КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 28 879
  • 622
  •   2
Отговори
# 360
Аз пък не разбирам как може да се говори за социална игра като влизат хора, които се познават или са с уговорки преди това .. какъв е шанса някой извън тези уговорки да влезе в някоя групичка или да не го гонят, защото е имал успешна социална игра ? Ако влезете в реалити на нов човек ли ще повярвате или на този който познавате отпреди или имате уговорка?
Краси е бил в уговорка с Грозденка и Влади, ама се разминаха и направо изпокараха.
За останалите в този сезон не знам, но в предишния пак конфликтът беше на базата на предварителна коалиция, която вътре се издъни - Валерия и Даниел. Останалите наговорени ги видяхме докъде стигнаха и абсолютно като в този сезон стигнаха двама от предварителна коалиция (Георги и Валерия) и двама свободни електрона.

Така че за мен от следващия сезон не трябва да бягат от стратегии, а от предварителни уговорки, защото очевидно не работи. Тия, които бяха най-вътре в уговорките и в двата сезона, най-много се изложиха.

# 361
В подкаста си Дени много добре го каза, че да се правят уговорки предварително в такъв вид предаване не е добра идея. Тя си каза, че не се знае какво ще стане, как ще се развият нещата и какви приятелства могат да се прецакат от това. Точно това и се случи.

# 362
Скрит текст:
Краси е бил в уговорка с Грозденка и Влади, ама се разминаха и направо изпокараха.
За останалите в този сезон не знам, но в предишния пак конфликтът беше на базата на предварителна коалиция, която вътре се издъни - Валерия и Даниел. Останалите наговорени ги видяхме докъде стигнаха и абсолютно като в този сезон стигнаха двама от предварителна коалиция (Георги и Валерия) и двама свободни електрона.
Така че за мен от следващия сезон не трябва да бягат от стратегии, а от предварителни уговорки, защото очевидно не работи. Тия, които бяха най-вътре в уговорките и в двата сезона, най-много се изложиха.

Мхм... не че Грозденка се е изложила, но определено беше потърпевша от неуспешна предварителна коалиция. Предвид и че този сезон на финал са четирима, които не бяха от основните ядра на предварителни договорки. С изключение на Краси, който обаче в предаването беше по-скоро неутрален с пристрастия, подобно на останалите трима. Денислава беше много права когато обясняваше на Грозденка защо не е искала да прави такива уговорки, а и се доказа, че нейната стратегия е по-успешна. Само да не беше толкова лицемерна и интригантстваща... може би щеше да ми е фаворит за този финал.

# 363
Споделих shorts  от подкаст в ,който Грозденка участва казва друго от подкаста с Павел Колев и Ицака. Там казва ,че е знаела за повечето участници които ще участват.Виктория ат предният  сезон и била казала. Там добави също, че Памеца  тръгнал да и пише на лайв в тик ток 1-ден преди да тръгнат да влизат.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 11:25 от Dimowa

# 364
Скрит текст:

Мхм... не че Грозденка се е изложила, но определено беше потърпевша от неуспешна предварителна коалиция. Предвид и че този сезон на финал са четирима, които не бяха от основните ядра на предварителни договорки. С изключение на Краси, който обаче в предаването беше по-скоро неутрален с пристрастия, подобно на останалите трима. Денислава беше много права когато обясняваше на Грозденка защо не е искала да прави такива уговорки, а и се доказа, че нейната стратегия е по-успешна. Само да не беше толкова лицемерна и интригантстваща... може би щеше да ми е фаворит за този финал.
То тяхната коалиция е нещо като контра коалиция или поне тя така я е представила на Краси, затова не мисля, че някой от тях се е изложил. По-скоро визирах Биляна, Веселин, Памеца, които според мен са ядрото на другата коалиция. Между другото, ако това е вярно, то Красимир е пример за добра социална игра, защото тръгва като аутсайдер и до края почти нямаше номинации срещу него.

Слушам го тоя подкаст на Грозденка (с AlexanderVlogs, ако някой иска да го потърси, че не препоръчват да даваме линкове към странични подкасти), ако каже нещо интересно ще редактирам.

