iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 138

• 32 625
  • 593
  •   2
Отговори
# 555
  • София
denis, цинк и селен не се взимаха на един прием, нали?
Ako e за мъж, по-добре да се приемат на отделни приеми, по възможност, но ако е за жена - няма проблем да се приемат и на един прием.
Между храненията ... а селен - може вечер, за да е от полза и за ЩЖ.

Честита Нова година!
Скрит текст:
Пожелавам преди всичко здраве!
denis©, би ли препоръчала лизин, като ще го приемам с цел имунна система и кости. До скоро вземах https://bg.iherb.com/pr/source-naturals-l-lysine-powder-3-53-oz-100-g/1249
Има ли значение дали на прах или на капсули е по-удачно, както и какви мг?
Живи и здрави!
За Лизина - този, който си избрала е хубав.
Приема се на гладно, с повече вода, час преди хранене ... доза, 2-3 грама/дн. ( на един прием).
Няма значение прах или капс.... на прах е по-изгоден като цена.

iHerb® Код:  YUL919
- въвежда се след друг код

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 15:31 от denis©

# 556
  • Berlin
По повод Injuv - наистина ли действа на белези? Големият има от акне (беше възпалено) и ми се иска да ги махнем, ако е възможно, по някое време, може би лазер, но ако има медикаментозно лечение, нямам против да пробваме. Малко ме притеснява водата, ако ще пробваме ХК, защото той не пие много.

Моят код - DCN033

# 557
  • София
По повод Injuv - наистина ли действа на белези? Големият има от акне (беше възпалено) и ми се иска да ги махнем,
Скрит текст:
ако е възможно, по някое време, може би лазер, но ако има медикаментозно лечение, нямам против да пробваме. Малко ме притеснява водата, ако ще пробваме ХК, защото той не пие много.
Не пречи да опитате, но го съчетайте и с някаква апаратна процедура - лазер, микронидлинг, микродермабразио ... лекаря ще прецени каква точно, след оценка на състоянието на кожата.
Да, за да има ефект от ХК, трябва да се приема повече вода ( 3-4л. ..)
Пакетът ПЕнзими също заличава добре белези - дори стари и по-груби...

# 558
Здравейте, искам да ви попитам хубава ли е тази добавка?
https://bg.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-nicotinamide-r … e-capsules/145870
Може ли да ми препоръчате NAD+, има ли наистина ефект върху организма или пак е изкуствено създадена мода напоследък.
Искам и нещо за целулит, ако има, защото забелязвам, че ми се е появил по бедрата😒🤐

# 559
Препоръчвам този NAD+

Product code: PHV-41020
Като ефект усещам повече енергия и сякаш по-сияйна кожа.

Моят код: IUB5565

# 560
Има ли вкус на нещо? На прах вече май не искам, защото ми е трудно да ги приемам. Имам по един пакет мака и ашваганда на прах, няколко пъти само с голям зор успях да изпия по 1 лъжица и така си стоят. Много ми се гади и повдига от вкуса им, едва ги преглъщах.  Трябва да ги изхвърля сега

# 561
Има някакъв лек вкус, но не е нещо непоносимо. Не мога обаче да го определеля. Аз го разреждам с повечко вода и почти не се усеща. NAD е скъпа добавка и на прах излиза най-изгодно.

# 562
На прах е най-добре да се приема подезично сутрин на гладно. Така се усвоява най-добре.
Денис, колко време трябва да мине между приема и първото кафе за деня? Може ли кафето да е непосредствено след добавката?

# 563
  • София
Здравей Денис,
Взех този протеин за сина ми 14г, да пие след фитнеса три-четири пъти в седмицата, обаче ме притесняват дозите на витамин b12, витамин d и витамин b комплекс които са в пъти над допустимите...
Правилно ли разсъждавам...или бъркам някъде?
https://bg.iherb.com/pr/truheight-growth-protein-shake-for-kids- … 4-oz-720-g/130258

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 08:58 от vanina_nina

# 564
Здравейте,
Моля за препоръка за железен бисглицинат - хемоглобинът ми е в нормални стойности, близо до горна граница, но съм с нисък феритин.

