекламата.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 16:54 от Надя Б. Василева

# 698
Сууупер, много го харесвам, май това ще е партньорът на Афра Wink
Бирса е писала, че сред малко ще пусне и новина за актрисата, която ще играе сестрата на Чаала.
Айййй...Страхотна новина! И аз много го харесвам Тютюнджъ! Страхотна роля направи в Невинност- сериала с Илайда, който също е сниман в нашето Ялъ.
Между другото той е гадже със Зейнеп Бъстък!

# 699
  • София
На Бирсен глупостите вече са ми единствено смешни. Няма как да ми развали новината за Серкай, добре ще стои до Афра. От много време се каня да гледам един сериал с него, може да подгрея тъкмо, нищо, че е комедия. Аз само в Мистър Грешен съм го гледала и много ми хареса там.
Иначе със Зейнеп май са сериозни гаджета, тя изпълнява Лан, песента от края 62-ри епизод.

# 700
# 701
Ммм,страхотно попълнение.Тютюнджу много го харесвам.Освен в "Невинност" и "Мистър Грешен" съм го гледала и в още един сериал,но не му помня името.Мнооого готин.Ще стои много добре до Афито.Много усмихнат и слънчев.Само не знам ако трябва да плаче как ще го направи,сигурно с усмивка.Провървя и на Афито.Първо Фуркан,сега Тютюнджу.Моля се,на Юсуфи да не натресат Су-то.

# 702
# 703
  • София
Съгласна съм с Протежето, големи критики без да е излъчена и една серия. Ясно е, че Афра ще е главна, но се говори, че не е основно заради Бирсен. Тя подклажда нон стоп глупости като днес, че Доан ще влезе като лъв в живота на Чаала.

# 704
Афито,нищо че е на трето място. За нас винаги е номер едно

Общи условия

Активация на акаунт