КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 28 174
  • 617
  •   1
Отговори
# 585
И в новото предаване мрънкат за Перунки… и пак AI гласа на Пип… Николас е същото л****о (без извинение), получавам deja vu

# 586
А водещата е супер дървена 😃 Аз май няма да го гледам освен, ако нещо нямам съвсем нищо за гледане.

# 587
Може ли да кажете някой по-популярен инфлуенсър? Прегледах темите назад ,но не намирам някой да ми е познат (може всички да са известни сред по-младите,но за съжаление за мен са напълно непознати лица)

# 588
В тикток попаднах на кратко видео от подкаст на адвокат Божидар Терзийски с Георги Марков, някакъв участник от биг брадър, по чийто адрес Васил в къщата на инфлуенсърите отправяше обиди относно етноса му, там където псуваше грозденка и казваше че била същата като въпросния Георги, циганин и не знам си какво. Адвокатът обяснява как за подобни изказвания може и се носи гражданска и наказателна отговорност, както и аз преди време се опитах да обясня.

https://vm.tiktok.com/ZNRRj5svG/

# 589
Аман от тоя . Все неоправдан все дискриминиран

# 590
Нямам никаква идея кой е, ама просто го давам като пример, че на Васил избухванията могат да имат последствия за него евентуално

# 591
Нямам никаква идея кой е
От Биг Брадър (предаване доста по-гледано от Къщата на инфлуенсърите), завърши на второ място миналата година.

# 592
Биляниш - интервю за "Преди обед"
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/hitovata-biljanish-cj … rozhektorite.html

"Между трапа и попфолка", ОМГ...

# 593
“Хитовата Биляниш - цял живот в светлината на прожекторите” С коя ръка да се прекръстя 😂😂😂

# 594
Ева от първия сезон и Кико от третия сезон на Къщата  участват в новия сезон на "Тайните на селото".
Също Гергана от Ергенът - любов в рая, Матего и др.

Снимано е в Берковица.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 00:56 от diziler

# 595
Няма много общо с къщата, но за Грозданка и инфлуенсърската и кариера която беше побутната от участието и.

Попадна ми видео на Грозденка, в което си поставя хиалурон в устните при "лекар", за който Цанов направи цяло видео, въпросния осакати жена, поставяйки и хиалурон в лицето, като мястото където е сложен се подува, мястото става синьо след това черно с некроза и кожата и изгнива защото е запушил кръвоносен съд. Жената се свързва с него много пъти за помощ той, вместо да помогне или да я насочи и казва че нищо и нямало това е синина, след което и казва че не бил телефонен оператор и да не му звъняла и т.н. Тази жена е поствал и снимките по групи във ФБ и цялото и лице  около устата и носа беше станало черно с кървави рани.

Жената отива по спешност при специалист, който констатира запушен кръвоносен съд, което е изключително опасно. Жената го осъди, той и плащал с искане да се покрие случая.

Въпросния господин, като проверите в Гугъл с име излизат многобройни скандали за него от 2010, включително че публикувал снимки на пациенти в неравностойно положение без съгласие в личния си профил (онкоболен пациент с разрязана и гноясала глава от операционната маса), наемал апартаменти без да плаща и трупал задължения, арестуван е многократно за домашно насилие (той твърди, че било самозащита).

За последните твърдения, не настоявам че са верни, но всеки може с два клика да види и провери за какъв човек става въпрос. Да се асоциираш с такъв "специалист" по собствено желание е направо абсурдно, просто ми доказва че Грозденка би рекламирала ВСИЧКО БЕЗ НИКАКВИ ОГРАНИЧЕНИЯ СТИГА ДА И СЕ ПЛАЩА.
 edit: също бил и гербаджийски общински съветник в неговия град

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 16:37 от Hroksi

# 596

Дано не се подлъжат други хора.

# 597
Май и Грозденка ще става певица. Попадна ми клипче в TikTok.

# 598
Стела от първия сезон, Алпер, Денислава и Никола (Памеца) от четвъртия сезон в подkаста на Благо Георгиев
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 23:02 от diziler

# 599
Малко новини:
Александра и Веселка от сезон 2, както и Веселка от сезон 3 ще участват през януари в "Черешката на тортата"
Видео промо https://www.facebook.com/reel/1420087559725277

Ева от сезон 1 е участва в новото риалити "Бърлогата"

Междувременно Ева и Александра, както и Людмил Котарачето от сезон 2  са в Шоуто на Венелин на тема "Професия Инфлуенсър"

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 00:20 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт