Pandora - Тема 12

• 19 533
  • 368
  •   1
Отговори
# 330
Като си влезеш в профила има ли поръчка?

# 331
  • Враца
Аз навсякъде си поръчвам като гост, нямам профил.

# 332
  • BG-DE
От коя Пандора поръча?  За България не съм наясно но от немската веднага пращат мейл за потвърждение на поръчката.

# 333
Ако парите са изтеглени, би трябвало всичко да е наред. Провери си спам папката.

# 334
  • Враца
От сайта на Пандора в България:

https://pandorabulgaria.net/products/view/393377C00-29961

Не съм платила с карта, а отбелязах наложен платеж. И както се разбра, нямам регистрация Simple Smile От всякъде греда.

Но ми излезе потвърждение , че поръчката е направена и номер на поръчката , който естествено не записах, защото бях сигурна, че ще дойде на имейла Simple Smile

# 335
Ами тогава ще почакаш и ще видиш дали нещо ще дойде, ако не, ще поръчаш пак евентуално Sweat Smile

# 336
  • Враца
Е, да така ще стане.
Само че промоцията изтича днес и за това мислех да поръчам още веднъж, но се забавих и не го направих. Няма нищо. Каквото - такова. Simple Smile

# 337
  • Пловдив
Папката "Спам" в пощата?

# 338
  • Някъде там
От сайта на Пандора в България:

https://pandorabulgaria.net/products/view/393377C00-29961

Не съм платила с карта, а отбелязах наложен платеж. И както се разбра, нямам регистрация Simple Smile От всякъде греда.

Но ми излезе потвърждение , че поръчката е направена и номер на поръчката , който естествено не записах, защото бях сигурна, че ще дойде на имейла Simple Smile
Здравейте! И аз няколко пъти поръчвах без регистрация от сайта на Pandora България. Нито веднъж не получих потвърждение по имейл, но няма място за притеснение. Бижутата винаги пристигат още на следващия работен ден, като направо си получавам известие от куриера.

# 339
  • Враца
Пристигна!
Да наистина, само известие от куриера.
Имейл още нямам , а вероятно няма и да имам.
Странно е , защото никой сайт не работи така.
Благодаря ви, за съдействието.

# 340
Разпродажба в немската Пандора

# 341
  • гр.Пловдив
Скоро не съм писала ....Да се похваля с тази разкошна комбинация ,нося ги по поводи само и на сухо ,понеже ми замина гривната с розово злато Романтика ..

# 342
  • BG-DE
Много красива комбинация 😍 Какво означава "замина" развали се или я загуби 🤔 Питам, защото преди няколко дни си харесах в един аутлет гривната със закопчалка от розова позлата но не посмях да я взема, а сега все я мисля 😂 От намалението си взех тазе гривна, много красиво седи но отзивите за нея са доста лоши (най-често, че сама се отваря) обаче ги прочетох след като я поръчах, та ще видя дали ще я задържа 😊

Последна редакция: сб, 13 юни 2026, 13:26 от Menerva

# 343
  • София
Menerva, имам същата от три години, досега не се е отворила ниво веднъж, чукам на дърво. Grinning

# 344
  • Пловдив
Развалила се е от вода може би?

Общи условия

Активация на акаунт