КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 35 960
  • 714
  •   5
Отговори
# 690
Те са се оженили? Уау уау уау... Татко Теди как е одобрил сватба на 31 годишната му дъщеря  с това xлапе?

# 691
Че той бащата ми се види на техния акъл . Поне от това което ми е попадало, като кадри с него

# 692
Аз имаx някаква плоча негова, на Балкантон, xaxaxa... Теодор Георгиев, един къдрав Grinning

# 693
А от къде идва тази информация, че са женени?

# 694
Ева го е казвала някъде из подкасти, където е участвала. Честно казано аз не вярвам, правят се на интересни.
Може ли да са вкарали и Пресинка (Пресиана от сезон 4 на Ергенът), Гого беше гадже с нея известно време?

# 695
Тази Пресиана от сезон 4 на Ергенът същата Пресинка ли е от пре-селекцията на сезон 2 на Къщата?

# 696
Ще е забавно, ако ги вкарат двамата, но не мисля.

# 697
Моите съмнения са за https://www.instagram.com/r.peev?igsh=MTdmbnF1bGJmbGtkNg==
 Образ сходен на Кумбата и Янков ..😀

# 698
Точно такива образи баш не понасям. Кварталните простаци, дето са "душата на компанията". Мерси Wink

# 699
Дано не, Кумбата и Янков са доста по-умни, а този се мисли за "ироничен". Много го харесвах, докато не го гледах на гости при Алпер и не осъзнах, че се мисли за някакво божество на комедията.
Приятелката му е много готина, участваше в подкаста на Любо Жечев.

Засякла ли си го да отсъства или просто ти изглежда подходящ?

# 700
Виктория от Сезон 3 е гостувала в На Среща и говори за раздялата си с Влади от Сезон 4, ако на някой му е интересно. Аз лично не бих препоръчала - Виктория се опитва да демонстрира дълбочина и сериозност, които просто няма все още. Само преди 7 месеца е подкаста им с Влади пак на същото място.

# 701
Аз слушах Виктория, но не знам защо гостува. Според мен прикрива много за истината между тях, което е супер нормално, не иска да го злепостави. Нещата, които сподели като причина за раздяла са много несериозни, затова не вярвам, че са истина. Тя ми звучеше като голям егоист и егоцентрик.

# 702
Аз слушах Виктория, но не знам защо гостува.
И аз не знам защо гостува, ама Мия Косата (пардон, Ния-Косара) няма явно голям приятелски кръг и си кани нейните дружки.

# 703
Ако трябва да залагам, според мен Влади е по-проблемният. Хем е по-голям, хем се видя как се върти като фурнаджийска лопата. Ако така прави и в живота, а в същото време се опитва да си налага онези "мъжкарски" измишльотини, че трябва той да е водещата фигура, нищо чудно че се е разделила с него.

# 704
Ако трябва да залагам, според мен Влади е по-проблемният. Хем е по-голям, хем се видя как се върти като фурнаджийска лопата. Ако така прави и в живота, а в същото време се опитва да си налага онези "мъжкарски" измишльотини, че трябва той да е водещата фигура, нищо чудно че се е разделила с него.

Аз мисля, че Виктория такива си ги харесва. Бившето ѝ гадже е Dean Fraiser, който е в пъти по-токсичен от Влади, но както и да е - да са живи и здрави всички те, и дано намерят това, което търсят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт