Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 29 005
  • 617
  •   3
Отговори
# 600
198 на Баргело на кой парфюм отговаря?

Мисля, че е на Прада парадокс.

# 601
  • София
Идвам да похваля Аристеа номер 162- аналог на Angel Muse на Thierry Mugler. Имам оригинала edp версия, но вече го преполових, а много ми харесва и си взех за проба аналога на Аристеа. Ами страхотен е! Правих паралелен тест на китките и не мога да ги различа. Като трайност също е супер, но аз прекалявам със спрейовете- 7-8 пръскания (по кожата и дрехите) и го усещам вече 6 часа. Аромата се развива точно като оригинала, усеща се свеж грейпфрут в началото, после нутелата и пачули. Даже в драйдауна усетих нещо като ванилия. Сякаш има нещо и от оригиналния Angel.
Другото което съм си взела за тест от Аристеа е Scandal By Night на Jean Paul Gaultier, но ще чакам по-студено време и определено с по-малко спрейове, че е мощна бомба.

# 602
Scandal by Night е страхотен на Аристеа, но нито е парфюм за през деня, още по малко за всеки ден. Много мощен парфюм е това.
И да, само за зимата, защото носи адски дълъг шлейф  и може да задушите всичко по пътя 🤣😂.
Между другото на Гиза Scandal absolu е страхотен, той е и за деня, и може да се носи и в малко по-топло време, много мек, от рода на Fame Paco Rabbane Simple Smile

# 603
Аз купих ето това за подарък на едно девойче. Почти съм убедена, че е нещо на JPG
Мирише от километър и не, няма отмирисване

30 лв за 100 мл

# 604
Здравейте, откъде мога да поръчам Аристеа? Angel Muse ми е много, много любим, а сега и с този Scandal by Night ми подпалихте фитила  Laughing

# 605
  • София
Здравейте, откъде мога да поръчам Аристеа? Angel Muse ми е много, много любим, а сега и с този Scandal by Night ми подпалихте фитила  Laughing
Това намерих в Гугъл на бързо. Сигурно има и още онлайн магазини. Аз поръчах от vmcosmetic.
https://www.flamingoshop.eu/product/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0% … m-50%D0%BC%D0%BB/
https://vmcosmetic.com/bg/aristea-numeros-za-zheni-edp
https://gracia-cosmetics.com/brand/aristea

# 606
Flores, Много благодаря Flowers Hibiscus Ще се поръчва значи Heart Eyes

# 607
  • Deutschland
От минитата на Заг извадих Velvet fatale тази сутрин. Прилича ми на първообраза Good girl, не долавям разлика. Спомням си обаче, че от Рефан имах някаква версия на Good girl, която беше разкошна. Не помня име за съжаление.

# 608
  • BG-DE
На Рефан Good girl velvet fatale им беше супер сполучлива и много хубава имитация. Изпръскала съм две стотици от нея, чудна беше но не знам дали още я имат. Обаче тя също прилича на първообраза, може би нещо друго търсиш 🤔

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 11:37 от Menerva

# 609
Вчера от Баргело си взех 198 -Прада Парадокс, благодаря на съфорумката, която ми каза на кой парфюм отговаря номерчето.Парфюмът е много излъчващ, женствен , усещам и някаква сладост и в същото време за мен е и свеж.Не мога да описвам парфюмите като вас,но съм приятно изненадана от този аромат.Взех също и Скандал,него съм го имала и във версията на ДиП и за мен на първо пръскане са еднакви.Другият , който взех е my way,за мен този парфюм е лек и свеж,ползвала съм и оригинал и Заг и Ла Рив.Но този (Баргело) го усещам по-тежък, все едно е друг парфюм.
Моля,да споделите и други парфюми на Баргело, които си заслужават да се пробват.Благодаря!

# 610
На мен Рефанската версия на класическия Good girl ми е малко все едно по-цитрусова и това го казвам при сравнителен анализ на оригинал, Рефан, Заг и Sansiro. За мен Sansiro е топ, Заг също. И Парфен имах преди, и той беше хубав, но свърши. В тази връзка Гардения наливните с много капки е супер.

# 611
Д&П са добавили в асортимента си Либре Интенз , някой има ли вече впечатления?

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 12:54 от Šunšhine

# 612
  • BG-DE
Ако става въпрос за имитация на класическия Good girl edp, за мен най-добър е парфенския вариант. Преди години когато много го ползвах преди да изляза се пръсках с оригинала, а в чантата си носех едно 30мл шишенце на Парфен за подновяване през деня 🙂 Отдавна не съм се пръскала с Момичето, ще взема днес да си извадя обувчицата 🙂

# 613
  • Deutschland
Менерва, вероятно не е била Velvet Fatale, нещо много плътно и хубаво беше, пак с ДНК то на Good girl, но много по-хубаво. Като се прибера вкъщи, ще разровя.

# 614
Здравейте!
Попадали ли сте на точна имитация на The one D&G?
Ако става въпрос за дамския, любима, за мен по-добра от оригинала имитиция на D&P. В него аз усещам нещо шоколадово.

Общи условия

Активация на акаунт