КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 7 535
  • 211
  •   8
Отговори
# 150
Не мислех, че ще го кажа, но подкаста с Памеца се гледа по-лесно отколкото този с Влади.
Такова дъно е този Влади да вземе да се направи на болен на 19ти.

# 151
Днес догледах последните два епизода от сезона. Бях извън страната и изостанах с материала, сега се наваксва Grinning
Грозденка каза, че хората, които са ѝ се извинили след последните епизоди са Лина, Алпер и Влади.
А защо някой трябва да й се извинява и за какво? По-скоро тя трябва да им се извини.
Сега гледам новото риалити със сестрата на Грозденка. И естествено, още във визитката 12:30 мин. подчертава как била от ромски произход и щяло сигурно да има конфликти заради етноса им, но щяла да ги сготви всичките Grinning Веднага след нея влиза и Виктор от предния Биг Брадър, той пък имал авантюра с Гроздeнка?  Много си омешаха шапките тия хора...
А, забравих, и Теа е там Grinning
Кое е предаването?
Е... аз нали затова съм направил активен линк, който води към предаването. Там, където пише "визитка 12:30", кликваш и виждаш кое е предаването.

# 152
Чат-пат слушах някои подкасти с отпадналите и по-добре да не се обясняват много според мен, че по-лошо става. Влади и Божидара едвам ги изкарах докрая. Много странни идеи и възгледи имат за някакви неща. И Влади така и не обясни ЯСНО каква му беше точно драмата с Грозденка и "многото й лъжи". А Божидара, имам чувството, че постоянно се сравнява с нея, все я добавя в някакви неща, за които се говори. И това го е приела като едва ли не ролята на живота си, а със сигурност й предстоят и по-интересни неща. Тук само се оплете в игрите си, ако могат така да се нарекат.
Веско и Памеца къде ги слушах, къде не. Първият ми се стори не много навит да присъства на финала. Нещо разправяше за момичетата колко хейт имало за тях или само за Грозденка каза, ама то за него повече май има. Иначе аз за игрите, че почти никоя не бил спечелил, не бих му се смяла, защото в крайна сметка, когато играеха за имунитет, на поне два пъти оставаше с Влади и после с Краси да се бори накрая, което си е почти победа.
Памеца ми изглежда нервак някакъв, не такъв като Алпер и Андон, но пак прикрит и леко странен.

# 153
Дизи, ако стигнеш до него, моля заслушай хубаво от 21ва минута.
 И иронията, каква е? Точно тези твои обвинения ме накараха, толкова да скачам в защита на Гроздето. От всичко, най ме възпалява, когато има някаква подобна несправедливост. Да се твърди с такава категоричност нещо, което изобщо не е така. Че и да е обвинение в кражба.
И кой каза, че "изобщо не е така"? Ето, Туджарката ти каза "тя после си призна". Нали каза, че са я набедили, а изобщо не е станало ясно и те, от екипа на О100Г така и не разбрали кой е откраднал барчетата. Но пък тя после си призна.   И какво? Естествено, че от продукцията като не са го заснели, няма как да кажат каквото и да било. Няма начин да снимат денонощно 30 души, включително и през нощта. А и който тръгне да краде храна, няма да го прави пред камерите. Краденето като е било през нощта, как очакваш да е пълно с оператори? Да, не е заснето, това е ясно, няма доказателство. А после защо Грозденка си е признала? Ако не ги е откраднала тя, какъв е смисълът да си признава?
И аз не твърдя нищо с категоричност, но ми стана интересно как и останалите участници, които се бяха събрали на масата в Къщата, са видели същите кадри, помнят същото като мен и са останали със същите впечатления, че тя ги е чопнала барчетата. Е да, "не е станало ясно до последно", така е, защото не е заснето. Но щом сама си е признала, тогава какво?
А и Туджаров, също като тебе защитава Грозденка при конфликта й с останалите.  Така че.. не очаквам да каже нещо в нейн ущърб. Той си коментира, според собствените виждания и си е пристрастен, нормално.

