Родители, дали болните си деца за отглеждане

• 110 286
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 1 005

както и да - омръзна ми при толкова болка все да се появява някой и много доброжелателно да вметва "знаете ли аз каков постигнах като си гледах детето сам"

catnadeen  ,айде стига моля те!!!!
Как така пък си навсякъде бе ooooh!,все си в нечия защита,все имаш най- железните аргументи и все си най- права,но този път сбърка,нападаш неподходящ човек ,изживял прекалено много за да даваш акъл.
Ядосах се защото никъде в поста на ajeliya  не срещнах ,какво е постигнала гледайки си детето вкъщи,а уверявам те ,представа си нямаш, колко наистина е постигнала,и недей да нападаш точно нея.Изобщо нямаш идея за живота и, и за състоянието на детето и.
Тук е форум и Ела и Мейз знаят добре ,че всеки има право на мнение по въпроса.И нашите деца са с увреждания и ние имаме право на мнение,те са наясно че и ние страдаме,всеки тук е наранен по някакъв начин.И не мислиш ли, че ако някой някъде е постигнал нещо,Ела и Мейз също ще се зарадват,независимо че децата не са при тях,но това ще стопли и техните сърца,давайки им надежда ,че някой ден и техните деца ще постигнат нещо,нали!!

В ТАКИВА ТЕМИ ,ВИНАГИ ИМА СПОР, И ВИНАГИ ЩЕ ИМА ДВЕ ГЛЕДНИ ТОЧКИ Peace

Мейз,извини ме,използвах детето в изречението си,визирайки хипотетични образи,поклон пред паметта на Вяра Hug

catnadeen  ,моля те използвай опцията *проверка правопис*-нуждата ти е болезнена Wink

# 1 006
  • София, "Младост 3"

както и да - омръзна ми при толкова болка все да се появява някой и много доброжелателно да вметна "знаете ли аз какво постигнах като си гледах детето сам"

catnadeen  ,айде стига моля те!!!!
Как така пък си навсякъде бе ooooh!,все си в нечия защита,все имаш най- железните аргументи и все си най- права,но този път сбърка,нападаш неподходящ човек ,изживял прекалено много за да даваш акъл.
Ядосах се защото никъде в поста на ajeliya  не срещнах ,какво е постигнала гледайки си детето вкъщи,а уверявам те ,представа си нямаш, колко наистина е постигнала,и недей да нападаш точно нея.Изобщо нямаш идея за живота и, и за състоянието на детето и.

catnadeen  ,моля те използвай опцията *проверка правопис*-нуждата ти е болезнена Wink

ами мила Вики и мама ако бе се постарала да вникнеш в думите ми, а не само да пишеш своето си мнение и своята си интерпретация върху тях - вярвам щеше да разбереш че НЕ ВИЗИРАМ Ajelia
 нея визирам - няма за какво да пиша за нея, защото както си забелязала тя самата не дава коментар и има един единствен пост в темата....
та ако бе се напънала да ме разбереш, а не да ме набелязваш /явно следиш постовете/ - можеше и да разбереш...
та аз нечий адвокат съм била, ми ти в каква роля се изявяваш?! но! явно като майка, на деца без такива сериозни заболявания - да си мълча, че знам ли аз....
айде стига с това дали имам право на коментар или не - нали искате толерантност? ми проявете я и вие! нали искаме равноправие?! хем ни обединява нещо, но! аз да си припомня колко малко знам за някои неща....

Ajelia - нито съм я нападала, нито обиждала...нито пък другата майка
надявам се те ще са по-прозорливи и ще видят нещата така както аз ги чувствам - без каквато и да е отрицателна емоция или желание аз пък от своя страна да ги нараня

# 1 007
а не да ме набелязваш /явно следиш постовете/ -
О , няма нужда ,както казах, ти си навсякъде Mr. Green

ми ти в каква роля се изявяваш?! но! явно като майка, на деца без такива сериозни заболявания - да си мълча, че знам ли аз..
Именно -адвокатствам, харесвам я:peace:,втората част от изречението няма да коментирам/ ама си и злопаметна бе Wink, е и аз знам за какво говориш/

П.П. Напънах се доста и затова те помолих да ползваш опцията, защото трудно разбирам какво имаш предвид Mr. Green,ползвай поне тук -там главни букви,запетаи и т.н. ,поне опитай да спазваш някой правила в българския език,за да може околните да разберат значението на постовете ти Peace

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 21:50 от Viki i mama

# 1 008
  • София
Не дай боже, да имаш тези проблеми, които имат тези майки, които пишат тук.
Спри се, имаш мнение, изразявай го, но малко по по толерантно. Мисли, преди да пишеш.
 Нищо лошо, уважавам всички постинги тук, но се замисли малко.

# 1 009
  • София, "Младост 3"
айде спрете се да спамите
като искате да ми кажете нещо - моля на лс, не е нужно да се джавкаме тук нали?

# 1 010
  • София

Мама на Вики, тази темичка беше създадена за утеха и подкрепа и за споделяне на един много труден избор.
Всеки може да мисли много неща, но не винаги е мъдро и човечно да ги казва.
Аз също имам мнение в развихрилия се спор, но ще го премълча, защото не смятам, че тук е място за словесни престрелки.

Темата и без това вече е 51 страници, ако сте съгласни, нека да помолим да я заключат и да отворим нова.
 Hug

# 1 011

Мама на Вики, тази темичка беше създадена за утеха и подкрепа и за споделяне на един много труден избор.

Да знам,казвала съм си мнението тук и преди,въпреки че не твърдя ,че съм постъпила мъдро,но смея да кажа, че Мейз например , ме разбра и с нея мисля се харесваме,въпреки различните си виждания,затова вярвам че и диалога може да помогне,той е вид подкрепа и съпричастност,така мисля аз Peace
Идеята за нова тема е добра,обещавам да не се намесвам там Wink  bouquet

# 1 012
И за да разведря малко обстановката искам да ви покажа една снимка .Тук сме в болницата.Вече сме големи.
http://images23.snimka.bg/004947209-big.jpg

# 1 013
  • София
Боже, нещо хубаво !!!

# 1 014
И за да разведря малко обстановката искам да ви покажа една снимка .Тук сме в болницата.Вече сме големи.

Лелеее...колко много сте пораснали....и какви хубави очи имате......

# 1 015

Лелеее...колко много сте пораснали....и какви хубави очи имате......
мерси

# 1 016
  • София
Ееее, не мерси. Това беше най-хубавата новина за днес.
Щастлива съм, когато има хубави новини
Благодаря Peace

# 1 017
  • София
Анди е много, много пораснал! И много сладък!!!  Hug  bouquet

# 1 018
  • София, "Младост 3"
само да кажа ,че аз съм deni 7,просто отдавна не съм влизала тук и си бях забравила името и паролата Simple Smile

Chary исках да ти се извиня ако нещо те е обидило от моите думи - не съм имала такива намерения - това което съм искала да кажа не е обидно, но не винаги успявам да напиша нещата така, че да бъдат разбрани правилно
надявам се си разбарла, че постовете ми не визират теб така както не визират конкретно и Ajelia
само да ти кажа пак че има прекрасни майки като теб на деца със заболяването на твоето - мамаРаче, елена Акманова - пиши им и вярвам че ще намериш разбиране и кой знае -може и някакъв полезенв оприт да споделите

лек и хубав ден на всички, желая прекрасна седмица пълна с много лйбов и разбирателство, нека бъде лека и весела

# 1 019
Много мислех преди да напиша нещо!
Даже написах цял роман ама нещо стана и нищо не се запази!
Явно малко или много постигам целта си да създам място на което всяка една майка поставена да избира дали да остави детето си в дом или да го гледа може да намери съвет за всичко тук!
Толкова много неща искам да кажа! но няма
Дано няма повече такива като мен, дано никой не пише в темата и да каже и моето дете е в дом
Искаше ми се да може много жени да споделят какво са преживели оставяйки децата там ,за по добро, защото разбрах че не съм първата а и има много жени които оставят децата си само защото не им се става майка! На тези жени- нищо
Евалата на всички вас, като ме подкрепяте и които споделяте в темата!
Моля не се карайте. Моля пишете за вашите деца , как са, какво правят, Радвайте ни с историите си!

Общи условия

Активация на акаунт