Магиите...

• 28 279
  • 482
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Момичета,исках да ви питам за нещо-какво мислите,дали с даден предмет се пренася и неговата енергия към притежателя>?

Въпроса ми е продиктуван от следното.
Сигурно звучи мнооого глупаво,но все не се осмелявам да си купя дреха от втора ръка...ДАли може да има връзка някаква с енергии newsm78 Thinking

# 331
  • София
Кришна съзнание не ги ли бяха обявили за секта преди няколко години? Имам спомени от тях че продаваха Бхагаватгита по улиците и много нескопосно се опитваха да зарибяват тиинейджърите с шарени диплянки...

Не съм запозната.На мене ми бяха като безплатен цирк, но това е без значение.
Да речем просто, че съм толерантна към всякакви духовни и религиозни течения, които не проповядват агресия или чрез агресия.

Идеята ми е, че авторката още не се е "определила" като религиозна принадлежност, по нейните думи, но в съзнанието й битува идеята за БОг, към когото праща молитви. Същевременно вярва в магии. Мисли, че хората, дето правят и/или развалят магии, се наричат ходжи/всички им викаме магове или шамани, ама нейсе/, които "предимно били мъже"/всеизвестно е, че жени ходжи няма/. Ползва се от услугите на "добри"хора, дето имали специални способности и й "измервали" наличието на магии със златен пръстен - нещо на принципа на махалото и клонящо към радиестезията. Чете Луиз Хей, ползва мундри, цитира Дънов. Раздава "омагьосаните" дрехи на други деца, щото тях не ги "лови" магията, тя има избирателна способност да се концентрира върху нейното дете само, въпреки че е по някакъв начин "материализирана" и би трябвало като материално овеществена да "поразява" всеки, до когото се докосне.
В цялата схема има и още една майка - баба на кандидат-омагьосваното дете, която е психолог и намира поведението на дъщеря си за нормално.
И още една майка - тази на бащата на детето, която е олицетворение на злото и или прави магии, или ги правят по нейна поръчка с цел да си умори внучето.

А сега някой да каже, че съм цинична, заядлива,зла и т.п.
Изложих накратко впечатленията си от 16стр. текст.

P.S. Само да побавя, че като бъдеща свекърва, силно се надявам поне да имам късмета да бъда я в Мароко, я на някое още по-отдалечено място, ако ме "сполети" такава снаха.
Харе Кришна
Или...Амин!
Кой както ще!

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 22:56 от КЛОНКА

# 332
  • София
Исайкова, не зная дали им се пренася енергията, щото ако е така, седейки по пейките, бая енергия си "менкаме" с целокупния градинков свят, например, но със сигурност тези дрехи преминават през някаква зловеща химическа обработка с вещества, които не се изпират и след 20 пранета, така че ти си реши.
Аз лично съм била "замъквана" насила на такова място и излязох с зачервени очи, лице и гаден сърбеж.Но аз съм чувствителна и алергична по принцип.
За себе си със сигурност зная, че не бих ползвала подобни дрехи.

А, относно енергията, като бяхме ученички масово си разменяхме дрехи и нямам спомени някоя от нас да е "прихванала" нещо от енергиите на някоя от другите.

# 333
Не съм запозната.На мене ми бяха като безплатен цирк, но това е без значение.
Да речем просто, че съм толерантна към всякакви духовни и религиозни течения, които не проповядват агресия или чрез агресия.

