КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 45 565
  • 866
  •   1
Отговори
# 660
Естествено, че не са само те двете..Има още много такива жени и мъже. Тук се изтъква това, че те са със самочувствие до небето,че са перфектни ,но фактите говорят сами.😀

# 661
Тази година сезонът ще се снима извън България, попаднах на някакъв влог на Бубето и Ицака и тя обясняваше защо си е купила толкова летни дрехи. Скоро заминавали.

# 662
ох, къде без Бубето и нейните летни дрехи, тя на Теа Минкова ли ще се прави сега?
Яница на Грозденка сигурно ще участва, предполагам и с новото гадже Мути, личи им, че са жадни за слава.

# 663
ох, къде без Бубето и нейните летни дрехи, тя на Теа Минкова ли ще се прави сега?
Яница на Грозденка сигурно ще участва, предполагам и с новото гадже Мути, личи им, че са жадни за слава.
И аз го очаквам. Нали се бутат навсякъде 🤣🤣🤣🤣Особено сестрите.

# 664
Бубето е бременна и разбирам защо пътува с мъжа си, хайде стига сме скачали на такава информация.
Мути не бих искала да го гледам където и да било, Яница е ОК.

# 665
Какво му е на Мути?
Не мисля, че е гадже с която и да е от сестрите-дъно. Просто им гостува в подкаста и са се сприятелили.

# 666
Яница разказваше, че са били на някаква сватба, той я е поканил, напили се и се целували. Мути се целувал страхотно по нейни думи. Май вярно са заедно.

# 667
Ама вие вярвате на приказките на ломските перли? Цариците на измислиците и украшенията. Та те лъжат за добро утро и за добър ден, какво остава за трети лица и за човешките отношения.

# 668
По-може, ако имат някой брат Яница и Грозданка , с него да е Мути Trollface

# 669
Бубето е бременна и разбирам защо пътува с мъжа си, хайде стига сме скачали на такава информация.
Мути не бих искала да го гледам където и да било, Яница е ОК.

Бубето и без да е бременна нямаше да пропусне да се домъкне, тя нали го играе и някакъв член на екипа там...

Мути и Яница според мен наистина са заедно, попадат ми в Тик Ток постоянно, целуват се и лигавят.

Гледах Елате ми на гости, Илиян е страхотен човек, Божана напрягаше, Виктор едва го изтърпях. Даниела постоянно се оплакваше, че преяжда, беше се притеснила, че качила 300 гр от яденето, но ги свалила, иначе тежала 39 кг.

# 670
Дали ще видим някой от участниците в новата седмица на Елате ми на гости в новия сезон? Йордан от Диви и красиви 1, както и Венка и Сияна от Най-недомисленото шоу на Любо Жечев. Другите двама са тиктокъри, които не са ми известни.

# 671
Дали ще видим някой от участниците в новата седмица на Елате ми на гости в новия сезон? Йордан от Диви и красиви 1, както и Венка и Сияна от Най-недомисленото шоу на Любо Жечев. Другите двама са тиктокъри, които не са ми известни.
Венка ако я вкарат ще им скъса нервите.😀😀Така,че нищо чудно да влезе.

# 672
Аз не ги знам тези персонажи, освен Данчо.

# 673
  • София
Виктория от предния сезон и татуиста Влади, дето й предложи брак в къщата знаем ли защо се разделиха?

# 674
Виктория от предния сезон и татуиста Влади, дето й предложи брак в къщата знаем ли защо се разделиха?

Виктория сигурно също като Джулия от Диви и Красиви е решила, че гаджето и идва твърде в повече и ще обикаля света. Те бяха в една компония в Бали .😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт