Родители, дали болните си деца за отглеждане

• 110 948
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 780
васе костадинова, дай снимки и на твоето момченце  Hug
мейз, беше ли на лекар днес, какво стана?

# 781
ela,mnogo e sladak malkiia,da ti e mnogo zdravichak i da vi radva vsichki s lachesarnata mu usmivchiza.iskam da vi kaja cha stradam,placha i se radvam s vsichki vas,chovek nemoje da izbiaga ot sadbata si.
Честито (на патерици), мила meyz! Нека малката ти поредица от щастливи дни прерастне в безкрайна такава!!
newsm51

# 782
Ходих на лекар и видяха че си имам живо бебе! За сега всичко е наред и се записах на Женска консултация там в Шейново!
Толкова се развълнувах че не помня за колко време съм се прибрала и когато седнах в къщи да разказвам се усетих че не сам си платила за прегледа! Опитвах се цял ден да намеря телефона на кабинета но без успех и си мислех( Утре като се прибера че съм детегледачка на Ивана)
Е да ама не! Толкова беше студено че забравих и сега пак нямам тел да и звънна да се извиня!  хихихих
Ама си мисля че това не е от кой знае какво значение!
Приятен ден Ви желая!

# 783
Мейз, честито ти сърчице миличка  Hug Hug Hug

Леко бременеене  Heart Eyes

# 784
  • София и там където не се пуши
Толкова се развълнувах че не помня за колко време съм се прибрала и когато седнах в къщи да разказвам се усетих че не сам си платила за прегледа! 

Не се притеснявай, може да си си платила и да не помниш.  Joy

Успех

# 785
mnogo se radvam sa tebe meyz,vsichko da proticha po-med i maslo.nesnam kak di si pratia snimka na foruma?????????

# 786
meyz, много се радвам, че пак си със снимка!!!

# 787
ima edin forum v koito pochti riadko pisha tam zashtoto niama s koi(porok na sarzeto)i edna mama mi pisa che nepisheli zashtoto im bili zdravi dezata pishat samo ako imali nujda ot savet ili neshto drugo.a as i napisah che ne e nujno da imash problemi sada pishesh,moje da pishesh kak ste kakvo pravite i tn.i i pisah che si pisha s vas.

# 788
В събота Анди има рожден ден.Толкова много се страхувах от този ден,а той е след ден.Ужасявам се,че мога да преживея тази мъка отново било и то в мислите си само.Казвам си-стегни се.Това е рождения ден на детето ти,трябва да се усмихваш,трябва да ПРАЗНУВАШ.Но не знам как ще се справя......Сега малко ме разсейва новата ми работа.Естествено е много добре,както всяко начало.Стискайте палци да се справя този път....Хайде чао засега...

# 789
ima edin forum v koito pochti riadko pisha tam zashtoto niama s koi(porok na sarzeto)i edna mama mi pisa che nepisheli zashtoto im bili zdravi dezata pishat samo ako imali nujda ot savet ili neshto drugo.a as i napisah che ne e nujno da imash problemi sada pishesh,moje da pishesh kak ste kakvo pravite i tn.i i pisah che si pisha s vas.
Васе защо не пишеш на кирилица.Горе в дясно до бутончето "Изход" има едно малко бутонче -синьо и с штракване може да смениш на кирилица.Казвам ти го ,защото и аз до скоро не бях се усетила и като ми се скапеше компа и пишех на латиница,а не е никак приятно за четене.
Иначе поздрави от мен и много целувки на малкото. Wink

# 790
Ела, не се притеснявай! Ще се справиш с емоциите си в събота! То и аз бях малко объркана на рождения ден на малкия - не вярвах, че е изминала цяла година! По-добре помисли как би могла да накараш Анди да се усмихне на празника си! Дари му най-топлата си прегръдка! Ще го видиш, нали? Нацелувай го и от мен! Не оставяй на емоциите да те объркват. От сега желая весел празник!  bouquet
Мейз, просто не мога да ти се нарадвам!
Целувам ви, момичета!

# 791
Отивам да приготвям торта и сладкиши за Анди! Едва ли ще мога да му ги пратя ама ще почерпя!
Само си представете  колко голям рожден ден ще има! И във Варна и във София!
http://www.tipiloschi.net/nino/ninoland/TortaCompleanno.jpg

# 792
  • София
meyz, много се радвам за теб. Hug Стискам палци всичко да е наред.  Praynig

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 08:50 от 4U

# 793
ela zdravei mnogo si mila snam che ne e udobno sa chetene ama nesnam kade e tosi buton malko po podrobno ako obichash ne sam mnogo saposnata s kom.i  ne se pritesniavai shte vidish kolko shte ti e veselo i as biah taka,kato tebe nesnaeh da se rdvam li ili da taja li,no mnogo biah shtasliva mnogo hubav rojden den napravih me Hug

# 794
мисля че сванах ама докато свика ште пиша 2часа майтап newsm10 newsm53

Общи условия

Активация на акаунт