iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 138

• 16 965
  • 331
  •   4
Отговори
# 150
Сега намирам тази тема и имам въпрос - може и да е обсъждано това.

За пръв път поръчвам в сайта на iHerb и явно по подразбиране поръчката ми е тръгнала с BGPost.
Оказа се, че въпреки недоволството ми от iHerb за недоставените и платени продукти (първия път не дойдоха, втория път - също, макар че обърнах света да ги търся) те коректно ми преведоха обратно парите. Уведомиха ме, че не е необходимо да връщам продуктите ако все пак ги получа. И ... днес, след 15 дневно забавяне пратката дойде. Така че се чувствам обгрижена, макар че много им бях набрала.

Случвало ли ви се е това и въобще доволни ли сте от сайта?

# 151
Аз точно чай исках. Ясно, благодаря.
До скоро по подразбиране беше Спиди, сега трябваше да избера Спиди - по подразбиране е Български пощи. Не знам някакви настройки ли са?! И валутата беше сменена.

За валутата не знам, все ми е долари май.

С бг пощи много рискуваш. Както си прецениш.

Денис, има някаква нова опция Автоматична доставка с отстъпка. Какво значи това?
Нещо не я разбрах.

# 152
Абонираш се да ти доставят съответния продукт през определено време с отстъпка.

# 153
  • София
Сега намирам тази тема и имам въпрос - може и да е обсъждано това.

За пръв път поръчвам в сайта на iHerb и явно по подразбиране поръчката ми е тръгнала с BGPost.
Оказа се, че въпреки недоволството ми от iHerb за недоставените и платени продукти (първия път не дойдоха, втория път - също, макар че обърнах света да ги търся) те коректно ми преведоха обратно парите. Уведомиха ме, че не е необходимо да връщам продуктите ако все пак ги получа. И ... днес, след 15 дневно забавяне пратката дойде. Така че се чувствам обгрижена, макар че много им бях набрала.

Случвало ли ви се е това и въобще доволни ли сте от сайта?

iHerb е много коректен сайт. От много, много години го ползвам и имам 2-3 случая, в които пратката се губи и веднага ми връщат парите. Имала съм случай със сбъркан продукт и получих искания без допълнително заплащане. Имах случай и с повредена опаковка с капсули - отново беше подменена с нова за тяхна сметка. Така че, поръчвайте смело, много са коректни, но изискват и коректност от клиентите си. Некоректни клиенти ги блокират, има и такива случаи през годините.

# 154
Абонираш се да ти доставят съответния продукт през определено време с отстъпка.

Тоест един вид задавам време и те без да поръчвам само един продукт ми го доставят през два месеца.
Ами няма смисъл. То като платя доставката, кел файда от отстъпката.

# 155
Имам код,  ако някой има нужда KAX6015

# 156
За теб може и да няма,но за други като мен има.Ако ползвам определен продукт и го поръчвам през определено време по няколко бройки(за безплатна доставка),ще се радвам да спестя за още една бройка с допълнителното намаление.

# 157
  • София
Денис, трябват ми мултивитамини без фолиева киселина, а с метилфолат. Също и с метил Б12. Може би и без желязо. Ще съм ти благодарна да ми препоръчаш нещо.
Между другото, чета много интересна книга, Dirty Genes. Ако те интересува, мога да ти я пратя. Сега видях, че я има преведена на български за скромната сума 5лв. Книгата заслужава много повече.

# 158
За теб може и да няма,но за други като мен има.Ако ползвам определен продукт и го поръчвам през определено време по няколко бройки(за безплатна доставка),ще се радвам да спестя за още една бройка с допълнителното намаление.

Е, сигурно все ще е от полза.
Просто не го разбирам много. Значи поръчваш това на ниска цена и регулярно ще ти се доставя и то безплатно ли?

# 159
Denis, продуктът за който писах малко по-назад тук: Immune 4 complex първо не беше наличен, а сега цял месец слагат една дата,че ще е наличен, идва датата и слагат нова след няколко дни. Това се повтаря месец вече. Писах им, получих стандартен отговор , който не казва нищо свързано с конкретна дата. Все едно ходя през няколко дни в магазин и всеки път ми казват- след три дни ще има сирене например, след три дни казват след още три и това е над месец Open Mouth  Rolling Eyes
Послепис- знам, че има други подобни, но точно с този състав и цена няма Unamused

# 160

Е, сигурно все ще е от полза.
Просто не го разбирам много. Значи поръчваш това на ниска цена и регулярно ще ти се доставя и то безплатно ли?
Предполагам, че доставката ще е безплатна над определена сума. Но за хора, които пият нещо редовно и целогодишно, например протеини, колаген, омега 3, мултивитамини, може да е удобно да настроят една поръчка, която да им идва регулярно на три месеца например ( не знам какво изискването на I herb за сроковете - може и всеки месец да е). И така ще ползват този процент отстъпка.  И няма да губят време в поръчване, тъкмо свършва старата кутия и хоп в Спиди те чака новата...
Не е за мен определено тази опция, аз все нещо променям по това какво пия, нещо ново измислям и т.н.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 09:52 от steli4ka s

# 161
  • Варна
Денис, може ли да препоръчаш добавки за сваляне на пикочната  киселина и на холестерола. Благодаря предварително😊.

# 162
  • Шумен
Денис със сигурност ще се включи, но тъй като аз също имам проблем с пикочна киселина на горна граница пиша какво приемам аз - кверцетин 500 мг, лутеолин -100 мг, витамин С-500 мг.Други добавки са  DHA -1000 мг,хлорела -1200 мг,екстракт от вишна. Като цяло само с добавки няма да стане, трябва промяна в начина на хранене , достатъчно сън, движение. Това, което предизвиква високите нива са фруктозата, пурините и алкохола,най -вече бирата- що се отнася до храни. Добре е да се провери състоянието на щитовидната жлеза-проблеми с нея също могат да бъдат причина.

# 163
  • София
mamaden
За Глутамина - възможно е, ефекта който усещаш, да е от по-високата, дневна доза.
Дозата е 0,2 грама на кг./т. тегло или, ако си 50кг - 10 грама на ден ( на няколко приема)
Аз съм му голям фен и при тегло 53 съм приемала и по 15 грама на ден, 3х5грама ( при по-тежка силова и неприятна мускулна треска).

Денис, трябват ми мултивитамини без фолиева киселина, а с метилфолат. Също и с метил Б12. Може би и без
Скрит текст:
желязо. Ще съм ти благодарна да ми препоръчаш нещо.
Между другото, чета много интересна книга, Dirty Genes. Ако те интересува, мога да ти я пратя. Сега видях, че я има преведена на български за скромната сума 5лв. Книгата заслужава много повече.
Ето предложения за МВ, Разгледай ги:
https://bg.iherb.com/pr/emerald-laboratories-coenzymated-complet … table-caps/129481
https://bg.iherb.com/pr/thorne-basic-nutrients-2-day-60-capsules/85476
https://bg.iherb.com/pr/paradise-herbs-earth-s-blend-one-daily-s … an-capsules/47500

Nil desperandum!
Ще им пиша и аз, дано да го доставят по-бързо.

iHerb® Код:  YUL919
- въвежда се след друг код

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 11:24 от denis©

# 164
  • Варна
Искам нещо да попитам за Глутатион. Не съм сигурна дали Глутамина и Глутатиона имат едно и също действие. Та , на няколко пъти се опитвам да пия Глутатион и след 3-тия ден почвам да чувствам някаква невероятна умора , първият път не бях сигурна дали е от това , но след 3 -тия опит, почти съм сигурна че той е причината. Като го спра , 3-4 дни след това енергията ми е на нормално ниво Някой друг да  е пил и да има подобни наблюдения и при себе си ? Иначе казват ,че е хубав антиоксидант и имам още 20-тина капсули и искам да си ги доизпия.
Моят е този, не е от iherb  :
https://www.ozone.bg/product/glutathione-lipomicel-matrix-300-mg … -natural-factors/

Общи условия

Активация на акаунт