Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 29 125
  • 621
  •   5
Отговори
# 555
  • София
Rebel heart, а пробвал ли си Red Tobacco в изпълнение на Заг? Bitter peach и ванилията 28 са ми малко странни на мен за мъж....
Red Tobacco от Заг имам и в момента в скромната си колекция, вероятно е да съм писал за него във времето назад, но от седмица поне не съм го ползвал и ми е трудно по спомени да описвам. Като му дойде времето пак, ще фиксирам какво усещам и ще пиша в момента. Но в общи линии много ми харесва, намирам го за красив аромат, добре направен от Заг и отговарящ на всички мои очаквания. Оригиналът традиционно не познавам ( или не помня да го познавам ) и не знам доколко копира.
Предполагам тези дни повече ще ползвам новопопълненията, но ще му дойде времето 🙂
Bitter Peach от Заг ползвам от много време и познавам добре. В някакъв период ми беше и големия фаворит преди да открия Lost Cherry.
Аз съм средиземноморски тип и ми отиват такива аромати - ядки, ванилия, смоли, тютюн, амбра, пушек, ликьори, тежка сладост.

Но повечето мъже не ги носят, факт, дори и такива на които биха им отивали и стояли. Тежки / силни им идват.
И приятелите ми са така 🙃 Ох, вика, залепна ми на носоглътката твоя парфюм и ме дави! 😅 Имам и забрани да ползвам определени парфюми с определени хора. Та и с това се съобразявам 😅 ... Понякога 🙃

За Ванилия 28 също ще пиша в последствие, още не съм стигнал. По пирамида и душкане от пулверизатора го взех, не съм тествал на кожа.

# 556
Току що дойдоха от Misterscent, за 13 дни. Излизат около 19 лева на бройка. Като аромати са уникални. Разредих ги със спирт и се надявам да имат трайност 6-8 часа.

# 557
Днес нетърпеливо разнасям Fire On Ice Lattafa,но явно му е рано.Не знам дали и 2-3 часа издържа.Надявам се като отлежи да се оправи:) Все още много харесвам аромата......основно усещам поляти с коняк малинки:) Не се сдържах да не пусна снимка Simple Smile Красотичка е -  110 мл  Nerd

# 558
Rebel Heart, няма нужда да казваш за Red Tobacco, беше идея да го тестваш, ако не си. А щом си такъв тип, можеш да видиш Black Afgano Parfen, More then words D&P, Halfeti Zag, Ombre leader D&P и ако ти се дават повече за оригинална отливка Mont Blanc Meisterstuck от starcorp, за жалост той няма за момента аналог.
А шишенцата от burkani.bg са перфектни, 35 мл леки, с метални елементи, горещо препоръчвам.

# 559
  • Пловдив
Тези на кои са аналози? И трайни ли са?

# 560
Тези имитират Yara Lattafa, но са хипер евтини по 10-12 лв са, та не знам до колко са качествени и отговарят на ароматите, аз лично не бих ги пробвала дори. Имитация на имитацията 🤣😂

# 561
Sansola, присъединявам се към мнението ти. Да правиш имитация на точно тези парфюми...То като с имитациите на Чайовете на Е. Арден. По магазините, по време на промоции, цената на оригинала е по-ниска от тази на имитациите.

# 562
  • Пловдив
О, не знаех, че са имитации на имитацията 🤐
Благодаря ви!

# 563
Забравих, Заг във физическите магазини имат нови неща. Забърсах един 599, маршмелоу парфюм, даже му забравих името, после ще го търдя, сладък, тежък, бонбонест. Ухае на пекарна и ММ се зачуди кой ли мъж би харесал така да ухае жена... и мисля, че е прав, аз по-скоро го взех да го душа. Взех и един на Луи Витон 277.май беше, мъжки е, много хубав, но той не е за зимата, ще тествам ММ дали ще го одобри.
Има и мъжки Devotion, той ми ухае с вайба на мъжкия Fame Pacco Rabbane.., но понеже преди това бях в Дъглас, а там заради черния петък, беше пренаселено, вече се бях увъртяла от аромати.
Е този месец, разбих всичките си класации.. Близо 30 аромата взех, малко ме е срам, ама малко 🤣😂🤣😂.

# 564
  • София
Ох  аз утре ще получа Angel share, но от Юсуф Бай. И нямам търпение.
Само, че са казали да се държи няколко дена в хладилник..Thinking

# 565
Бях до Гардени на Красно село и си ги разпитах какво по-нишово имат.
Имаха

767 Vanille Antique byredo
765 Hanuman
768 Ani Nishane
917 love in white creed

Другите си бяха стандартите дизайнерски.
Взех си първите три. От тях само Хануман ми хареса истински. Прекрасен е, но явно трябва да отлежи, защото на мен трае минути само. Много в хубав
 Даже по-хубав от вариантс на Гиза, който ми е любимец.
Ванилията на Байредо е твърде силна и ориенталска с типичната им база (много дълго издържа), а Ани е странна работа и още нямам мнение. Много ми харесва, но искам да прегръщам мъж с такъв парфюм, а не да го нося.
И накрая съвсем набрежно да похваля силажа и устойчивостта на Ombre dans l'eau на Дивайн, Армани Си на D&P,  Ebony Woods Zara, Paragon Initio на Гиза (жестоко, горско и мъжко, но аз го обожавам) и Ухание и Цветя на любовта на Гиза. Това са нещата, които от голямата ми колекция знам, че ще ме съпровождат през целия работен ден.

# 566
  • BG-DE
В хладилник 😮 За първи път чувам парфюм в хладилник, каква е целта?Обикновено на стайна температура трябва да се държи 🤔
Ох  аз утре ще получа Angel share, но от Юсуф Бай. И нямам търпение.
Само, че са казали да се държи няколко дена в хладилник..Thinking

# 567
  • Deutschland
И аз за първи път чувам. Ако се увеличава така трайността, да зареждам моите още тази вечер.

# 568
  • София
И аз за първи път чувам. Ако се увеличава така трайността, да зареждам моите още тази вечер.
Ам..... Колко хладилника имаш? 😅😅

# 569
Най-вероятно на по-ниска температура парфюмите узряват по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт