🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 33 351
  • 706
  •   1
Отговори
# 405
Не разбрах, какво му беше "бруталното" на този епизод....
Антоний Брут е писал в социалка!

# 406
Може ли да е Владо? Рмаенете са големи. НЕве каза че са на 10тия ден може ли бързо бързо да свърши играта?

# 407
  • България
Владо Николов защо реши, че Мирела заслужавала да спечели? Laughing Сценки от Фермата.
Май не е гледал Островът на гривните, когато Миро гласеше Бистра и Алекс за победители... Според мен сега се хваща за главата какъв заблуден е бил Бачорски да го върти на малкия си пръст.

# 408
  • Другата България
Кастът, кастът.....продължавам да се чудя как събраха толкова неориентирани хора на едно място!

# 409
Странно как никой от тях не следи каква успеваемост имат гласовете им на кръглата маса. Дотук едва ли има повече съвпадения на номинирани и отпаднали от Бачорски и сред тях - двама предатели. Но те си го карат вечер за вечер.

# 410
Влизам и аз. Хубав бе епизода.
Неве сама се закопа на Кръглата маса с нейният рецитал и демонстрация на това какво може един актьор и как може да се изразява в различна тоналност.
Бачорски отстрани изглежда, че е добър играч за някои, просто защото другите са едни залюхави такива. Чак се ядосвам, всеки път го повтаряме всички тук това нещо и направо не мога да повярвам какво гледам.
Неве изобщо не му спомена името бе хора, един път не го написа. Защо? Голямо его ли, подценява него ли, чака на другите ли? Страшно глупаво от нейна страна. Да не се връщам и аз в миналия епизод, като не гласува за Анна-Мария.
В този епизод ми се разкри нещо, което съм пропуснала покрай ушите си. Бачорски каза защо се е настървил срещу Янев и Неве. И двамата още в началото са дали големи заявки, което егото на Бачорски няма как да понесе и започва отмъщението му, което гледаме вече шест епизода.

Лаф на епизода - "Аз бих казала по-скоро, Владо който със сигурност не си дава зор, меко казано той е дошъл тукааа в час по физическо – да танцува, да играе там, да скача, да носи камъни некви, ей такива неща е дошъл да прави. Него не го интересува играта ." – Глория за Владо

Тотал: 60 100 лв.

# 411
Като цяло най-постния епизод до момента.

Играта за щит беше ок, най-малкото защото чрез подобни въпроси се показва какво мисли групата за определни играчи, което пък може да раздвижи нещата. Глория спечели, което прави избора една идея по-интересен за убийството.

Най-големият минус е, че беше супер очевадно, че Неве ще си замине, което не е ок. Всеки отпаднал предател трябва да е значимо събитие, а тук не беше така. Даже в самото привю на епизода се загатваше, че тя ще отпадне и след като стана така, това си беше чист спойлър. Редно е доста повече старание в подготвянето на тези видея и в монтажа като цяло, за да има интрига.

Неве в голяма степен сама се изгони. Много грешки през сезона, а незащитаването на Гъмов я довърши. С този ход загуби приятел, влиятелен глас и щит. С оглед на всичко това, абсолютно ненужно Бачорски тръгна да я смазва. Признавам, речта му беше супер. Навърза отлично нещата и разказа подредена история. Проблемът е, че ако праведните са по-наблюдателни, това е червен флаг, особено на фона на думите как би си заложил бизнеса, че тя е предател.

Ако аз бях на мястото на Бачорски, бих убил Антон. Изигра си ролята и оставянето на Владо и поддържането на интрига между него и Оля е много по-добра опция, ако си предател. Относно вербуването, решението е ключово. Той много искаше сам да избира и получи този шанс. Логично би било да избере играч на когото има доверие, адекватен стратегически е и същевременно може да го изложи като предател, ако се наложи. Опции биха ми били Мая, Георги и Оля, като последната е много опасна и по-скоро не бих отишъл там.

# 412
Може ли да е Владо? Рмаенете са големи. НЕве каза че са на 10тия ден може ли бързо бързо да свърши играта?

Не знам защо ми прилича в раменете на Петканов. Grinning
Епизодът наистина беше скучен, и от тук нататък ми се струва скучно. Пресолиха манджата със самотния войн Бачорски...

Който и да избере Бачорски за предател - той се е провинил супер много вече и игра много мръсно.
Ако аз съм в играта и ме избере - ще ми е много гнусна цялата история с него и поведението му и ще гледам много бързо да му бия шута.

# 413
Кастът, кастът.....продължавам да се чудя как събраха толкова неориентирани хора на едно място!
Мери, не ти е първо риалити с неадекватности! Кастът е от випове, начело с Бачорски!🤣

# 414
  • България
А Петканов защо е такъв подлизурко? Ха-хо, хихи, важното е да се подмазваме на Бачорски, защото има най-много последователи. Предлагам следващата анкета да: Кой се подмазва по-успешно: Петканов на Б, или Б на Владо Николов.

# 415
  • Stockholm
Защо всички продължават да мислят, че са 3ма предателите?
Напротив, някои мислят, че са четирима. Главно Владо Николов, който много я разбира тая игра. Joy
Много беше лесно изгонването на Неве, защото тя си вкара ужасен автогол с това, че не гласува за Гъмов. Въпреки че на Бачо му се наложи сам да си изцапа ръцете този път. Но пак го изигра по своя тертип - "Владо ми каза", "Този ми насочи вниманието", "Онзи ми подхвърли"... И накрая след кръглатат маса отиде и стисна ръката на Владо, сякаш той е мозъкът и инициаторът за това изгонване.
А Владо милият изобщо не играе Трейтърс. Нито търси предатели, нито разсъждава. Той си гледа физическите предизвикателства и това никой да не вземе щит, защото не е достойно. Joy
Според себе си бил заплаха за предателите. Ще почина! И завещание остави да бъдат сигурни, че Бачо в никакъв случай не е предател и на него може да се разчита 100%. Който имал дори малко мозък, не се съмнявал в Бачорски.
И също Мирела била най-достойната да спечели.
Чудя се остана ли още някоя глупост, която е пропуснал да сподели?

А Бачо хубаво иска да играе с Владо, наистина би било страхотно, ако вторият може да се справи с ролята и продължи да се държи както досега. Никой няма да го заподозре. Обаче Бачо като толкова добре може да чете хората, не знам как не е наясно, че въпросният  би предпочел да си тръгне, вместо да е предател.

Не съм сигурна, че ще откаже, както бях писала още преди няколко страници, когато се опитах да предположа как ще процедира Бачо, след като изгони Неве. Капитанът е лесно манипулируем и Бачо му намери цаката. Същевременно там се зароди "истинско приятелство". Владо, мъж на честта не може да живее без искрени приятели. Такъв считаше, че е Гъмов, но него вече го няма. Затова е абсолютно възможно да се съгласи на партия с "приятеля" си Бачорски, дори и като Предател. И точно това е предизвикателството за психопата Бачо, да унижи чист човек, да му свали ореола. Само забравя, че много хора гледат и повечето от зрителите, особено тук, не са тъпи цивилки. И че няма да стане любимита звезда на България с това предаване, нито ще стане адвокат, нито актьор, нито световноизвестен волейболист, ще си остане просто Бачо Предателя.

# 416
А Петканов защо е такъв подлизурко? Ха-хо, хихи, важното е да се подмазваме на Бачорски, защото има най-много последователи. Предлагам следващата анкета да: Кой се подмазва по-успешно: Петканов на Б, или Б на Владо Николов.
Петканов влиза ли в нечии сметки, освен на Покахонтас!?

# 417
Петканю си намери гадже, така че той целта вече е изпълнил. Не мисля, че изобщо му дреме за играта. Той в кое предаване (Биг Брадър?) беше влязъл преди, пак с цел да му платят сватбата с Петканова, че чак се правиха на скарани бивши и цяло театро изиграха, заслужаващо ролята на дървото в някоя венецуелска теленовела Grinning този винаги ми е бил много странен тип, защото иска да е известен, просто защото е известен. В толкова предавания се появи и не е показал нищо интересно. Егати пъна.

# 418
На Бачорски глупостите, как бил зле придружен, за това ги бил отстранил колегите-предатели.
А сега добре се насади, той лично да се представи пред новия рекрут, обаче му тежи предателството на предателите. Никакво доверие в него не може да се има от когото и да било.

# 419
  • България
Dating предавания има колкото щеш. В другото има две, които са били интимни с нея. Очаквах Лудият репортер да прави предположения.

Общи условия

Активация на акаунт