Така, подкастът е сниман още докато течеше предаването, точно преди епизода с тока. Грозденка още е афектирана, каза, че Денислава е правела интригите там, но го е видяла чак като зрител. Твърди, че си е имала хонорар, но няма да го получи. Даниела уж също била с хонорар. В общи линии е това, разказваше за живота си и спомена, че Гуспата я е поканил още веднага след Островът, а месеци по-късно се е свързал Петьо с нея. Имала е покана да участва в немско риалити. Към момента малко съжалява, че се е прибрала в България, но ще остане тук засега.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 12:14 от Clouded

# 365
В подкаста с Дени Павката каза, че в следващия сезон още в първия епизод ще попита абсолютно всички участници (не насаме, а пред останалите) дали се познава с някого от другите участници и дали се е уговарял с тях да играят заедно.

# 366
То тяхната коалиция е нещо като контра коалиция или поне тя така я е представила на Краси, затова не мисля, че някой от тях се е изложил. По-скоро визирах Биляна, Веселин, Памеца, които според мен са ядрото на другата коалиция. Между другото, ако това е вярно, то Красимир е пример за добра социална игра, защото тръгва като аутсайдер и до края почти нямаше номинации срещу него.
Скрит текст:
Слушам го тоя подкаст на Грозденка (с AlexanderVlogs, ако някой иска да го потърси, че не препоръчват да даваме линкове към странични подкасти), ако каже нещо интересно ще редактирам.
Така, подкастът е сниман още докато течеше предаването, точно преди епизода с тока. Грозденка още е афектирана, каза, че Денислава е правела интригите там, но го е видяла чак като зрител. Твърди, че си е имала хонорар, но няма да го получи. Даниела уж също била с хонорар. В общи линии е това, разказваше за живота си и спомена, че Гуспата я е поканил още веднага след Островът, а месеци по-късно се е свързал Петьо с нея. Имала е покана да участва в немско риалити. Към момента малко съжалява, че се е прибрала в България, но ще остане тук засега.

Не знам дали е само въпрос на социална игра. Но той е типичен конформист, това му помогна. Още си спомням разговора му с Денислава, в която аха-аха да се опитат да направят нещо като контра-коалиция... и се върнаха в познатите коловози на лицемерието Simple Smile На тях специално им помогна и това, че са силни в игрите. И вече третото - ако повече хора отпадаха своевременно, щеше да дойде и техния ред. Докато този сезон сума ти хора се скриха зад гърбовете на обичайните номинирани Грозденка, Дара и Лина. Искаше ми се да се стигне до момент когато "яките гъзари" ще започнат да стрелят по нагаждачите и след това се избиват взаимно, но уви.

# 367
Да, беше много еднообразно на номинациите - единствено и само жени, само без Денислава, Биляна и Божана.
Чудя се дали са се усетили колко зле върви предаването по време на снимките и защо като не видяха, че са едни и същи, не сложиха една-две четворни номинации, за да идат двама в Тъмницата (вероятно някои от тях да откажат) и да се раздвижи малко.

# 368
Аз също очаквах, че динамиката в сезона ще бъде различна. Набързо да бяха изгонили Грозденка и Божидара, а след това вече щяха да бъдат принудени да стрелят по „готините“ – или поне по тези, които не им противоречаха. Там щеше да се появи отпор, сблъсък на характери, истинска игра. Така, независимо дали са се разбирали отвън или не, щяха да се оформят поне две ядра, които да се надиграват в името на оставането в къщата.
Ама нали всички са приятели на продуцентите – сакън някой да започне да играе стратегически, че веднага ще стане следващият Дани хаха. Е, не станаха Дани, но пък и той вече не е най-мразеният участник.

Според мен, в опита си да избегнат „коалиции и стратегии“, продуцентите направиха голяма грешка и прецакаха сезона. Васил сам каза, че се чувствал като на летен лагер, а после се сърдеше, че бил скучен играч. Повечето участници го удариха на почивка и… умряхме от скука. Грозденка и Божидара се превърнаха в основна тема, което беше жалко. От толкова пазене на репутация, повечето си я сринаха.

Вече дори не ми пука кой ще спечели – честно казано, няма никакво значение. Финала няма да гледам никъде; ще се информирам оттук и от Надкаст (ако направят още видеа за КнИ). Май стана ясно, че продуцентите гласят Алпер… Да минава финалът и да забравяме. Ако така са се разбрали, поне да си спазят думата.

# 369
Само,че тая година с най-много привилегии беше човека, който не е приятел с продуцентите.
Павката в подкаста с Божидара видимо си и показва ,че не я харесва ама не съм чула до сега да има отзвук както този с Грозденка, че я бил нападал или друго,а той постоянно и играеше контра на почти всичко, което каже тя за престоя си вътре.
Това не я прави нея невинна разбира се.