Добър ли е продукта на thorne research?

# 565
Коригирам се, защото се сетих, че съм пила желязото на throne. Понеже след всяка опаковка си правя почивка и след това изследвам желязо, феритин и ЖСК. Щом съм купила след това на Country live, значи резултатите ми не са били добри.

На throne не съм ползвала и нямам мнение. Аз пия това желязо.

Това е първото, което ми вдигна стойностите на феритина.

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 00:17 от Minnie.Mouse

# 566
  • София
...... NAD+, има ли наистина ефект върху организма или пак е изкуствено създадена мода напоследък.
Има ефект и ползи, стига да се приема хубав, кач-н продукт, в подходяща доза и правилен начин на прием.

....
Денис, колко време трябва да мине между приема и първото кафе за деня? Може ли кафето да е непосредствено след добавката?

Първо, на гладно с вода NAD+ и след час ( защото NAD+ дава енергия, действа като стимулант... за мозъка) или поне 30 мин - кафе.

Здравей Денис,
Взех този протеин за сина ми 14г, да пие след фитнеса три-четири пъти в седмицата, обаче ме притесняват дозите
Скрит текст:
на витамин b12, витамин d и витамин b комплекс които са в пъти над допустимите...
Правилно ли разсъждавам...или бъркам някъде?
https://bg.iherb.com/pr/truheight-growth-protein-shake-for-kids- … 4-oz-720-g/130258
Здравей!
Правилно разсъждаваш - малко са високи дозите на В12, ФК и D3 ( 2400 IU), но причината е, че дозите трябва да са по-високи от профилактичните, защото тези витамини участват пряко в растежа на самите кости, мускулите и т.н. Няма как да се повлияе този растеж и развитие с ниски, профилактични дози. Освен това, редовно спортуващите (като твоето дете в случая), за да имат сила, тонус, енергия... , да изграждат по-бързо мускулна маса, по-бързо да възстановяват, са им нужни по-високи дози от почти всички елементи, вкл. и заради по-бързия метаболизъм (най-общо).
Опаковката е за 15 дни... след тези 15 дни + поне 20 дни почивка от тези елементи ( т.е. да не ги приема с други добавки) - пуснете контрола. Малко вероятно да предозира, така че не се притеснявай.

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 11:32 от denis©

# 567
denis©, привет и успешна година на всички! Flowers Four Leaf Clover
Четох последните страници за тази хиалуронова киселина  и разбира се, поръчах..И, сега въпросът ми е мога ли да я пия заедно с колагена, сутрин, на гладно и далеко от кафе или трябва да ѝ търся друго време през деня? Поръчах и тази добавка и нея съвсем не знам къде да я вместя..Blush
Предварително благодаря и спокойна неделя!

# 568
  • Berlin
vanina_nina, а доволно ли е детето от протеина? Мисля да поръчам за проба.

# 569
  • София
denis©, привет и успешна година на всички! Flowers Four Leaf Clover
Четох последните
Скрит текст:
страници за тази хиалуронова киселина  и разбира се, поръчах..И, сега въпросът ми е мога ли да я пия заедно с колагена, сутрин, на гладно и далеко от кафе или трябва да ѝ търся друго време през деня? Поръчах и тази добавка и нея съвсем не знам къде да я вместя..Blush
Предварително благодаря и спокойна неделя!
Здравей!
ХК и Колаген се приемат на гладно, с повече вода, но за да се усвоят максимално е по-добре да се приемат на отделни приеми: първо се приема ХК и след поне 30-40 мин. - Колаген. ... ако е чисто кафето - след 30- 40 мин. може да го изпиеш.
Друг вариант е: ХК - 30 мин.  - чисто кафе - 30 мин. - Колаген
TMG (само) трябва да се приема на гладно, с вода, час преди хранене ( някое)

Общи условия

Активация на акаунт