Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 36 666
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Vanilla 28  го имат Divain - 957, но дали е добър нямам представа. А и за безплатна доставка трябва да се поръчан поне за 70 лв продукти.
Аз пак се изкуших преди няколко дни и направих поръчка. Дано да не се бавят много Blush

# 466
Тук има изобилие от шишенца два пъти си купувам вече https://naturalsolutions.bg/shisheta.html?utm_source=gads&utm_me … PC0MaAiqiEALw_wcB

# 467
  • Deutschland
Видях, че Gardeny имат имитация на Climat. Лошото е, че не знам в Пловдив има ли Gardeny, няма ли. За Коледа ще ходим в България за празниците и правя списък за парфюми.
Боже, тоя Climat ме върна години назад. Сигурна съм, че имат още такива съкровища 💞

# 468
Миналата седмица ми пристигнаха  Lattafa Khamrah Dukhan и Mancera Red Tobacco. За първият мога да кажа, че е покупка на сляпо. В един магазин в Стара Загора ми дадоха да го подуша от капачката, както и предишните му два варианта. Този се усещаше най-много, а другите изобщо не успях да усетя. Явно отдавна не бяха пръскали от тях. Dukhan ми хареса, силен и смел аромат, ясно усещам повечето нотки. След час обаче изведнъж утихва и ароматът стои близо до кожата. Дали с времето ще се подобри, не знам, но се надявам.
Влюбих се в Ред Табакото на Заг и миналия месец си взех оригинал. Започна да ме гложди едно любопитство, дали ще има разлика между различните партиди и резервата я поръчах от друг сайт. Ами, напълно еднакви са като аромат, сила, проекция и трайност.

Скрит текст:

И да споделя с какво ме изненада съпругът. Поръчал е при негов приятел мебелист  шкаф/етажерка за спалнята, за парфюмите ми. Много компактна мебел и е монтирана на неизползваемо пространство между касата на вратата и стената. Започнах да нареждам парфюми, но едва половината успях да сложа и то без наливните. Предложих му да сложим още един модул или цяла парфюмна стена да си направим, но ми отказа. Стаята и сега му приличала  на парфюмериен магазин и заплаши, че ще ме прати да спя на терасата заедно с всичките ми парфюми Laughing И така  съм доволна, радват ми очите тези красоти, а и освободих място за нови попълнения в шкафовете и гардеробите Heart Eyes

Скрит текст:

# 469
Frau, в Пловдив е пълна скръб откъм наливни парфюми, не съм виждала някъде да предлагат Гардени, ние ги купуваме от Велико Търново. Лошото е, че в магазина няма всички от сайта, ето какво имат:
Скрит текст:

Gardeny FAU DE PARFUM

ДАМСКИ:

548/2013 GABRIELA SABATINI G. SABATINI

545/2015 ANGEL T. MUGLER

824/2029 ACQUA DI GIO ARMAN

834/2032 AALURE CHANEL

526/2084 J'ADORE DIOR

501/2115 D&G LIGHT BLUE D&G

539/2123 COCO MADEMOISELLE CHANEL

523/2171 CRYSTAL NOIR VERSACE

536/2174 NINA RICCI N. RICCI

511/2175 ΟΜΝΙA CRYSTALL BLV

515/2180 BRIGHT CRYSTAL VERSACE

535/2203 IMPERATRICE D&G

530/2206 LADY MILLION PRABBANNE

544/2213 VIP C. HERRERA

542/2230 WOMANITI T. MUGLER

561/2231 CODE ARMANI

562/2236 ACQUA DI GIOIA ARMANI

572/2254 LA VIE EST BELLE LANCOME

595/2267 BLACK ORCHID TOM FORD

800/2272 ELIE SAAB le PARFUME E. SAAB

877/2297 EROS VERSACE

892/2312 OLIMPEA P.RABBANNE

893/2313 BAMBOO GUCCI

898/2317 POISON GIRL DIOR

905/2324 GOOD GIRL C. HERRERA

907/2326 LA PANTERE CARTIER

909/2328 MON GUERLAIN GUERLAIN

910/2329 THE SCENT BOSS

912/2331 BLOOM GUCCI

919/2338 AURA T. MUGLER

924/2343 NIS L'EAU CHANEL

925/2344 SCANDAL GAULTIER

879/2299 BLACK OPIUM YSL

897/2316 PARADISE R. CAVALLI

554/2189 ALIEN T. MUGLER

932/2351 MY WAY ARMANI

933/2352 NOMADE CHLOE

934/2353 L'INTERDIT GIVENCHY

504/2007 CHANEL NIS CHANEL

870 INCANTO SHINE S. FERRAGAMO

935 BLANCHE BYREDO

936 FAME P. RABANNE

937 PARADOXE PRADA

938 GAULTIER DIVINE JPG
+ един нов на Ариана Гранде - Thank U Next.
necha, красота! Heart Eyes

# 470
Necha, ще взема да покажа твоята снимка на мъжа ми че да спре да мрънка , аз имам на половина на твоите и пак мрънка, че нямало да ми стигне живота да ги изпръскам 😂

# 471
Добро копие на Каяли има на Зара.Като трайност,не мога да кажа.Само пробван е.

# 472
Еkaterina, той и моят мърмореше в началото. Защо са ми толкова парфюми, кога ще ги изпръскам, но свикна и приема парфюмната ми мания, а тя е отскоро,  11 месеца. Преди години имах такъв период, но само с 30 оригинала някъде. Със сигурност помага и това, че дъщерята също  е парфюмен маниак,  нейният приятел също тръгна в тази посока. Само съпругът смята за безсмислено да се трупат парфюми. Той има няколко само и като започне с един не спира докато не свърши, без значение от сезона. Затова сега съм му скрила летните аромати, да не ги вижда и ползва.

# 473
Eli1907, 100 пъти съм го гледала този сайт, но все не съм поръчвала именно, заради количествата, а на мен Красно село в София ми е близо и цените са ок.
Necha, относно етажерката, ако е открита, не е ок за парфюмите, те обичат тъмните и хладни места, ако не са в кутия, за да се запазят възможно най-дълго.
EkaterinaII, много благодаря, не съм мяркала този сайт.
Фрау, мога да видя в софийското магазинче на Красно село дали го имат този парфюм на Гардени и да ти го взема и пратя, ако е до Пловдив, че куриерите по празниците работят по-особено , ако е до малко населено място. Simple Smile)

# 474
Да,и а аз щях да пиша,че е по добре ,ако приберете парфюмите в кутиите.Няма да имат досег със светлината и ще съберете повече на етажерката.

# 475
Благодаря за препоръките, момичета Heart Всичко е предвидено. Терасата към стаята е много голяма и дълбока, и реално в стаята не влизат слънчеви лъчи, само  умерена светлина, източно  изложение.През деня държа вратата на спалнята отворена и тя закрива етажерката. От кутиите съм извадила само непрозрачните шишенца,  а другите си стоят в картонените опаковки, освен на съпруга един Ameer и някакъв лидълски. Такова настроение ми създават като ги гледам, слънчево, радостно и желание да имам още красоти, само  да сме здрави и финанси да има за нови придобивки Blush

# 476
Някой ползвал ли е парфюм Tonka Mystique Zara. Не съм го помирисвала и само видеа с ревюта гледам. Казват, че е за студените месеци.
Чудя се за него или khamrah qahwa. Колкото и да казват за този арабски, че издържа. Пръскала съм на ръка и ми държи 3-4 макс 5 часа на кожа.

# 477
Всъщност в burkani.bg има много голям избор от бутилки за парфюми и за по-малки бройки. Аз си поръчах 20 броя стъклени 35мл , към тях добавих и алуминиеви черни пръскалки и реално с цената на доставката цялото шише ще ми излезе 2.30лв. броя, което е супер цена. Те имат и единични бройки на някои видове, други трябва да се поръчат минимум по 6 броя, аз избрах на вид по-леки шишета стъкло при мин. 20 закупени броя. Освен това там има всякакви буркани, опаковки и тн. и продават и на физически лица. Много съм доволна Simple Smile)

# 478
  • Deutschland
Sansola, благодаря много, но аз не живея в България. Благодарна ще съм, ако го тестваш и ми кажеш дали е хубав, траен.

Менерва, мъжа ми намери в града ни магазин за арабски парфюми, имат страхотни отстъпки и доставят с DHL. Той ще ходи тази седмица да види може ли да си купи на място. Имат Латафа и какво ли не. Дано не ми изтрият линка, нямам нищо общо с магазина.

https://bplatz.de/?srsltid=AfmBOopNG0Be8oijA6bIPv81zn3CNXtRk2yk5 … OJq6fCxFk2DXFd9NY

# 479
Фрау, знам че не си в България, но писа че по празниците си тук. Доставката с куриер е 24 часа, стига да е работен ден за тях. Аз и да го тествам, не е сигурно, че ще ми хареса 🤣😂, а трайността на Гардени зависи от капките. Например Good girl, Black Afgano, Gypsy water и няколко други имат чудесна трайност на 30мл със 66 капки есенция.

Общи условия

Активация на акаунт