# 370
За сметка на това Христо и пази гърба във всеки подкаст, намесва я без контекст и се опитва да оправдае постъпките и.

Същото прави Павел горе долу с Андон и Алпер.

# 371
Аз след обзора на сезона който направих и прогнозите ми не съм се включвал, защото не виждам смисъл, но ще кажа накратко, че ако Грозденка беше на финала щеше да спечели зрителския вот със смазваща разлика. Смазваща. Съдя от коментарите и реакциите тук и в ютюб основно, че са повече хора там. От много години правя анкети и следя настроенията и коментарите тук и в ютюб (много често се припокриват), защото те са били винаги верен индикатор на настроенията и никога не се е получавало нещо различно. Общо взето айде да не е 10 от 10, но 9 от 10. Безотказно работи за всички шоА.
Грозденка им изнесе сезона. Другият главен герой беше Божидара. На финала ги няма. Което им се случва за първи път. От тези финалисти Лина има най-големи заслуги конкретно за този сезон и беше нещо като главна поддържаща роля. Краси пък беше най-добрия в игрите. И двамата заслужават да спечелят по различни причини.
Алпер и Дени просто присъстваха и след време никой няма да си спомня за тях.
Но да, според мен също гласят Алпер за победител, но да видим дали няма да се провали в игрите. Ама ако са някакви пъзели или игри до късмет/шанс могат да го подготвят и те така.

Колело, скоро ще разбереш защо.

Колкото до Лина не съм съгласен изобщо, не заслужава финала; след като измами на играта с топките в кофата; стигна между капките а това че ще я помня, че рева цял сезон, си прав.

Краси също беше толкова прикрит колкото и Алпер и Денислава, а и не е по добър на игрите от нея. Тя го е била и в Maximum Revenge.

Грозденка ще и дадат награда любимец на публиката ако хората не се сетят че Илян беше победител на публиката. Но си прав, че жертвата е по прясна; за съжаление пошлo момиче; сама признава че използва мъжете за пари. Представи един отвартителен танц с Краси. И ако не беше Влади още щеше да си нанка при Виктор. Лекото и поведение се забрави много бързо след сълзите пред камери.

Алпер колкото и да беше скрита лимонка,  беше доста забавен и въртеше 80 % от сюжетите вклучително този с ергена. Много интелигентно ги навираше там където най много ще се изложат. И после им се подиграваше на синхроните. Божидара само се изтъква че е направила сценария, но и тук се е филмирала; Алпер въртеж сюжетите.

Айде по живо по здраво. Това е просто едно мнение!

# 372
Ами той с най-леко поведение в такъв случай се оказва Алпер, който щом е бил е основата на 80% от леките сюжети включително този с лекия ерген, разиграващи се в този така лек сезон, едва ли не е бил в ролята на мадам в Къщата. И като се има предвид речника и езика на любимото му другарче Андон, наистина се справиха с лекота в това да изглеждат и те двамата и всички останали така леки в очите на публиката. Ама, я, каква изненада сега като им се видяха леките изпълнения и получиха лек отзвук за тях, нещо не го приемат така леко...

# 373
За сметка на това Христо и пази гърба във всеки подкаст, намесва я без контекст и се опитва да оправдае постъпките и.
Не съм съгласна. Ако толкова я защитаваше и пазеше нямаше да и излъчва неадекватните синхрони или изказвания вътре..😅😅 Помислете малко...Изцяло тя е злодея в сезона, а можеше и да не е така..Ако я защитаваха и пазеха по време на заснемането на сезона щяха да и намекнат да се спре и ,че не е адекватно нейното държание и ще бъде после зле за нея.

# 374
Мисля малко. Къде казах че са я пазили по време на предаването? Аз казах че във всеки подкаст Христо я оправдава за всяка една постъпка и я защитава. Тя е толкова зле, че и времето назад да върнеш, реално не можеш да и скриеш постъпките, трябва да и изтриеш участието, ако ще я “предпазваш”. Той чисто и просто оправдава абсолютно всяка нейна постъпка, че тя била планирана и т.н. Божидара в тази къща не е спряла да се оправдава, затова и се намериха с Грозденка да са си приятелки, вътре двете все някой друг беше виновен, все те повече знаят и виждат. Божидара, веднъж нямаше доблестта да каже не постъпих ок, тя казваше “моята игра беше такава, защото ти такава ме направи”. Предаването отдавна е свършило, няма вече файда от предпазване, действа се с оправдания. 😂

Общи условия

Активация на акаунт