Отговори
# 120
Това с предаването на подаръците и друг път се е случвало! 😜

# 121
Попадна ми тази класация, която е актуална за момента. Проверих в интернет, мисля, че е достоверна, не е фотошоп или ИИ.
Афра е на 4-то място в световен мащаб. За мен това е много добро постижение. Браво на нашата кралица Simple Smile

# 122
  • София
🤣🤣🤣

# 123
Наде, тая класация е абсолютно измислена за мен! От къде, на къде тия преди Афра са там? И един път в класацията им влизат само актриси с дизи, друг път всички. Може би защото не знам по какъв критерий ги подреждаха в класациите си, за това ми се струват и нереални!

# 124
Нещо интересно

# 125
Това ли е сериала , който не е точно за двойки  😘

# 126
Това ли е сериала , който не е точно за двойки  😘
Да! ✌🏻

# 127
Значи, докато беше Рибарчето такива събития йок. Сега Кан, плакати. АБИ с двамата главни отпред, които няма да имат нищо общо помежду си, камо ли за любовна история Joy
Жалко колко не е бил рекламиран нашия сериал. Буквално сега ми се струва, че сме били в девета глуха. А какви рейтинги имаше. И всичко това само благодарение на Афрам Simple Smile
Как можаха да сложат Афра и Принтера един до друг Grinning
Друго е двама млади заедно. Друго е млад и възрастен. Колкото и голям плаката да е, сори не става

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 16:13 от Надя Б. Василева

# 128
Едно сладко стори от Афра

# 129
Мачват си Рамо и Наги! 🤍

# 130
А Амджата продължава дс си лайква. Това е от днес.

# 131
  • София
Според мен шапката е на Джанер, защото той е гледал Наги, докато Афра е била в Париж.

Защо чак днес си взима кучето е друг въпрос 🤣

# 132
Още едно стори от Афи🌹

# 133
Според мен шапката е на Джанер, защото той е гледал Наги, докато Афра е била в Париж.

Защо чак днес си взима кучето е друг въпрос 🤣

Разбира се , че не е на Мерт ,просто се търси взаимодействие , защото се знае колко снимки има Мерт със същата шапка Много добре знае и  къде ще отведе Афрамския фандом
Но те се се хващат на стари трикове с очила , слушалки , шапки и т.н. Докато върви номера , ще се прилага Joy
И това ще мине обаче Едно и също меню 3 год Несла , Наги и още 1-2 трика от "вълшебната" шапка Kissing Heart

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 19:30 от KrasiAnna

# 134
  • София
И аз съм на това мнение

Не мисля, че се хващат вече, като изключим 3 профила, примерно.
С последното стори Афра направо целеше да ги занули.

Общи условия

Активация на акаунт