Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 29 410
  • 629
  •   5
Отговори
# 525
  • Deutschland
Заг са пуснали три мъжки парфюма

Devotion for men
MYSLF на YSL
IMAGINATION на LOUIS VUITTON.

# 526
Ре, този също ли има нужда от отлежаване?  Lattafa Hayaati Gold Elixir

# 527
Ре, този също ли има нужда от отлежаване?  Lattafa Hayaati Gold Elixir
Ами то не е чак нужно,но е много препоръчително:) Във фрагрантика много хора пишат,че след като си получат парфюмите ги отварят,пръскат за да дръпнат въздух и ги оставят да се смесят и отлежат поне 3 месеца.Аз тествах и наистина има голяма разлика и в аромата и в трайността.Можеш и да не ги оставяш да отлежат.Просто няма да е чак толкова наситен и узрял. Аз имах няколко случая (и Еклерите) при покупка да ми трае 1-2 ч и да се разочаровам и след време като го пробвам пак да е чудовище.От тогава се старая да ги оставям да си отлежат.
Habik For Women Lattafa като го купих ми беше ужасен,избиваше някаква кисела нотка,нямаше шанс да го нося и го метнах в шкафа за подаръци,да го махам.Преди две седмици се сетих за него и реших да видя има ли разлика-ми станал е разкош,нищо общо като аромат,няма я онази нотка и си го оставям за лятото за мен:)
За  Lattafa Hayaati Gold Elixir по спомен си беше траен и от начало,но става по с времето.

# 528
Благодаря. Хич нямам търпение. Задръстила съм се и купувам ли купувам, а хем си знам, че нищо освен Тонка-та не е моето,  ама пуста лакомия.
Взех от хвалбите тук Делина. Боже,  едва се търпя,  а колежките припадат да ми дишат косата . Имам чувството,  че мириша на магазин в Казанлък...

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 12:03 от Съсел@

# 529
Скрит текст:
Благодаря. Хич нямам търпение. Задръстила съм ъм се и купувам ли купувам, че а хем си знам, че нищо освен Тонка-та не е моето,  ама пуста лакомия.
Взех от хвалбите тук Делина. Боже,  едва се търпя,  а колежките припадат да ми дишат косата . Имам чувството,  че мириша на магазин в Казанлък...
Говори ми за лакомията Laughing Вече имам 201 бр(без да броя тези,които са по 3 и по 2 бр и голяма част от наливните на Заг и Гиза) и чакам  2 бр  Flushed
В https://perfumesfromdubai.com/ имат -20%  Simple Smile Думнах един бананов Еклер ,че си нямах Bowtie

# 530
Ре, страшен инфлуенсър си... Сега и аз ли да си поръчам този бананов еклер, eclaire banoffi e, нали?

# 531
Ре, страшен инфлуенсър си... Сега и аз ли да си поръчам този бананов еклер?
Банановия май ми харесва най-много,а точно него нямах Laughing и цената е добра:) Иска си поне 1 м отлежаване,да знаеш:))))))))))
eclaire banoffi, да!

# 532
  • Бургас
Скрит текст:
Благодаря. Хич нямам търпение. Задръстила съм ъм се и купувам ли купувам, че а хем си знам, че нищо освен Тонка-та не е моето,  ама пуста лакомия.
Говори ми за лакомията Laughing Вече имам 201 бр(без да броя тези,които са по 3 и по 2 бр и голяма част от наливните на Заг и Гиза) и чакам  2 бр  Flushed
В https://perfumesfromdubai.com/ имат -20%  Simple Smile Думнах един бананов Еклер ,че си нямах Bowtie

Цените в сайта са същите като преди десетина дни. Специално за розовата Yara говоря.

# 533
Дойде ми парфюма, за който питах. Много са бързи. Снощи го поръчах, дойде днес сутринта дойде. Такава бомба не съм мирисала. Толкова е силен, че чак не разбирам на какво мирише.
Между другото там еклера беше 50 лв.
Калва е тук разликата, че не схващам

Не бил наличен обаче....
Някой арабски не е ли клонинг на Шалимар Знам, че ставам нахалмс, ама... 😁

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 12:41 от Съсел@

# 534
Здравейте,от арабчетата има ли сполучлива имитация на Intense cafe на Montale?

# 535
Здравейте,от арабчетата има ли сполучлива имитация на Intense cafe на Montale?
Този е близък,ако може го пробвайте.
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Ajwad-75099.html

# 536
Колежка днес ми показа мостра на Барджело 463. И много ми хареса. Някой знае ли какво имитира?
Тях скоро не съм ги срещала. По едно време бяха спряни.
Дали знает къде могат да се намерят?

# 537
Гледам нещо сайта на Bargelo леко е приключил в бг, те имаха в Мол София щанд преди, но скоро не съм го виждала.
Ето тук мернах техен каталог
https://bargello.com.ua/image/mini-catalog-new.pdf в украинския им сайт.
На Ferragamo е копие това 463,но неговите парфюми не са скъпи и по-добре оригинал.
На мен пък ми дойдоха 20те шишенца от burkani.bg и уикенда ще бъркам аромати.
Даже предпочетох да са 35мл, че да направя точно 30% да е маслото.
Някой знае ли в тези масла на Гиза какъв процент е парфюмната есенция, защото това  не са есенции, а готов парфюм под форма на масло за носене и реално няма нужда от добавка на глицерин.

# 538
Аз все чакам някой да даде мнение за  D351 Очарование,  който имитира Very Irresistible на Givenchy от 2003г. Ако някой го има моля да си каже.

# 539
  • Deutschland
Излезе ми и този нов на Заг, мъжки.

ZAG174 EP оставя усещане за подреден, уверен и стилен мъж, който обича чистотата, дисциплината и фината луксозна детайлност, който според много наши клиенти напомня на Égoïste Platinum на Chanel.

Общи условия

Активация на акаунт