Идеята ми е, че авторката още не се е "определила" като религиозна принадлежност, по нейните думи, но в съзнанието й битува идеята за БОг, към когото праща молитви, същевременно вярва в магии, мисли, че хората, дето правят и/или развалят магии, се наричат ходжи/всички им викаме магове или шамани, ама нейсе/, оито "предимно били мъже"/всеизвестно е, че жени ходжи няма/, ползва се от услугите на "добри"хора, дето имали специални способности и й "измервали" наличието на магии със златен пръстен, нещо на принципа на махалото и клонящо към радиестезията, чете Луиз Хей, ползва мундри, цитира Дънов, раздава "омагьосаните" дрехи на други деца, щото тях не ги "лови" магията, тя има избирателна способност да се концентрира върху нейното дте само, въпреки, че е по някакъв начин "материализирана" и би трябвало като материално овеществена да "поразява" всеки, до когото се докосне.
В цялата схема има и още една майка - баба на кандидат-омагьосваното дете, която е психолог и намира поведението на дъщеря си за нормално.
И още една майка - тази на бащата на детето, която е олицетворение на злото и или прави магии, или ги правят по нейна поръчка с цел да си умори внучето.

А сега някой да каже, че съм цинична, заядлива,зла и т.п.
Изложих накратко впечатленията си от 16стр. текст.

P.S. Само да побавя, че като бъдеща свекърва, силно се надявам поне да имам късмета да бъда я в Мароко, я на някое още по-отдалечено място, ако ме "сполети" такава снаха.
Харе Кришна
Или...Амин!
Кой както ще!

даамм, грубо но вярно Joy още по-интересно е че в съседство " расте и не старее " една подобна тема, но вече на петдесет и няколко страници, и тя пълна с хора нерешили каква точно религия изповядват, омешали здраво християнство, юдаизъм, будизъм а даже и рейки, абе изобщо пълен цирк Laughing и това от млади и предполага се интелигентни жени Tired всъщност дискусиите с подобни потребителки са излишни, защото те винаги отбягват неудобните въпроси, повтарят едно и също в пет постинга на минута, противоречат си ( то при такава скорост на постване друго не може и да се очаква де) и в крайна сметка те заклеймяват като низш духом,  за да не отговорят по същество. Най-смешното за мен лично е нежеланието им да приемат различно от тяхното мнение, което пък обезмисля пускането на теми във форумите. В крайна сметка - купон да става, време да минава Laughing Ако все пак авторката реши да отговори и на моят нескромен въпрос от преди две три страници какво конкретно на нея и се е случило от магиите на свекърва и , ще го прочета с интерес.

# 334
Цитат
Господ Исус Христос е пречупил всяко проклятие на кръста, затова, с вярата си в Него, ние сме предпазени.
Peace
Цитат
А, относно енергията, като бяхме ученички масово си разменяхме дрехи и нямам спомени някоя от нас да е "прихванала" нещо от енергиите на някоя от другите
Когато бях тинейджърка имах 1 доста скъп и хубав панталон .Когато си менкахме дрехите който го облечеше попадаше в доста неприятна ситуация и  в един момент решихме единодушно да го хвърлим. Rolling Eyes

# 335
  • София
Клонка,благодаря ти! Peace
Незнам,например ако си сред природата би трябвало енергията да може да ти въздейства да кажем.
Знам го със сигурност и че предмети въздействат.
За дрехите не зная и затова питам...

Понеже съм доста чувствителна на такива неща... Wink

# 336
  • София
Монка,не се бъзикаш нали? Laughing
Мерси ако е така Peace

Ще се радвам да се включат по въпроса Роза и  bloodywhite ,да видя те какво смятат... newsm78

# 337

даамм, грубо но вярно Joy още по-интересно е че в съседство " расте и не старее " една подобна тема, но вече на петдесет и няколко страници, и тя пълна с хора нерешили каква точно религия изповядват, омешали здраво християнство, юдаизъм, будизъм а даже и рейки, абе изобщо пълен цирк Laughing и това от млади и предполага се интелигентни жени Tired всъщност дискусиите с подобни потребителки са излишни, защото те винаги отбягват неудобните въпроси, повтарят едно и също в пет постинга на минута, противоречат си ( то при такава скорост на постване друго не може и да се очаква де) и в крайна сметка те заклеймяват като низш духом,  за да не отговорят по същество. Най-смешното за мен лично е нежеланието им да приемат различно от тяхното мнение, което пък обезмисля пускането на теми във форумите. В крайна сметка - купон да става, време да минава Laughing Ако все пак авторката реши да отговори и на моят нескромен въпрос от преди две три страници какво конкретно на нея и се е случило от магиите на свекърва и , ще го прочета с интерес.

Като са ви излишни тези дискусии, вие какво търсите в тях - грубо да ви попитам? Определено не сте "се омешали" и явно се "предполагате" за интелигентна?

# 338

Като са ви излишни тези дискусии, вие какво търсите в тях - грубо да ви попитам? Определено не сте "се омешали" и явно се "предполагате" за интелигентна?
забавлявам се разбира се, вие какво си помислихте Simple Smile разрешено ли е? не съм писала че на мен са ми излишни, защо така решихте?
и не, определено не съм се омешала, и да, предполагам се за интелигентна. а вие?

# 339

..sylvi. Откъде тази жлъ4 и злоба към съфорумките тук? Това стилът ти на живот ли е.... newsm78 Определено не ти е лесно...Не6то някой да не би да те е обидил... newsm78 Ааааахх сега разбирам за6то авторката на тази тема bloodywhite  не си е направила труда да ти отговори... преди 2 страници,понеже освен простотия и жлъ4 ни6то друго ни би могла д про4ете от твоя пост. А моми4ето е на много по-високо ниво от теб...това си ли4и по постингите  и на двете ви.. Rolling Eyes Изавнявай 4е бях откровенна Mr. Green
А за  темите "ве4но  расте и не старее" Мммм дааа ... Религиозните теми винаги са дълги  и с много дискусии  и не само тук а във вси4ки форуми по света..И това е  съвсем нормално. Ако се  не разбира6 за6то е нормално... 6те ти го обясним... подробно Wink

# 340

забавлявам се разбира се, вие какво си помислихте Simple Smile разрешено ли е? не съм писала че на мен са ми излишни, защо така решихте?
и не, определено не съм се омешала, и да, предполагам се за интелигентна. а вие?

Ако да се направиш на готин за сметка на другите "се предполага" за интелигентно поведение, тогава - не, благодаря. Вие, интелигентните, и без това толкова много станахте, че нормални хора вече почти и не останаха.

# 341

Ще се радвам да се включат по въпроса Роза и  bloodywhite ,да видя те какво смятат... newsm78
По твоя молба  Исайкова  6те споделя не6то...о4акам да ме рз4екнете от подигравки  Rolling Eyes...но това е без зна4ение.

Аз съм 4увала 4е енергиите се пренасят от предмети и дрехи.....Например влизала ли си в много стар антикварен магазин...охххх тръпки ме побиват. 4увставм се като в гроби6те...много подтиска6то .Това за мен равносилно   да влезне6 в "морга" и да се 4увства6 много ромати4но там..и да ти е хубаво и приятно..което не е възможно....

Никога не бих си купила дреха втора ръка,колкото и да е красива и изпрана ако 6те и стерилизирана...най-ве4е заради факта 4е притежателя може да е бил много тежко болен 4овек....

Съпругът ми иска6е да сложим една стара маса  с 4  стола...много красива изработка ...4ерен махгон..бяха от майка му ...От 1920 година....Съпругът ми ги харесва6е много тъй като са спомен от старата къ6та където е живяла майка му.

Но  аз винаги като видех тези тъмни мебели...те ми навяаха само  студ и тъга  Sad   .Не рарбирах за6то...много  са красиви...но сърцето ми не ги "иска6е" някак си" .Много особенно усе6тане имах... newsm78. Казах на съпруга ми,4е  бих  искала нови4ки мебели,неизползвани от никой...Така си купихме нови мемели...в светъл тон.Създаваха ми много настроение Sunglasses

След изветно  време съпругът ми разказа 4е майка му и ба6та му са се карали доста,тя е била студен 4овек...никога не го е галела или го хвалеле за не6то  Горкия Sad  И 4е тя е била много такава ...доминантна ли4ност,искала е да командва постоянно..Много е пу6ила и е била винаги нервна и нацупена....впоследствие е по4инала от рак ...в много мъки.Горката жена ... Лека и пръст. Praynig

После свързах не6тата за6то ду6ата ми и сърцето ми  някак се не "харесваха" тези мебели...макар и да бяха антика и много красиви.Моя казва 4е ако се продададат   6те сруват много пари....има хора които са маняци на анти4ни мебели.Но ние ре6ихме да не ги продаваме./за сега/....и си ги оставихме  у нас...но долу в мазето,покрити с найлон....Незнам какво 6те правим с тях....6те видим,времето 6те покаже.

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 23:53 от roza66

# 342

Ако да се направиш на готин за сметка на другите "се предполага" за интелигентно поведение, тогава - не, благодаря. Вие, интелигентните, и без това толкова много станахте, че нормални хора вече почти и не останаха.
повредата определено е във вашият телевизор Peace предполага се че когато пускаш тема ще чуеш най-различни мнения по нея и ако не си готов за подобна вероятност е най-разумно да не я пускаш. Желанието да покажеш на автора и друга гледна точка не е равно на това да се правиш на " готин". Точно това се опитаха да направят Как Сийка, Лиска и Клонка, но не би. И като умните от онази популярна пословица се отказаха навреме ( което пък определно показва че аз не съм умна колкото тях, щом още се обяснявам като първолак  Laughing)
Между другото, ние "интелигентните" също сме наричани " нетолерантни" и " задръстени" от една потребителка, но кой знае защо това не се счита за грубо newsm78 между другото, в горните си няколко поста изобщо нямах предвид вас, а няколко други форумки, така че струва ми се несправедливо сте се засегнала. Съжалявам за което Peace

# 343
..sylvi. Откъде тази жлъ4 и злоба към съфорумките тук? Това стилът ти на живот ли е.... newsm78 Определено не ти е лесно...Не6то някой да не би да те е обидил... newsm78 Ааааахх сега разбирам за6то авторката на тази тема bloodywhite  не си е направила труда да ти отговори... преди 2 страници,понеже освен простотия и жлъ4 ни6то друго ни би могла д про4ете от твоя пост. А моми4ето е на много по-високо ниво от теб...това си ли4и по постингите  и на двете ви.. Rolling Eyes Изавнявай 4е бях откровенна Mr. Green
А за  темите "ве4но  расте и не старее" Мммм дааа ... Религиозните теми винаги са дълги  и с много дискусии  и не само тук а във вси4ки форуми по света..И това е  съвсем нормално. Ако се  не разбира6 за6то е нормално... 6те ти го обясним... подробно Wink
за вълка говорим Laughing къде видя жлъч и злоба  Simple Smile и в какво не ми е лесно?
вие с авторката добре се разбирате, това ми е ясно Simple Smile и двете имате избирателна способност да отговаряте само на удобни въпроси
и двете сте на мноооого по-високо ниво от мен, това пък е за всички видно. Извинена си, не си ме засегнала Mr. Green
Обяснявайте, обяснявайте  Laughing все в някой от животите си ще схвана какво дискутирате Mr. Green
лека нощ Peace

# 344

за вълка говорим Laughing къде видя жлъч и злоба  Simple Smile и в какво не ми е лесно?
вие с авторката добре се разбирате, това ми е ясно Simple Smile и двете имате избирателна способност да отговаряте само на удобни въпроси
и двете сте на мноооого по-високо ниво от мен, това пък е за всички видно. Извинена си, не си ме засегнала Mr. Green
Обяснявайте, обяснявайте  Laughing все в някой от животите си ще схвана какво дискутирате Mr. Green
лека нощ Peace

Joy  Хубава работа. Mr. Green.."детска радост бенгалски огън"....    baby_neutral Отговаряме на въпроси за които имаме инфо...не6то против newsm78   
Много ли4но приема6 не6тата ...Давай  по-леко, живота е кратък,нали WinkЛека     bouquet

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 00:13 от roza66

Общи условия

Активация на акаунт