Същото това Грозденче в предпоследния епизод помните ли какво каза на майка си и сестра си, когато се появиха в къщата? "Всички срещу мен, 15 души се събират от тази страна, никой не ми говори", направи се на многострадална Геновева, но нито за секунда не каза тя какво е правила, за да предизвика това? Тоест изкара го едностранно, само от тяхна страна. Сякаш ей така са я намразили. Без причина! И ЕСТЕСТВЕНО, веднага изкара етническата нишка. "Явно понеже съм от ромски произход и си мислят, че им правя магии".
2:28:20 Пак се изкара жертва и удобно пропусна да уточни тя какво е правила. Не знам какво да кажа повече.
Слава Богу злото си отиде и не е финал.

# 154
Най-голямото зло (Денислава) е на финал, за съжаление… Няма нито един, който истински да заслужава победата тази година.

# 155
Като чета определени мнения тук и се чудя колко ли е трудно да гледаш, пропускайки половината факти и думи. Дали ушите автоматично спират да слушат, или просто мозъкът го изтрива на момента...
То ясно, че понякога фактите не подкрепят личните теории и се получава когнитивен дисонанс, ама чак то такова изопачаване да се стига е доста странно...

# 156
Хубаво де... А те, ако не я делят по етнос, защо говореха, че сигурно правела магии?! В България и Румъния, за кои хора се твърди това...
Денислава и Памеца, много суеверните, не го ли говореха това? Поради каква причина им хрумна, че точно Грозденка може да прави магии? А не, Божидара примерно... Дали не е на база етнос... Ако не е, на база на какво е? Защото едва ли са толкова невежи да смятат, че астрологията има общо с магьосничеството...
А и сторитата на Стефани...
И вътре на няколко пъти и Андон, и Биляна, и Денислава повтаряха неща от сорта на как те имали цигани приятели, ама те не били такива... Защо го казват това, ако не им е драма етносът й. Точно расистки изказвания имаше, просто на никого вече не му се рови в тази помия, защото такъв долен сезон се получи и толкова зле се показаха всички вкупом, че, ако още малко ги дозакопаят и с расизма им, ще е тотален краш.

То не беше и само расизъм, ами и по повод на Илиян имаше такива тъпи изказвания... като например на Божана "ти си хермафродит"... Брааат 🤦🏼‍♀️

# 157
Хубаво де... А те, ако не я делят по етнос, защо говореха, че сигурно правела магии?! В България и Румъния, за кои хора се твърди това...
Тя самата си е казвала, че се интересува от езотерика, от астрални карти и т.н. Ако не го беше казвала, едва ли някой щеше да я "обвини" че прави магии. И да беше българка, пак щеше да го кажат.
Като чета определени мнения тук и се чудя колко ли е трудно да гледаш, пропускайки половината факти и думи. Дали ушите автоматично спират да слушат, или просто мозъкът го изтрива на момента...
То ясно, че понякога фактите не подкрепят личните теории ...
Ми въпрос на гледна точка. Моето мнение е такова. Защо мислиш, че всички трябва да разсъждаваме еднакво?
 Аз не виждам нещата така, както ти виждаш и си имам своя позиция по въпроса.  Ти като не си на моето мнение, все едно аз да кажа, че ушите ти автоматично спират да слушат или мозъкът ти го изтрива на момента... Много интересни заключения, само защото някой не мисли като теб.
Най-голямото зло (Денислава) е на финал, за съжаление…
Това си е твое мнение, за мен Денислава не е зло.
Лъже като възрастен представител от една малцинствена група.
Хаха, това ме накефи Wink

