Родители, дали болните си деца за отглеждане

• 110 947
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 510
  • Чикаго / София
Мила meyz, моите съболезнования! Flowers Rose Cry

Миличката Вяра, вече е в по-добър свят без болка! Малко ангелче!

# 511
  • София
Мила майчице,много съжалявам за случилото се!Ти си много смела и силна жена!Прегръщам те!

# 512
Mila Meiz vlizam samo da kaja 4e te pregru6tam. A Viara tia e na po-hubavo miasto - viarvam go  Hug Hug Hug Hug Hug

# 513
  • Тук някъде.....
Мила Мейз,
мога само да ти кажа, че ти си една невероятно силна и смела жена! Възхищавам ти се от цялото си сърце! Вярвай, че Вяра е добре и нищо вече не я боли.
Шо се отнася до писмата, които си писала и са останали без отговор и последствия-има начини да потърсиш правата си другаде, където не се отнасят безотговорно към човешкия живот!
Мога да ти помогна-юрист съм и знам. Ако имаш нужда от помощ, пиши ми на лични.
Прегръщам те и ти пожелавам спокойно лято, заслужаваш го. Praynig

# 514
Вяра, малко ангелче, почивай в мир.  Praynig Flowers Rose Flowers Rose
Дано вече си в рая след ада на земния си кратък живот.  Praynig
Мейз,  Hug. Прекланям се пред теб!
Когато имаш нужда да споделиш, да поплачеш или просто се нуждаеш от кошче за емоциите си, аз ще бъда насреща.
А когато търсиш точните думи да това, което искаш и изпитваш, КатНадийн ще бъде твоите изречени на глас мисли.
С нейна помощ аз стъпих отново на краката си.   bouquet

# 515
as neznam koga e stanalo tova s malkata viara mnogo plakah kato nauchih novinata.kolko li  se e machila malkata dushichka i moeto bebe ne beshe dobre, s dupki v sarzeto i to mnogo,tolkova tejko dishahse che napravo beshe strashno i sam se chudela kolko li go e bolialo.sega veche e dobre samo kadeto ima srasvane na  traheiata ot operziiata i s malko uprajneniia shte se opravi mnogo kashliashe no sega veche e dobre blagodrenie na gospod.pojelavam vi veselo liato na vsichki maichizi i dechiza pisha vi tuk zashtoto na stranizata deza s porok na sarzeto nikoi ne pishe.

# 516
Всички мами мили
къде ли са се скрили?!

Ела, как е Анди? Ти как си?
Мейз, с теб съм!
Прегръдка за всички мами!

# 517
  • ВАРНА
Мейз, съжалявам за това, което ти се е случило.
Бъди силна!

# 518
Момичета, тези които пишехте тука. Не се затваряйте в себе си, моля ви. Пишете и споделяйте. Това е вашата тема. Тя беше създадена  и закована заради вас.
Ела пиши как е Анди.
Atyla как е твоето момченце /не помня дали си споменавала как се казва/.
Milena.b -  ти се появи за малко, сподели и пак ..... изчезна.

Момичета, това е вашата тема.

# 519
Здравейте момичета! От няколко седмици чета темата ви  и се опитвам да намеря сили да  драсна 2-3 реда, но все се разстройвам и отлагам. Защо има толкова мъка по света? Темата ми е близка защото преди 2 години бях във вашата ситуация. Родих момченце със Синдром на Даун и лекарите ми обясниха, че такова дете няма смисъл да се гледа, никога няма да се излекува, ще има много здравословни проблеми и по-добре да е под лекарско наблюдение,аз съм млада, няма смисъл да се почерням, по-добре да си родя друго, здраво дете...Бащата и повечето роднини приеха, че най-нормалното нещо е да се даде това дете за отглеждане в Дом за медико-социални грижи и след изписването му от болница (имаше усложнения и лежа повече от месец след раждането по болници) беше настанено в един от тези домове в София. С майка ми се редувахме и ходехме всеки ден да го виждаме затова разбирам вълненията ви при всяка среща с малките душици.Нямаше по-омразен момент за мен от този, в който ме подканваха да си тръгна ...Междувременно с майка ми видяхме, че състоянието на детето не е толкова страшно, всъщност това е едно обикновено бебе, което има нужда от много любов. Два месеца ми бяха достатъчни да се убедя, че не мога да живея без детето си и предпочетох да се разделя с баща му, който не искаше и да чуе за опит да си го гледаме. Така и направих и сега имам един сладък малък мъж в къщи http://irikar.shutterfly.com  и ясната представа, че никога няма да имам други, здрави деца.Но през тези два месеца, в които детето ми беше в дома изпитвах същите терзания и угризения на съвестта като вас и много, много страдах.Не смятам, че съм постъпила безотговорно и не мисля, че вие сте лоши майки!Вие не сте изоставили децата си, просто съдбата ви е отредила тъжната роля да нямате нужната квалификация и условие да се грижите за болните си дечица.Хубаво е, че има този форум, където да се срещат сродни души  bouquetПодкрепяйте се и запазете душевния си мир защото дечицата ви, макар и не всеки ден с вас, имат нужда от спокойни и мили мами. Бъдете максимално близо до тях, дано това да намали страданието им!А какво мислят околните за вашия избор не трябва да ви притеснява.Хората в общия случай са медицински слабо информирани и не могат да дадът адекватен съвет.Вие сте майките, вие трябва да решите, за съжаление не само със сърцето си, но и с разума си!

# 520
Мисля ,че допуснах грешка,когато се отказах от тази тема.Тогава много се ядосах и нали съм си инат.Но всеки ден влизах тук,за да бъда  близо до вас.И понеже питате за мен...Ето ме.
Анди е добре.Малко беше болен-нищо сериозно.Вече хапва по-сериозни количества пюренца и се радвам,защото преди храненето беше голям проблем и много трудно се хранеше.Сега откакто се храни с лъжичка се справя много по-добре.А и обича сладко като баща си.Май преди не му харесваше вкуса на АМ,че и кисело му даваха.Има вече 4 зъбчета.Мисля,че вече не го болят толкова.Ами това е засега.
А на Irikar искам да кажа,че се възхищавам на смелостта и да отгледа детенцето си сама.Мисля,че е много сладък.Голям красавец.

# 521
  • София
Добре дошла Ела!  Hug

# 522
Здравей, Ела! Радвам се, че се върна  Hug
Сложи някоя снимчица на малкия сладур, да го видим колко е пораснал  Heart Eyes

# 523
Здравей,Ела и добре дошла пак!
Браво на Анди,все така да хапва!

# 524
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Здравей Ирикар. Добре дошла.  Hug
Толкова малко хора оценяват потенциала за развитие на децата с Даун. Дори в Домовете са много подценявани и с тях не се работи, а те наистина имат потенциал и нужда единствено от много любов-като всяко друго дете. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт