КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 28 469
  • 618
  •   1
Отговори
# 480
Знае ли се как се добяват точките от зрителите? В момента имат ли шансове Лина и Краси за победа?
Да, първият ще получи 8 точки, вторият - 6, третият - 4 и четвъртият - 2. Теоретично имат шанс за победа, но на практика Алпер може да загуби само ако не е първи.

Точките от гласуването на участниците
Дени - 4
Краси - 3
Алпер - 3
Лина - 3

Точки до момента:
Алпер - 11
Дени - 10
Краси - 7
Лина - 5

# 481
Годеницата на алпер, за която не е женен, казвайки че той е най-прекрасният съпруг 🤦🏻♀😂😂😂😂

Малко присъщо е за на грозденка етноса, съпруг и съпруга без брак.

# 482
Много долнопробно ми изглежда този финал. Да не говорим за изказванията на някои от участниците.

# 483
"Поне веднъж в живота да бъде първи в нещо". Уау, няма толкова жалко агитиране. Joy

# 484
Божичко ще гласувам за Денислава. Аман от тоя Алпер 🤣

# 485

Тези, които не гледаха сезона.

# 486
Стела вместо да подпомогне гласуването за Краси, по-скоро прави обратното с това викане.

# 487
Стела продължава да копае дълбини...кому е нужно да се държи като напушена 😭 направо ми е тъжно да я гледам така...с какъв акъл Краси я е избрал

Алпер е ясен победител, за жалост. Със сигурност не заслужава.

Ще гласувам за Дени с надежда да се обърне резултата и да спечели поне човек, който е дал нещо на сезона и не просто е топлил дивана в хола

# 488
На мен ми се стори, че Стела си искаше секундите ефирно време и няма значение дали ще подкрепи Краси или някой друг. Няма да се учудя сама да му е предложила, защото той не е в инфлуенсърските среди.

# 489

Тези, които не гледаха сезона.
Тук ли да оставя сметка , за превод на наградата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 490
  • София
Не мисля, че Краси я е избрал, не е имало кой роднина да дойде за него, даже не мисля, че се познават отдавна.

# 491
Аз пък си помислих, че може и да имат нещо двамата - Краси и Стела.
Наистина не се сещам за една сюжетна линия с Алпер, абсолютно никаква добавена стойност не даде.
Дени може и да е интригантка, ама поне правеше нещо.

# 492
Да гласуваме поне за Денислава, сякаш? Не знам дали има смисъл, но ще пробвам.

# 493
Аз съм раздвоена между това да дам подкрепящ, но празен вот за Лина или да гласувам за Дени, защото я предпочитам пред Алпер.

# 494
  • София
Моля да ме ориентирате къде е тази анкета в ютуб, в която се гласува? Виждам само чата.
В чата е, Алпер води с много засега. Дадох глас за Дени, иначе можеше да е и за Краси.
Алпер е с 65%, Дени и Краси с по около 15%.

Общи условия

Активация на акаунт