КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 28 483
  • 618
  •   1
Отговори
# 465
Значи сейффлуенсъри лансираме... говорим за отговорност какво показваме на децата и докато се обявява това викаме Памеца на сцената и Еламаркучо. 🙃🙃🙃
Хем ще се грижим какво показваме на децата, хем цял сезон с*кс, простотии, бивши затворници, хазарт, расизъм. Топ Simple Smile

# 466
С тези награди и натрапчиво хвалете на Алпер имам чувството че накрая победител ще е той .Предаването тая година е дъното

# 467
Аз се чудих кой се крие в мазето на дъното и хоооп-показа се Бачорски.

# 468
поздрави с “бау” и “мазна” от Памеца и Димов… потресена съм Joy

Ти беше на терен нали? Ще разкажеш после тези овации дето пускаха като излизаха участниците; фейк ли бяха?

# 469
Какво беше това от Биляна ?! Гласувам за Дени, защото е една от НАС. Да се каже, че е от готините,  ДЪНО… Божана пък е пияна или дрогирана.

# 470
Да, преди да си купиш билет имаше анкета дали харесваш Грозденка и ако отговориш положително, ти дава билети възможно най-далече от сцената.

Настина ли? Това е просто адски жалко! Нищо чудно, че освиркванията не се чуха добре.

# 471
Биляна да си каже, че мрази Лина… цял сезон го показва.

# 472
Да, преди да си купиш билет имаше анкета дали харесваш Грозденка и ако отговориш положително, ти дава билети възможно най-далече от сцената.

Настина ли? Това е просто адски жалко! Нищо чудно, че освиркванията не се чуха добре.

Ох абе хора, това е сарказъм. Стигааааа

# 473
Чуха се доста силни овации за Грозденка като излизаше да гласува.
Но за Алпер публиката направо избухва, наистина той си е любимецът.

# 474
  • България
Кой спечели?

# 475
Знае ли се как се добяват точките от зрителите? В момента имат ли шансове Лина и Краси за победа?

# 476
Ох абе хора, това е сарказъм. Стигааааа

Не гледам на живо в момента и съм назад. Миналата година имаше даже сектори с агитки, заради това зададох този въпрос.

# 477
Аплодисменти за Павел и Ицака... тишина...🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 478
  • София
Как завърши гласуването от участниците?

# 479
Знае ли се как се добяват точките от зрителите? В момента имат ли шансове Лина и Краси за победа?

Не мисля, че имат шанс, но аз ще гласувам за Лина…

Или в краен случай за Денислава, защото не искам Алпер да печели.

Общи условия

Активация на акаунт