Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 29 125
  • 621
  •   5
Отговори
# 615
Търся добра имитация на prada paradoxe добра ли е на заг зодиак , защото това имам в града ми? Също и за givenchy l'interdit.

# 616
  • Deutschland
Сетих се кой Good girl съм имала на Рефан. Номер 104 Very good girl. Дали го имат още, нямам представа.

# 617
Рефан и Мартинез някога имали ли са Черен петък, да се надявам ли изобщо?

# 618
Itshristina-Не знам за Prada Paradox, но аз много харесвам Заг и имам над 50 техни аромата. Тествайте. L'iterdid на Парфен ми допада, Заг версията за мен е Rouge варианта.
Аз никога не съм виждала черен петък ни на Мартинез, ни на Moon, ми на Martin Lion, ни на Рефан. На Заг черния петък беше бутафория.
Сега Парфен имат, макар че този пък яките аромати са само на 10% намалени.
Чудех се дали Kameya ще имат. Тях скоро не съм ги гледала.
Днес ми дойдоха ZANTHEA от Емаг, Carmina Greed и Barenia, та независимо, че Кармината беше лед студена, взета от шкафче, издържа 3 часа, а ароматът е много добър, който обича рози с виолетки, ще го хареса... утре и Барения ще тествам, но ще ги оставя да поседят.

# 619
Момичета, аз с малко по -различен въпрос  - къде и по колко време съхранявате имитационните парфюми? Имате ли такива по над година и да продължават да бъдат все така интензивни?
Не знам аз ли се бъгнах след 2 -3 ковида или купувам нетрайни парфюми, но нещо не е както преди 🙃

# 620
  • BG-DE
Ох, и при мен след 2 ковида обонянието ми нещо се бъгна, след като дори Angel edp го усещам около 30-40 минути само (за оригинала говоря) 🥴 Днес докато си търсех сред съкровищата Обувката попаднах на остатъци от My Burberry black и се напръсках обилно, ами и него престанах да усещам след около час, а това е парфюм който преди си го чувствах осезаемо до следващия ден и дори след душ, реве ми се направо 😭

# 621
Момичета не е от ковида, аз ковид не съм карала, но забелязвам такива умопомрачения, например един ден пръскам по тялото Водни балончета на Гиза като бях го отписала вече не го усещах много, и като си бях вкъщи реших с него да се напръскам да свършва, той пък като взе да искри и половин ден около мен се носеше един красив свежак, на другия ден пръскам пак и учудването ми няма край съвсем не ми седна както предния ден и до час не го усещах вече, така се е случвало и с други. Четох преди някъде че парфюма синхронира със нашето настроение и енергия, а също и нашите парфюмни носове са претоварени с аромати. Моят приятел например усеща навън парфюмите на другите, а аз вкъщи каквото и да пръсна рядко го забелязва. Вика ми че постоянно бил дишал изпаренията от моя шкаф с парфюми и носът му бил повреден вече 😂 та може и ние да сме така, щото аз например когато имам време и мина покрай шкафа все ще взема нещо да душна, успокоява ме някак 😃

Общи условия

Активация на акаунт