КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 28 027
  • 616
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
Скоро ще разберем. Надкаст също изчакват с обзора, та предполагам, че ще е днес.

# 76
Хора , коментара ми вероятно ще е премахнат , защото не е свързан с темата .  Става въпрос за детето насилвано от учителка , излезнала е втора част от видеото ! Известни психолози коментират темата! Моля ви , всеки който е от градовете , в които има протести утре, нека присъства, опитват се да заметат случая под килима ! Всички сме родители тук , нека не позволяваме това да се случва с друго дете и нека , който може да участва в протестите, само обществения натиск , ще накара прокуратурата да не скрива доказателства и да не замита случая!

Това е видеото!
https://youtu.be/osy4_qGfppA?si=OaBm1C5Yj-ffqdJb

# 77
  • софия

Ай, избутахме и този сезон.

# 78
Здравейте, bgmamma!

Изгледах сезонa и тъй като тази година почти няма подкасти за предаването, а аз съм се подготвила да гостувам, ще споделя тук мнението си.

Ние в нашия сезон бяхме много по-нахъсани да правим неща. Бяхме с кастинг и знаехме защо влизаме.
Явно във всеки сезон има хора, които се познават и знаят че ще влезнат(включително в нашия), тези предварителни уговорки са нормални, но нечестни. Даже да ги има, според мен участниците трябва да си мълчат, а не да афишират с това.
Тази година виждаме тези приятелства и договорки и в други реалити формати.
В моя сезон се засякох само с Коцето на кастинг, не сме комуникирали преди предаването, но се надявах и двамата да участваме в предаването.

В спора между Влади и Грозденка, съм на страната на Влади, защото доверени хора трудно се намират, в инфлуенсърските среди също. Като има такива, си помагат, а не крият информация като са приятели и съюз. Ако Влади е питал Грозденка за хонорар и тя е излъгала или скрила информацията, за мен това не е ок щом са в приятелски отношения.

Дари влезна в роля, според мен товареща и не много интересна. В края на сезона повече показа от себе си.

След като съм стояла почти 10 дни в тъмницата, не мисля, че е ок Биляниш да излиза непрекъснато. Щом не може да си изпълни ангажиментите към предаването, защо влиза?
В моя сезон и други участници излизаха по работа, но единични случаи.

Тази година няма голям фаворит на публиката, защото предната година Янков и Кумбата почти напълниха залата. Последните серии виждаме, че публиката се е застъпила за Грозденка, но хората не са ѝ фенове.

От личен опит разликата между тъмниците последните 2 сезона е - в сегашния сезон можеш да стоиш прав, което е удобство и имаш постоянна естествена светлина от прозореца. Предната година тъмницата беше пред входа на замъка, а тази е една малка постройка, която виждах ходейки до тоалетна до съседния ресторант.

За мен моят сезон е по-интересен, защото в този всеки е в комфортната си зона и освен битовизми, друго не се случва. Като зрител не ми харесва, че замъкът е тъмен, предаването е снимано през май и няма толкова кадри от поляната, защото е студено.
Според мен когато става дума за инфлуенсърско предаване, трябва да се наблегне на повече креативни и логични игри, и по-малко на спортни.
Не ми харесва, че прекалено лесно се връщат участници, при нас всеки се бореше постоянно да е част от предаването.

1 година след предаването съм близка с Коцето, в добри отношения с Виктория, Кико и Азов.

Последните серии съм ги гледала по-малко. Мнението ми за спора на Грозденка с останалите участници е, че може би прекалено много се настроиха срещу нея. Не мисля че са прави, защото основните забележки, които стигат до зрителя са коментари, че тя играела играта/че е излъгала за Димана и тн/. Не мисля, че трябва да се сърдят толкова, че някой играе играта. От друга страна има вероятност мнозинството да виждат нещо, което дразни. В сезона видяхме и кадри, в които Грозденка е провокатор.

От реалититата този сезон, най-много гледам Traitors и Ергена.

Моите фаворити за този сезон са Краси, Памеца и Алпер.

# 79

Ай, избутахме и този сезон.

Аз нямам търпение за надкаста. Отказвам да го гледам цялото. Той финалът май беше предните два епизода.
Само се спойлнах се за финалистите. Честито им и дано най-достойният от тях победи. За мен бяха очаквани.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 19:51 от ilieva_i

# 80
Ето и Памеца си показа истинската същност. Цял сезон чисти уж защото така му харесвало и накрая чак най-много заслужавал да е финалист. И няколко пъти натърти “спечелих социалната игра” - демек бил си фейк цял сезон.
Скрит текст:
А Лина за финалистка… просто без коментар. Но спечели си игрите, дигна рейтинг с истериите си. Не е като хич да не е допринесла на сезона.

# 81
  • София
Всички битки ми харесаха.
Само не мога да разбера Памеца какво искаше? Да го пратят на финала ли? Щото победил в само една битка от толкова много? Държеше се като изтърван. И как само мина пред Краси, а уж са приятелчета. Падна му маската и на него накрая и съдбата го наказа!
Памец, не си като Кумбата и Янков и да беше финалист нямаше да имаш тази всенародна любов сред неориентираните още деца (защото то децата основно гласуват за такива типове).

Нито един финалист от ''готините''
Ахахах, няма такъв погром просто за НЕкоалицията. 😁😂😎
Божана се изнесе по терлици, надушила големия срам и крах на готините. Биляна, Веско и Памеца трябваше едва ли не директно да са финалисти, като богопомазани се държаха и накрая си го получиха.

Андон не преодоля страха си. Разбирам го. Явно си има фобия.
И да беше се класирал на финала, точно той щеше да събере най-малко зрителски вот.
Една палма е по-интересна от него.
Но замисъла беше много як. То реално скочиха от 50 сантима ама като не знаеш. Много оригинално измислено. Ако Гуспата се е сетил, еваларка му бичим!

Краси и Дени изкъртиха с мятането:
Копелеее - Дени
Ел Маркучооо - Краси - ахахаха 😂🤣

Малко или повече според мен и четиримата финалисти са заслужили, НО
рИално нито един от тях не беше в основната линия на сезона. Може би Лина беше най-близо все пак.
Така че имаме някакъв прецедент, защото в предните сезони главните звезди бяха и финалисти (без Дидо в сезон 2 - за мен той трябваше да спечели ама минало вече, дъвкали сме я).

Познах трима от четиримата финалисти.
Вместо Лина бях писал Памеца.

Сега директно ще си кажа, че ще стискам палци на Краси и Лина, но малко повече на Краси.
Но и Алпер и Дени да спечелят няма да съм недоволен. Въпреки, че двамата се дискредитираха доста с крясъците срещу Грозденка. Алпер беше прекалено политкоректен също така. Дени много шушнеше зад гърбовете на хората, но беше честна на синхрони със зрителя. Според мен тя бързо прецени с натрупания опит, който има, че с този материал качествена стратегическа игра нямаше да се получи и за това си даваше яко пас. А и знаеше, че ти да си инициатора на подобна игра няма да се приеме добре от зрителите след краха на сезон 3. Ако все пак беше малко повече в събитията и да не се беше злепоставяла в някои ключови моменти щеше да има много по-голям шанс да спечели.
Абеее, в смисъл ОК съм с който и да спечели от тези финалисти.
Така не беше в предните сезони. Докато тук ми е малко все тая, но все пак аз Джунов си го харесвам много още от Фермата. Лошото е, че се изложи доста с тези викове срещу Грозденка и срещу Лина, когато се засегна, че не го харесва и едва ли ще събере вот.
Според мен Лина и Алпер ще спорят за зрителския вот. Особено ако Грозденка агитира за Лина (а аз очаквам това да се случи), тя ще има леко предимство пред него
Зрителски вот:
1. Лина
2. Алпер
3. Дени
4. Краси
Но не съм сигурен, всичко може да стане.
Краси от скучен чичак за малките може да се е харесал с поредицата си от спечелени битки в края на сезона (като цяло най-добрия този сезон на битките), а с това Ел Маркучооо ще стане тренд в социалките, хахаха.
Със сигурност няма ясно изразен фаворит както беше в сезони 2 и 3.
Но то ще има и битки на самата Арена София на живо. Би трябвало да има гласуване и от останалите участници.
Т.е. да е като в сезон 3, което си беше изкопирано от Фермата.
Не мога да кажа кой ще спечели при такъв регламент, а и няма как преди да видя самите битки.
Но от битките Краси и Дени със сигурност ще спечелят най-много точки.
От гласуването на останалите хора в Къщата може би Алпер ще спечели. Не знам. И там ми е малко сложно.

# 82
Вие разбирате повече от мен от игри, защото аз не ги гледам много, но не е ли нечестно Грозденка да мята една и съща гума като мъжете?

# 83
От така изброените финалисти съвсем НЕизненадващо нямам фаворит. Ако все пак трябва да избирам на принципа на по-малкото зло, то може би бих казала Дени.
Лина не мога да игнорирам какво психо е, а Краси е голям комплексар. Алпер е пълен популист, който го е страх да изкаже собствено мнение за каквото и да е. Денислава е двулична, но в името на играта го приемам. Както каза Дяволо - поне със зрителя е честна. Можеше да си спести избухванията и тогава със сигурност щеше да има повече фенове.

# 84
  • София
Кло,
Не е честно разбира се. Но предполагам все пак, че гумата не е била много тежка. Трябваше обаче Грозденка да мята от по-близко разстояние.

# 85
Може би от четиримата финалисти съм за Лина (не мога да повярвам 😆). Краси и Алпер са ми супер антипатични — няколко пъти съм писал защо, а Денислава е най-голямата лицемерка в предаването, няма да си кривя душата. Лина, въпреки че понякога е супер нестабилна и полудява от нищото, ми е най-малкото зло тук. Дано победителят не е Алпер — цял сезон не направи нищо и беше част от декора, а накрая изпъкна, и то в негативна светлина.

# 86
Аз съм за Краси.  Макар,че след епизод 5 спрях да гледам и само четох тук

# 87
Моите фаворити са Краси и Лина.  Денислава и Алпер с НИЩО НЕ СА заслужили да са на финал. Нито една спечелена битка нямат.

# 88
От четиримата финалисти нямам фаворит, но при гласуването ще избирам между Краси и Лина…ще видя как ще се представят на битките и в зависимост от това кой има по-голям шанс да победи ще гласувам за него, само да не са Денислава или Алпер, за които имах добро мнение в началото но последните епизоди напълно ме изгубиха.

# 89
Аз съм за Краси.  Макар,че след епизод 5 спрях да гледам и само четох тук

И аз съм така Grin Ще изчакам да видя какво ще се случи на финала и зимата като свършат всички риалитита може и да изгледам всички епизоди Smiley

Айде, стискаме палци на Краси.. поне веднъж да не е втори и да е той победителя Trollface

Общи условия

Активация на акаунт