Отговори
# 165
Еси, съжалявам за случилото се! Дано да не се повтаря и да не случва на никой от нас!
Аз нямам проблем със захранването, мисля, че си е ОК всичко....пак мое мнение е ,че ако се чака за по-късно захранване проблемите със стомахчетата и привикването към друга храна са по-големи, но както писах и преди всеки според разбиранията си!
МуунЛейди, ако мъжо ти слезе на Плиска може да хване автобус 76, който ходи точно на Южния парк, иначе наистина да гледа тарифите по стъклата на такситата! Читавите са 91263, 973 21 21-ОКТакси. Ако слезе на Гарата може да пита от къде да хване точно автобус 74 - той също ходи там.
Оказа се, че и двамата с таткото сме купили ПЕНТАКСИМ на финала. Утре сме на 2-ри прием, дано всичко да е ОК!
Лека нощ на всички!

# 166

да ви се похваля - днес успях да се нацедя в дънките си отпреди бременността newsm44

Искам и аз Praynig  Cry
А знае ли някой къде ги дават тия рокли под наем? newsm78

# 167
 newsm23аз пък пропуснах да се оплача, че се качих за първи път на кантар откакто родих и....МЪКАААААААААААААААААА....имам да свалям 20 кг #2gunfire......но всеки казва да не захващам диети докато кърмя
 cheersПОЛИ да не забравиш да ми се обадиш утре като тръгнеш към Борисовата градина да се видим!
Айде махам се!

# 168
Здравейте момичета! Честито на празнуващите днес! Еси, пожелавам ти никога повече да не преживееш такава нощ!
А сега да ви разкажа за моите две чертички - втората беше толкова слаба, че майтапихме, че съм бременна 50/50. Е да  ама отидохме при един познат гинеколог, той ми направи ултразвук и вика "Виждам една хубава вътре маточна бременност" и покани мъжа ми да види, а той стои като глътнал бастун. Та се наложи доктора да си зареже работата и да водим бъдещия за трети път татко, на кафе. Това не му пречи сега да е горд баща на две щерки и син.
За сватба акъл не мога да дам - женили сме се преди почти 19 години. Знам само, че това е твоя ден и трябва да се чувстваш на седмото небе.

# 169
Лилетка,на една пресечка на ул."Екзарх Йосиф" дават рокли под наем  цената е между 100-300 лв.,там има и сувенирчета,кърпички,джуфки и пр.Магазина се казва "Романтика",а май имаше и други такива.Моя приятелка си взе рокля от там и аз я връщах.
Муунлейди,съгласна съм с другите две мнения за таксита,а аз добавям и такси за едно евро,-много точни и приятно се пътува с тях,особенно за дълги разстояния.
Иси,много ти съчувствам и дано никога не се повтори случилото се.

Мили даме не се притеснявайте за вашите съкровища ако изглеждат добре,спат,не плачат и се смеят.Ние тежим 5250 гр.а отговаряме на всичките признаци за добро здраве,аз поне спрях да се притеснявам.

# 170
  BISA  Честит рожден ден,желая ти много здраве,щастие и късмет! Много да ви радва бебчето!    bouquet

Честита месечинка на всички бебоци   bouquet
 LILETKA ЧЕСТИТО! ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ !!!   bouquet

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 23:16 от KrisDiMar

# 171
Ne mi raboti ne6to kirilicata za koeto se izvinqvam.

Samo iskah da vi blagodarq momi4eta za informaciqta, mnogo ste mili i otziv4ivi.  bouquet
 Hug

# 172
  • София
Здравейте, момичета!

Аз отдавна не съм писала, но имахме сериозни здравословни проблеми - бебка беше 14 дни на антибиотик заради бактериална уроинфекция. При преглед с ехограф се установи, че възпалението е достигнало и е засегнало едното бъбрече - като чух това направо ми идваше да се гръмна. Сега вече бебка е добре, но трябва да я следим следващите няколко месеца, за да не се повтори и да не стане хроничен пиелонефрит.

Иначе доколкото успях да ви изчета моята мома се очертава най-дебеличка - цели 8,100 кг е при ръст 63 см! Само на кърма сме, все още се храним и през нощта! Няма да захранвам този месец, въпреки упреците на двама педиатри, че бебето ми е прехранено и трябва да заместя едно кърмене със зеленчуково пюре. И така продължаваме с изключителното кърмене и както вървим на пет месеца сигурно ще сме утроили теглото от раждането /роди се 3 кг/. Crazy

Имам въпрос към кърмещите майки - вашите бебета имат ли режим и колко пъти на денонощие ги кърмите?

# 173
Bla_bla, радвам се че се върна и дано всичко е наред с бебенце  Hug.
Ники, в началото кърмех по сто пъти нощем но от кърмата ми сутрин се не виждаше и капка така че не се обвинявай. Майката на Петьофито си е съвсем нормална  Hug
Лилетка, честито   bouquet  хубаво сте решили. Скромен съвет - всички, които познавам включая и моя милост се втурват към рокли под наем докато не разберат че ти излиза същото да не говорим за риска от нараняване на плата. За мен Асеновград е града за булчинско пазаруване  Simple Smile  едно до друго магазинчета и бутици, оставяш колата и се гмуркаш. ай, налегна ме носталгия...желая ти щастливи мигове.
Ние пък днес ще се разхождаме из Пловдив, хайде слънчев ден на всички  Hug

# 174
Нямам време да изчета всичко, ноооо виждам, че някой ще се жени....честито!
Ето едно хубаво форумче.
Мисля, че тук също има полезна информация.

# 175
Моето момиченце също е финничко - 5680 и 60 см, но и аз вече не се притеснявам, колкото толкова  Peace

# 176
ние сме на ДК във вторник тогава ще видим как са ни килцата иначе миналия месец на 20.03 бяхме 6,800кг и 63см
честито и на месечинките днес!

# 177
  • Бургас
И ние да се присъединим към отбора на финните бебета на 4 месеца - 5, 500 Важното е да сме здрави.

# 178
  • София
Девойки, и аз мога да дам моята рокля.
http://bgphoto.net/photos/5286/o632799259938437500.JPG
http://bgphoto.net/photos/5286/o632799264047187500.JPG
http://bgphoto.net/photos/5286/o632799262647031250.JPG
Бях малко бременна тогава, с Никол  Mr. Green, така че съм тежала към 60-63кг на 168см. Роклята е с бюстие, отзад с връзки , за регулиране. Както виждате корема не си личи, а съм в края ня 5ти месец и имах доста коремче.

# 179
  • сто акровата гора
Здравейте, не съм писала отдавна, че нещо не остава време. Първо благодаря за честитките за четвърти месец, да сте живи и здрави всички!  Hug И на свой ред да честитя на всички достигнали сериозната възраст от 4 месеца  hahaha както каза нашия тати, сериозна работа е това, не е шега  Party
Ние имаме малко неволи обаче, Соня е с разстройство  Rolling Eyes и я боли коремчето, къркори, спазми се явяват, така че е доста нервна и аз съм гроги вече Tired Днес тати занесе ако за изследване, дано няма нищо, че съм много притеснена. Трети ден вече, но от вчера по-малко ака, ама педиатърката каза да се изследва да сме сигурни че няма нещо микроб.  Sick Стискайте палци да е ок. Иначе водичка пие, не е обезводнена, аз това най ме тревожи за момента, но момичето само си търси, особенно след като се наака, жадна е горката.
Иначе на консултация сме на 28,04 но май няма да е наддала кой знае какво, пупичката се посмали с това дрискане  Cry Ама пък е свежа, играе си с активната гимнастика, гука, смее се... дано станат бързо тези изследвания, че да разбера какво става
Ми тва е от нас, оплаках се, сега ще кача малко снимки да ни видите как четем книжки  Laughing (накрая) и се забавляваме с мечо и с дрънкалки и ходим по гости и ............ Joy абе много работи правим  Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109745&photo=83

Общи условия

Активация на акаунт