КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 4 678
  • 135
  •   5
Отговори
# 105
Толкова бързо се врътна и ѝ обърна гръб, че изобщо не бих му повярвала. Видя реакциите на публиката и сега трепери да не го освиркат на финала.

# 106
  • софия
Снощи падна и последната маска на четворката готЕни. През цялото време едвам се крепеше на лицето на Памеца. В няколко игри мръсно прецакваше другите играчи. Помня, как избута мацките в една игра. Много се радвам, че никой от "некоалицията" не успя да додрапа до финала. Тръгнали с голямата кошница с гадните номерца със самочувствието, че са разбили предварително системата. Отровиха сезона. Сега остава да си сърбат пичовската попара.

# 107
  • София
Аз пък мисля, че е напълно възможно Влади да е осъзнал грешката си, както и други от участниците. Това не значи, че ще са приятели, но е хубаво човек да се извини и да признае грешката си. Влади е хлъзгав, такива предавания вадят доста лоши черти в характера на човек, но не мисля, че е някакъв злодей. Сега е видял ситуацията отстрани. Вярвам, че човек може да се осъзнае и да продължи като по-добър напред.
Мисля, че и други биха го направили, но точно, защото ще ги погнат, че се мазнят, не го правят. Намирам го за вредно, човек трябва да се стреми да е по-добър, тази ситуация приключи, няма връщане на отношенията им, но животът ще ги сблъска със следваща. Хубаво е човек да се извини и да признае, че е сбъркал,  на Грозденка може също да ѝ даде някои отговори и да ѝ помогне да продължи напред, нали каза, че пие силни лекарства и е психотерапия.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 10:41 от Niya-

# 108
Аз май ще съм за Лина, гаааййссс Simple Smile Тя поне показваше на воля и по-кофти характера си, а не се опитваше да го крие. Е, в началото се опита, но бързо й падна маската и оттам-нататък се носеше по течението. Беше подложена на същото отхвърляне, както Дара и Грозденка, но в по-лек вариант. И по-добре, защото се видя, че дори и това трудно й понася. Накрая имаше и някои проблясъци, в които ми хареса и ми помогнаха да разбера донякъде поведението й.

Просто не виждам никой от другите за достоен да спечели.
В много краен случай може и Алпер. Имаше някакви леки прояви на човещина към Димана и Грозденка.

Краси и Дени, абсурд. Първия органически ме дразни със своята тъпотия, суета и агресия. И то агресия винаги към жените, винаги когато суетата му е засегната. Намила като развалена плоча повърхностните си твърдения. Втората е от типа хора, които хич не харесвам и се моля никога да нямам в обкръжението. Нагажда се, подлее, лицемерничи, лъже и интригантства... И не се знае в кой момент ще ти забие ножа в гърба, стига да има интерес от това, а иначе се прави на невинното, мило момиче. И в ИВ беше същата. Пък и тя самата си го каза - какъвто си в реалитито, такъв си и в живота.

И като се има предвид, че тези хора бяха такива, знаейки че ги снимат, направо не ми се мисли какви са като няма камери.

Грозденка е истинският победител! Дано вече е по-добре и си избие от главата глупостите по свой адрес, на които се наслуша Heart

# 109

Айде..Дано има и с всички останали .

# 110
  • софия
Да видим как ще маже. На първите 5 минути блесна. Пишел любовни фрази и есенции. Пич, между сентенция и есенция има мааалка разлика. Нещо, като компютрите и компотите. 😀

П. С. Оппа, дублаж. Трия видеото, хаха.

# 111
Алпер, ако спечели, ще е доказателство, че трябва да си винаги мазен и политкоректен. Добре, че приятелчето му Андон отпадна.

# 112
В предишния сезон не гласуваха ли пак бивши участници?
Тук Алпер ще има превес, защото той е в добри колегиални отношения с много от ютубърите. В битките потенциално Краси има най-голям шанс, но вотът на публиката пак ще иде при Алпер. Ако не се е издънил на битките, Алпер го виждам като новия победител.

# 113
Айде..Дано има и с всички останали .
Ами... трябва. Иначе абсолютно се обезмисля това бързане и да пуснат финалния епизод 9 дни преди финала на живо в Арена. А и четиримата финалисти ще ги интервюират чак след финала. Миналата година мисля, че беше така. Свършиха с епизодите рано рано, после зейна една дупка от 3 седмици, в които нямаше почти нищо, само няколко подкаста,  с полуфиналистите, като четиримата финалисти ги оставиха за след финала в Арена 8888.

Странно ми е това как 3 месеца държат всички в играта,  отпадат 1-2 души, а накрая за 3 епизода отпадат поне 10 души наведнъж. Луда работа. Никакъв баланс Grinning

# 114
Ако трябва да съм честна, за мен най-големите падения този сезон не са Лина, Божидара и Грозденка, защото въпреки всичко, те имаха смелостта да не бъдат харесвани. Най-големите падения за мен са Денислава и Биляна. Фалш, лицемерие, страхливост, мазнене, надменност и какво ли още не. 🤮

# 115
На финала съм за Лина. На 180 градуса ми се обърнаха преференциите след последните 10-15 епизода, че не е истина 😃
Алпер на финал е смешно...

# 116
В предишния сезон не гласуваха ли пак бивши участници?
Тук Алпер ще има превес, защото той е в добри колегиални отношения с много от ютубърите. В битките потенциално Краси има най-голям шанс, но вотът на публиката пак ще иде при Алпер. Ако не се е издънил на битките, Алпер го виждам като новия победител.

Не, миналата година гласуваха само отпадналите участници от сезона в който са били.

# 117
Не смятам че Лина е достойна да спечели. Нека не забравяме, че тя беше един от главните виновници всички да нападнат Грозденка когато излъга за “женската коалиция”. Да не забравяме отвратителното ѝ отношение към екипа.
Да си припомним множеството ѝ истерии през целия сезон, които може да са автентични, но тотално не са окей за човек на 30+ години.

Засега аз не мога да реша кой от 4мата според мен трябва да спечели, но не смятам че цялостното поведение на Лина трябва да бъде награждавано само заради последните 2 епизода.

# 118
Не смятам че Лина е достойна да спечели. Нека не забравяме, че тя беше един от главните виновници всички да нападнат Грозденка когато излъга за “женската коалиция”. Да не забравяме отвратителното ѝ отношение към екипа.
Да си припомним множеството ѝ истерии през целия сезон, които може да са автентични, но тотално не са окей за човек на 30+ години.

Засега аз не мога да реша кой от 4мата според мен трябва да спечели, но не смятам че цялостното поведение на Лина трябва да бъде награждавано само заради последните 2 епизода.
Много хора помнят само 3 епизода назад, затова и Грозденка беше изкарана национален герой от неколцина.

# 119
Изгледах епизода и много се смях на "скоковете" хаха.

Иначе Памеца се държи като невменяем, той не просто мрази да губи, а не може. Вика и другите се опитват да го успокоят и той им вика обратно на тях "спокойно спокойно" Grinning

На финала съм по-скоро за Краси.

Алпер ми е голям нагаждач и накъдето духа вятъра и той там, Дени много лицемерно се държа цял сезон, лъже и маже, Лина абсолютно неадекватно поведение, груба и нагла.

Общи условия

Активация на акаунт