Отговори
# 165
  • София
Диче, щом на мен ми омръзна, смятай 🤣

# 166
Диче, щом на мен ми омръзна, смятай 🤣
Край 🤣🤣🤣🤣....Шашардъ съм 😂😂

# 167
Искам и още нещо да кажа. Тук даже не става дума за това дали си афрамец, харесваш само Афра,или харесваш само Мерт. Ако се замисли човек всички биваме използвани. Всички сме потърпевши. Три години подкрепяхме нашите любимци, кой заедно,кой по отделно. Гледахме Рибарчето колкото и зле да ставаше положението. Междувременно подкрепяхме и Афра и Мерт с отделните им индивидуални проекти. Всички очаквахме с края на Рибарчето да получим някакъв пост с едно довиждане, дори не е благодаря. Едно сбогуване с проекта от страна на Афра и Мерт. В крайна сметка нищо не получихме като фенове тогава. И сега вече много станаха раните и неуважението. Добре ние сме Афрам,не ни искате,ок. Обаче какво ще кажете на индивидуалните си фенове. Нима и тях не ги разигравате? Сега ще обясня защо смятам така и според мен и солотата трябва да са поне леко обидени и да имат едно на ум.
Така - феновете на Афра не харесват Мерт, феновете на Мерт не харесват Афра. Добре, четири години и тези хора бяха разигравани и се подклаждаше спора между тях. Едната страна обижда другата и обратно. Също така тези хора са настървявани едни срещу други и освен това по този начин се започва един език на омраза. Едните да започнат да обиждат Афра,а другите Мерт. Постоянно това се поддържа. Днес Афра не е с Мерт и хората са доволни, утре Афра е с Мерт и хората не са доволни.
Извинявайте обаче трябва да имаш някакво уважение към своите фенове дали добри или лоши. Все пак тази маса поддържа популярността ти. Всички си изгубихме три години,в които подкрепяхме и Афра и Мерт и накрая нищо не получихме. Освен да бъдеме използвани. Идва в повече в един момент. Никаква благодарност. Май излиза, че платените акаунти,на които им се плаща и им се казва кога какво да напишат са си най-добре. Нас феновете за без пари ни правят на палячовци. После ще се сетят да ни търсят къде сме,ама да не е късно вече. Изгуби ли се веднъж интересът после трудно.
Пак казвам, стискам палци на Афра и Мерт, заслужават успех, дано наистина всичко това има смисъл и си заслужава.

# 168
Разбирам разочарованието от случващото се и умората (споделям ги в голяма степен), но и това "наше", разбирайте на всички фенове, фондом, сола и т.н., мрънкане вече е прекалено. Разиграват те, ако го позволяваш все пак. Исках много неща да се развият различно, но каквото такова. Афра и Мерт са талантливи, и двамата са млади, и двамата тепърва има много хляб да изядат и са тръгнали по един сложен и жесток път. Дайте да гледаме на нещата около тях с усмивка и да отдаваме време и енергия само на онова, което наистина си заслужава. Стискам палци да ни зарадват с нещо такова и то скоро.

# 169
Именно,заради това,да не натрупам тази умора и негативизъм заглеждам новите проекти.Какво да кажа,един след друг все по-разочароващи,едни и същи клишета и фантасмагории.До сега ме заинтригуваха само два сериала,този на Ханде и Баръш,макар,че е с нисък рейтинг,явно на драгия турски зрител все още му харесват клишетата и фантастиката.Другия е "Анатомия на хаоса" с наш Дирен.Изгледах двете серии.Много добре.Третата все още не съм я гледала,но и това ще стане.Всичко друго е познатата манджа с грозде.Дано нашите си подберат добре сериалите за телевизията,но съм сигурна,че ще е от клишенцата защото така ги иска драгия турски зрител.

# 170
Аз ще си пускам снимки Simple Smile и ще си пиша за кеф.
Другото да се оправят Афрам, техен е проблемът,не е мой.
Сейфер и Афрам форевър Simple Smile
Малко ИИ

# 171
Видяхте ли онова момиче което се снима с Мерт, сега всички я нападат защото била предала подаръци за Афра на шофьора на Мерт, и сега всички се оплакват че тя един вид мисли че Мерт е куриер и той трябва да носи подаръци на Афра, значи онзи ден като си снимаше с него я обсипаха с комплиминти и похвали беше много добра че се е снимала с Мерт, но щом заговори за АфРам сега тя е най-лошата. Това е върха на лицемерието, значи докато им беше изгодна я хвалиха, а сега е лоша защото се вкопчва в свършила връзка.

# 172
  • София
Анабел, това са солота на Мерт, те я хвалеха и сега я плюят, все пак, мразят Афра.

Никой днес не качи този клип на Афра от пристигането на ревюто

https://www.instagram.com/reel/DPsFawVihMI/

# 173
Анабел, това са солота на Мерт, те я хвалеха и сега я плюят, все пак, мразят Афра.

На който каквото му е изгодно, сега тя е най-лошата

# 174
  • София

Не съм я чела много, че тя през 10 минути разказва едно и също. Днес се обясняваше на кой дала подаръка.

# 175
Хайде малко Сейфер, каквото не ни беше дадено Simple Smile С помощта на ИИ разбира се

# 176

Не съм я чела много, че тя през 10 минути разказва едно и също. Днес се обясняваше на кой дала подаръка.

Ами като има малоумни хора, ще трябва да се обяснява

# 177
Анабел,то тя и тази малко сама си е виновна. Колко дни вече не спира да пише някакви неща. Кажи един път или два пъти и млъкни. Първо дала подаръка за Афра на Мерт, после пък го била дала на охраната, сега пък било шофьора на Мерт. Малко манджа с грозде. И нормално накрая да я нападнат. Да вземе последно да реши в крайна сметка на кой е дала подаръците за Афра Joy

# 178
На финала! ✌🏻

# 179
Като гледам свещите, в този сериал няма да се чака 100 епизода за Бамби.😂

Общи условия

Активация на акаунт