Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 36 668
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
И аз имам от Заг, но всяко си е с аромата и като свърши, го пълня пак, но не мисля, че продават шишета само така. Ходих до Гардени на Красно село и там лелката, като взе да ми ги смята, че без парфюм ще трябва да ми ги продава с 50% по-скъпо, се отказах. Иначе Гардени парфюмите на Красно село са чудни. Много харесвам идеята за парфюм и есенция отделно, много трайни аромати се получават. Все пак Гардени са Парфен, но стария им бранд.
Иначе едни 10тина Гиза чакат смесване плюс още 5-6 от други места.
Къде в Красно село са Гардени? Не ги намирам.

# 481
УИНКС БЛУМ, след ДМ на Красно село, в посока Дойран, на гърба на ул. Хубча има редица стъклени магазини, там има парфюмерия с наливни парфюми Гардени, само че те са си ги кръстили Флакон,
Ето линк към адреса, че е сложно за намиране, на гугъл излиза до тях един барбър шоп, точно до него, даже има снимка и на магазина, парфюмите се виждат.
https://maps.app.goo.gl/zWKdw9Yg9z8PucTp9?g_st=ac

# 482
УИНКС БЛУМ, след ДМ на Красно село, в посока Дойран, на гърба на ул. Хубча има редица стъклени магазини, там има парфюмерия с наливни парфюми Гардени, само че те са си ги кръстили Флакон,
Ето линк към адреса, че е сложно за намиране, на гугъл излиза до тях един барбър шоп, точно до него, даже има снимка и на магазина, парфюмите се виждат.
Ще ги посетя.  🙂 Благодаря! 🍀

# 483
  • BG-DE
Sansola, благодаря много, но аз не живея в България. Благодарна ще съм, ако го тестваш и ми кажеш дали е хубав, траен.

Менерва, мъжа ми намери в града ни магазин за арабски парфюми, имат страхотни отстъпки и доставят с DHL. Той ще ходи тази седмица да види може ли да си купи на място. Имат Латафа и какво ли не. Дано не ми изтрият линка, нямам нищо общо с магазина.

https://bplatz.de/?srsltid=AfmBOopNG0Be8oijA6bIPv81zn3CNXtRk2yk5 … OJq6fCxFk2DXFd9NY
Фрау, много благодаря за линка, не съм попадала на този сайт🙂

# 484
  • Deutschland
Открихме го в търсене на Arabia explorer pour homme. Това е страхотен парфюм, имитация на Explorer Montblanc. Бях взела от Созопол една бройка, обаче толкова му хареса, че сега търси 100 мл бутилка 😊

# 485
  • Варна
Frau, би ли описала аромата. Пишат, че е по тежък и кожен от Explorer Montblanc.

# 486
В този магазин мога да отида с мое шишенце и да ми налеят колкото аз искам мл, нали?
Иначе тази сутрин избухнах в заг 🤣
Intense cafe, angel's share, Delina, acne studios, Goddess, city of stars и guidance. Лошо ми е. Около мен не се диша, защото ....как така аз няма да пръсна от всичко... 🤦🏼‍♀️ Ако изчезна за дълъг период да знаете, че съм се задушила 🤣🤣🤣

# 487
  • София
На питащите за Kayali Vanilla 28 - сега видях, че го имат Shobi perfumery. Подозирам, че с максимална есенция ще бъде повече от добър варинат.
Като казах Shobi, колега се влюби в оригинала Frederic Malle Synthetic Jungle, но отказа да даде 520лв и си взе от тях 100мл с макс 5мл есенция. Мога да кажа, че Shobi са се справили отлично. А и като трайност и проекция е идеален.
Имам и други познати, ползващи Shobi и са доволни.

# 488
  • Deutschland
Frau, би ли описала аромата. Пишат, че е по тежък и кожен от Explorer Montblanc.

Сложна работа, понеже в момента съм болна, но има опушена кожена нотка, някакъв цитрус, някаква сладост също. В началото е тежък, да, но после се превръща в свежест и въпреки, че е мъжки, с удоволствие ще се пръскам тайно сутрин. Според мъжа ми е по-близо до Ombre leather. Не мога да кажа дали е така, защото съм имала само Tuscan leather, който ми е фаворит сред Том Фордските парфюми.
Между другото Arabia explorer има вариант от 20 мл, за тест става и е около 10 лева.

# 489
Vanilla 28 има и Заг и The Moon ...

# 490
  • Deutschland
Заг на час по лъжичка пускат новите. Засега два дамски

Divine JPG и Yum Boujee marshmallow на Каяли

# 491
На 09.11. поръчах три парфюма ÉCLAT 626 - Opium Pour Homme Yves Saint Laurent,  ÉCLAT 955 VIP - Arabesque The Merchant of Venice и ÉCLAT 980 VIP - 40 Knots Xerjoff и днес, 17.11., парфюмите са вече при мен. Флаконите са в минимилистичен стил и изчистен дизайн, който ми допада, като спрейът прави хубав облак от аромат. Разнасям и трите парфюма вече 4ч. и още се усещат. Проекцията е "срамежлив" за ÉCLAT 955 VIP - Arabesque The Merchant of Venice и ÉCLAT 980 VIP - 40 Knots Xerjoff, и "нахална" за ÉCLAT 626 - Opium Pour Homme Yves Saint Laurent. Доколкото имам оригинален Opium Pour Homme  EDT, а съм ползвал и EDP версията дълго време мога да кажа, че вариацията на ECLAT няма нищо общо с оригинала. Дори си мисля, че списъкът със съответствията може да не е точен, защото разликата е огромна. Иначе и оригиналният Opium Pour Homme е доста "нахален". За ÉCLAT 955 VIP - Arabesque The Merchant of Venice и ÉCLAT 980 VIP - 40 Knots Xerjoff не мога да коментирам за някакво съответствие, защото не съм ползвал тези аромати. Чел съм за тях и исках да се запозная с ароматите чрез клонинг, преди да се стигне до покупка на оригинал. И така, парфюмите /флаконите и ароматите/ ми харесват, но съответствията им спрямо оригиналите са под въпрос.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 15:55 от Torro

# 492
Някой с мнение за Bois dore от Shobi Simple Smile

# 493
  • София
Заг на час по лъжичка пускат новите. Засега два дамски

Divine JPG и Yum Boujee marshmallow на Каяли
Не знам от днес ли е, сега го виждам, но е със знак Нов продукт :

Zag 447 Arabian's Tonka Montale

# 494
Здравейте, може ли линк към обявата на Иво в ОЛХ? Искам да поръчам няколко мостри.

Общи условия

Активация на акаунт