Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 36 659
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, може ли линк към обявата на Иво в ОЛХ? Искам да поръчам няколко мостри.

Иво не продава Заг вече Sad

# 496
Не знаех. А някой друг продава ли??

# 497
Не знаех. А някой друг продава ли??

Аз от тук съм поръчвала 5мл. тестер на Заг.
https://www.zagzodiakshop.com/
А тук има по 15мл.
https://zagzodiak.com/

# 498
  • БГ
Здравейте,
някой пробвал ли е D350 Черен Диамант на Гиза? Фен съм на оригинала и се чудя как са се справили с имитацията Simple Smile

# 499
Бях обещала да дам оценка за румънската марка аналогови ZANTHEA.
Поръчах Prada Paradox Intense, истината е че съм душила оригинала, но не го помня, та скоро ще ходя на сравнителен анализ.
Точно се пръснах един път на китката, няма никакъв алкохолен старт, за момента много го усещам, реално ароматът не е мой тип, много нероли усещам, мъх също, но ще видя колко е траен. Че парфюмът беше умрял от студ в шкафа на Емаг, та трябва малко да се темперира.
Иначе дойде приятно шише, даже солидна мостра са ми пратили на Tobacco Vanille, та и него утре ще тествам. Даже и списък с всичките им аромати, което е супер мил жест. Парфюмите ги има в Емаг, имат отстъпки сега на много от тях.
Ако издържи поне 3-4 часа, ще си поръчам още. Гледах, че за 50 мл средно цените са им 18-24 лв, когато имат отстъпка, по-евтино.
Прилагам снимка със списъка на ароматите и как изглежда Simple Smile)) Засега съм много доволна от покупката.

# 500
Хора, срам ме е да питам, но...някой да има идея как се използват новите 30мл. бутилчета от Гиза...? Вече 20 мин.го чопля като индианец..

# 501
Дърпаш нагоре ?
Черната + прозрачната част от капачката смело нагоре. Може и леко завъртане и после нагоре, но имам предвид, че и прозрачната част е към капачката.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 19:52 от jpg

# 502
Хора, срам ме е да питам, но...някой да има идея как се използват новите 30мл. бутилчета от Гиза...? Вече 20 мин.го чопля като индианец..
Cafe del Mar,  аз още не съм поръчала от новите опаковки на Гиза, дано се справиш.
Какво си взе, опиши ни го?

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 07:51 от Cristalle

# 503
Редактирам се - наистина е с дърпане нагоре, но доооста зор видях...JPG  - благодаря ти Heart

Кристалче, без абсолютно никаква причина се спрях на Теменужен Ирис (Iris Empire на CH). Още съм в "шок" от факта, че това е аромат, който съм ползвала преди 15г., когато нищо не разбирах от парфюми, но имах един Simply You на Esprit... толкова го обичах. В годините периодично си спомнях за него, разбрах че има нова формула, нямаща нищо общо с оригиналната. Нямала съм представа какви нотки има, просто помнех аромата. Миналата седмица пак бях изпаднала в носталгия по него. И одеве като си взех пратката и отворих парфюма...направо ми се подкосиха краката. Отвъртях капачката, не се сетих как иначе се ползва това нещо...и цапнах мъничко на китката. В рамките на час много бърза промяна в аромата се усеща, сигурно ще узрее, не знам...Нека го разнося малко и ще споделя повече. Засега мога да кажа, че е много женствен, многопластов в началото, виолетки сякаш ментови, канела, после уляга до нещо шоколадово, деликатно, и още по-деликатна кожа. Ирисът вероятно е в центъра и ще се окаже, че е много мой... Супер супер женствен, класен, красота. Сега на китката си го усещам много сходен с Lattafa Musamam White...

# 504
Здравейте, мога ли да открия някъде добра имитация на Guidance 46?

# 505
Добавка към ревюто за ZANTHEA,  купен от Emag. От само едно пръскане на ръката без да е починал парфюма на стайна температура се усеща повече от три часа и половина. Та лакомията ми надделя и поръчах Barenia Hermes и Carmina Creed 😂🤣.

# 506
Cafe del Mar Била е залепнала капачката явно. Аз едно шише пък виж как го отворих, една черна част остана в капачката. Но това е 1  от 15 - 20 броя. Другите са си нормални. Късмет! Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 22:00 от jpg

# 507
Добавка към ревюто за ZANTHEA,  купен от Emag. От само едно пръскане на ръката без да е починал парфюма на стайна температура се усеща повече от три часа и половина. Та лакомията ми надделя и поръчах Barenia Hermes и Carmina Creed 😂🤣.
А как е като аромат, доближава ли се максимално до оригинала

# 508
Добър ден на всички!
Искам да се пооплача (отново) и да споделя моите наблюдения и констатации относно имитациите, на които попадам в последно време. Знам, че вече съм досадна, но трябва да си кажа. Затова няма да разтягам локуми, а ще говоря направо. Ами, никаква плътност, всичко е толкова ефирничко и лекичко, че чак се ядосвам! Armani Si, например, взех го от Рефан с двойни капки както винаги. Констатация - поливане и се усеща слабичко, но стаята, в която съм се пръскала ухае много дълго и много приятно. Жадор, ей така за пробичка, траен и лекичък, отново. Да, вярно, че това не са някакви "гиганти", но ми се искаше да ги усещам по-силно. В момента съм с Angel Muse оригинал, ами много е наситен и траен! Не знам вече какво да купувам, хем не ми се дават пари, хем по-добре едно да е, ама както си трябва, да си мирише силно на парфюм, а не на боди мист. Мюзчето, както знаете вече е спрян и затова търся алтернатива. Установих, че обожавам пачули, какао, ванилия, тонка, карамел, дървесни нотки...да е плътничко, чак с нож да го режеш. Отново Ви моля за нови предложения!
Мерси!

# 509
  • Deutschland
Megamare, Mod vanilla, Arabian tonka от Рефан.

Общи условия

Активация на акаунт