# 158
Астралните карти и езотериката нямат общо с магия. Simple Smile

# 159
И да имат, и да нямат.. то не беше викане на духове, то не бяха извънземни, то не беше "честен цигански кръст"... Все тъпотии от класа.
То не беше и само расизъм, ами и по повод на Илиян имаше такива тъпи изказвания... като например на Божана "ти си хермафродит"... Брааат 🤦🏼♀
Това на Божана към Илиян беше страхотна простотия, факт. Но от нея не може и да се очаква друго.
Към Грозденка не е имало "расизъм". В нейната глава е "дискриминация" и "расизъм", просто защото това винаги в живота й е удобната версия. Държи се отвратително и когато някой й се накара, той, според нея я "дискриминира". това е удобното извинение и в същото време набеждаване цял живот: "дискриминират ме". Устата нонстоп ръси някакви тъпотии, намесваме какви ли не хора, оплитаме ги в интриги, влиза в конфликти, заради голямата си уста, после изкараме някого извън кожата си, това било "дискриминация" и "расизъм". Плийс..
.
Това, което беше крайно нередно, беше изказването на Васил по повод Георги от миналия Биг Брадър, като го нарече с разни епитети на етническа основа и така .. направи препратката към Грозденка. Защото не етносът е проблем, а отвратителното поведение на Грозденцето, която чак в последните епизоди взе да става хрисима, бяла и добра. Преди това се държеше отвратително с всички и после се чудеше откъде й е дошло. И в предпоследния епизод пак си показа същността, когато дойдоха майка й и сестра й. Каза й нейната версия как другите стояли там, 15 човека, пък тя тук.. и никой не си говорел с нея. А защо? Не казва. А те не я и попитаха "е не си ли им дала повод"? Естествено, че няма да я попита. Нали минута по-рано се каза теорията за "понеже съм от ромски произход". И това извинява нещата генерално.

# 160
По принцип и аз в началото се издразних като Грозденка каза на синхрон, че ще я хейтят защото е циганка. НО е факт, че имаше изказванията на Андон за “манг*лите” и когато Божидара нарече Грозденка “еб*си злобната циганка”. Плюс мега расистките изказвания на жената на Веско, които той подкрепи с две ръце.
Демек не е като изобщо да няма никакви расови бариери. Като си изпуснат нервите си го казват точно каквото им е в главата.

А щом това е стигнало до публиката си представям какво си пишат по груповите и личните чатове. И какво са си говорили без микрофони в банята.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 01:07 от Gorxki

# 161
Започнах да гледам сезона отново, стигнах до осмия епизод, ще продължа към края на седмицата. Просто трябва да вида какво съм пропуснала и кое е това което Грозденка е правила на всички цял сезон.
До тук имаше само тъпотии от сорта : " аз ще правя само Влади каквото ми каже" , "Влади е найсилен", "говоря с извънземни"... И това с Биляна, която си помисли че Грозденка нарочно се прави че не я знае 😄 . Защо някой живял в Германия би знаел Биляна, та в България 20% от населението са инфлуенсъри, то не бяха певци, влогъри, риалити звезди, стриймъри, тик-токъри, подкастъри, ютюбъри, инстаграмъри, актьори, ако добавим и старите поп-фолк певци, актьори, участници в различни таланти, идоли, водещи, политици...хора без професия тип Шермин(от другото предаване), култови лица от екрана.....то само половин България е обикновен народ. И от този народ се очаква да знае всички тези, да гледа всичко и да купува всичко което рекламират. Е как да смогне? И на края се сърдят че не са ги знаели. 😄 Ако не беше трагично, щеше да е смешно.
Но да се върна на Грозденка. През тези осем епизода, даже и не я дават, много хора са, дават няколко човека повече, примерно Божана, а когато я дадат, да, говори глупости, но това е когато си мислиш че гърба ти пази един силен играч като Влади и ако малко не мислиш какво говориш ще наговориш глупости, нищо фрапантно до сега.
Обаче Божидара....🤬🤬🤬 Как? Защо? Какво е това? Бях позабравила...
И да, интересно е да ги погледнеш как са се държали в началото като знаеш края. Смешни са. Всички.

П.п. С това темпо, ако не ги рециклират участниците в риалитита, май всички ще минем Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 03:53 от Glutenfree

# 162
Аз доста внимателно съм гледала епизодите и не съм видяла нещо наистина злобно от страна на Грозденка. Това, което не ми хареса в нейното поведение, беше инфантилност, клюкарство и чиста доза глупост (за лъжите). Но много други показаха злоба, надменност, интригантство и агресия., което е доста по-лошо. Със сигурност много хора трябва да се извинят едни на други, но нямат достатъчно осъзнатост за това..
 Много кофти финалисти, за мен няма значение кой ще победи. Може би все пак нека да е някой на когото му трябват парите. Дени беше вметнала нещо от сорта, че не е там за парите и 25К ги изкарва за половин месец. Тя ме загуби заради двуличието си, много повече клюкари от Грозденка, а на всичко отгоре и интриги и извъртане на думите, за да е тя в удобна позиция, еми за мен това не е читав човек.
 Алпер нищо не показа освен, че няма собствено мнение и колко му е важно да го харесват всички. Накрая избухна грозно срещу Грозденка, но поне се е извинил.
 Краси за мен е на последно място в класацията на финалистите. Има някакъв проблем с егото ли, но да се озлоби срещу жена, защото не го харесва, показва някакво много примитивно мислене. Лесно скача да напада жени с причина или без, но си трае пред Памеца или Влади и ги тропа само зад гърбовете им.
 Лина доста емоционално нестабилна, но пък не се прикриваше, показа си лошотиите. Накрая имаше и някакво разкаяние. Ако победи ще си го е заслужила с това, че беше главен герой.

# 163
  • софия
Дизи, ако беше започнал изначално с това, че твоето мнение е, че Гроздето е крала в ОСГ, изобщо нямаше да ти обърна внимание. Но беше друго: всички видяхме, че тя крадеше. Има разлика, нали?
 Всеки е свободен да мисли и преценява кой, какво и как. Но при такава категоричност, че и говорене от името на всички, не е ок. Щом стигнахме до "моето мнение е", значи си стискаме ръцете.
 Гроздето събра достатъчно подкрепа, че и отгоре. Не ми е за цел да я защитавам, да се боря да променя мнението на някой за нея. Личи си и по анкетата, която ти всячески отказа да направиш. Сакън да не излезе тя печелещата. Еми, брой моят глас за красота в нейна подкрепа за цялостното и представяне. Сега, когато пуснеш за финалистите, просто няма да гласувам. Защото нито един от четиримата не заслужава да се нарече мой любимец.

# 164
То ясно, че понякога фактите не подкрепят личните теории ...
Ми въпрос на гледна точка. Моето мнение е такова. Защо мислиш, че всички трябва да разсъждаваме еднакво?
 Аз не виждам нещата така, както ти виждаш и си имам своя позиция по въпроса.  Ти като не си на моето мнение, все едно аз да кажа, че ушите ти автоматично спират да слушат или мозъкът ти го изтрива на момента... Много интересни заключения, само защото някой не мисли като теб.
Ами това е, че не става въпрос за мнение, а за факти. На няколко пъти те хващам как цитираш невярно / непълно / извън контекст, изцяло променяйки смисъла на казаното или случилото се. Пример с тези барчета:
И кой каза, че "изобщо не е така"? Ето, Туджарката ти каза "тя после си призна". Нали каза, че са я набедили, а изобщо не е станало ясно и те, от екипа на О100Г така и не разбрали кой е откраднал барчетата. Но пък тя после си призна.   И какво? Естествено, че от продукцията като не са го заснели, няма как да кажат каквото и да било. Няма начин да снимат денонощно 30 души, включително и през нощта. А и който тръгне да краде храна, няма да го прави пред камерите. Краденето като е било през нощта, как очакваш да е пълно с оператори? Да, не е заснето, това е ясно, няма доказателство. А после защо Грозденка си е признала? Ако не ги е откраднала тя, какъв е смисълът да си признава? 
Както казаха РЕАЛНО - Грозденка си признала, че е изяла едно барче и то защото така и така някой ядял, та и тя изяла едно. Плюс, че няколко пъти натъртиха как никой, който им е гостувал, не знаел кой е бил.
Та така.. мнението не е равно на факти. Иначе на мнение всеки има право, разбира се, но изопачавайки фактите мнението не става по-вярно.

Общи условия

Активация на акаунт