Родители, дали болните си деца за отглеждане

• 110 310
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 990
Вярно е, че не всички болни деца може да се гледат вкъщи, даже е за предпочитане да са под наблюдение от лекари през цялото време така, че наистина такива сравнения не са уместни.

# 991
Аз съм е къщи вече.Анди е добре.Сега не ми е много до приказки,ще пиша по-късно.Когато ми дойдат думите.

# 992
  • София
Не нападайте Дени 7 напразно. Това е нейното мнение, тя го изразява и трябва да я уважаваме. А може и тя да има нужда от подкрепа, не мислите ли?

# 993
Да,има много и различни заболявания,познавам майка,чието дете понякога получава гърчове през 15 минути,много е зле и е изостанало умствено,почти на нищо не реагира,много и е тежко,въпреки че имат татко,койтоПОНЯКОГА помага.Аз го гледам сама,много е трудно и тежко,и самотно,и страшно,но не мога да го дам в дом,тогава бих се чувствала още по-зле,просто сърцето не ми позволява немислимо е за мен.Не обвинявам майките,които са ги дали в дом,просто си мисля,че детето би се чувствало по-щастливо ако е при своята мама...моето със сигурност нямаше да оцелее ако го бях дала,никой нямаше да положи тези грижи ,които полагам аз,никой нямаше да му обърне такова внимание и да се старае...видяхте как се отнасят към тях в дома в онзи филм по btv,при едно такова хранене например,моето дете не би оцеляло,защото с нашето заболяване едно леко задавяне с храна може да е фатално,случвало се е и съм реагирала,но те не биха...

# 994
и благодаря на "баба хулиганка" за разбирането  Simple Smile

# 995
само да кажа ,че аз съм deni 7,просто отдавна не съм влизала тук и си бях забравила името и паролата Simple Smile

# 996
[
Да,има много и различни заболявания,познавам майка,чието дете понякога получава гърчове през 15 минути,много е зле и е изостанало умствено,почти на нищо не реагира,много и е тежко,въпреки че имат татко,койтоПОНЯКОГА помага.Аз го гледам сама,много е трудно и тежко,и самотно,и страшно,но не мога да го дам в дом,тогава бих се чувствала още по-зле,просто сърцето не ми позволява немислимо е за мен.Не обвинявам майките,които са ги дали в дом,просто си мисля,че детето би се чувствало по-щастливо ако е при своята мама...моето със сигурност нямаше да оцелее ако го бях дала,никой нямаше да положи тези грижи ,които полагам аз,никой нямаше да му обърне такова внимание и да се старае...видяхте как се отнасят към тях в дома в онзи филм по btv,при едно такова хранене например,моето дете не би оцеляло,защото с нашето заболяване едно леко задавяне с храна може да е фатално,случвало се е и съм реагирала,но те не биха...
Мисля,че си невероятна жена. Hug

# 997
Благодаря Simple Smileвсички вие също сте такива,прекрасни жени и майки  Hug

# 998
  • София
Боже, благодаря ти , че има такива прекрасни майки   bouquet

# 999
  • София, "Младост 3"

твоето дете е болно - но то тръгва от едно относително добро състояние
няма рани, няма гърчове...имаш ли идея как се гледа бебе с рана на гърба заемаща огромна часто то миниатюрното гръбче?
няма да коментирам - имаш право на мненито си, но моля те преди да пишеш - прегледай и прочети как протичат и други болести! и тогава ако искаш - пак коментирай

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 00:00 от catnadeen

# 1 000
  • София, "Младост 3"
ето тук е темата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156041.0
и повярвай - има и много по-тежки увреждания и такива които няма как да си ги прибереш в къщи - защото никой нормален лекар не би ти позволил да вземеш бебето - това би било равносилно на убийство

# 1 001
Често чета тази тема, но никога не съм се осмелявала да дам съвет, да съдя или оправдавам нечие действие, Бог съди и прощава, ние можем само да се отнасяме с разбиране или не към чуждата съдба.
Уважавам Мейз и Ела ако въобще съществува виртуално уважение, но няма как иначе да се изразя.
catnadeen, извинявай, но така и неразбрах с какво те провокира тази мама, chary не е написала нищо с което би обидила майките в темата, изразила е своето мнение, без нападки, без обиди.
Моля те непиши за гърчове, за деца в тежко състояние и затова че е лудост да се гледа такова дете в къщи.Моето дете също можеше да умре при стотиците гърчове които е направила и на мен лекарите ми казаха, че е лудост да си я вземам вкъщи, просто немисля, че ти си човека, който трябва да коментира това, не се заяждам просто обеснявам нещата от моя гледна точка.
Хората са различни, едни по-силни, други по-слаби,важно е всички ние да се опитаме да разбираме другите, а това става като си  говорим /в случая пишем/без да се нападаме.
Предварително се извинявам ако съм обидила някого.
Всички имаме нещо общо, което ни свързва, децата ни. Hug

# 1 002
  • София, "Младост 3"
Моля те непиши за гърчове, за деца в тежко състояние и затова че е лудост да се гледа такова дете в къщи.

просто немисля, че ти си човека, който трябва да коментира това
къде съм написала че да се гледа дете с гърчове е лудост???? прочетох два път ипостовете си и не видях да съм писала такива неща
за комнетара...ще си замълча

моето мнение по въпроса е, че както си казала - не ние съдим
болка има много по света - защо е нужно да я причиняваме ние самите?

както и да - омръзна ми при толкова болка все да се появява някой и много доброжелателно да вметва "знаете ли аз каков постигнах като си гледах детето сам"
по здравословни причини детето на Мейз дори вече не е сред живите! поне малко уважение към скръбта на жената /защото излиза, че като го е дала в дома го убила - поне ковментара за домовете беше такъв/

ще се опитма да не влизам тук повече и да не коментирам - Мейз и Ели - успех и не се давайте на хорски приказки и тесногръдие

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 16:35 от catnadeen

# 1 003
kataden,недей заради няколко неразумни изказвания(включвам и себе си) да се отказваш от нас,чета изказванията ти с интерес и намирам в тях доста полезни неща и подкрепа.Не вярвам някой тук умишлено да е искал да обиди или засегне някого,просто темата е болезнена за всички,но както и друг път съм казвала лично аз не искам съчувствие,а разбиране и го намирам тук.

# 1 004
Цитат
и повярвай - има и много по-тежки увреждания и такива които няма как да си ги прибереш в къщи - защото никой нормален лекар не би ти позволил да вземеш бебето - това би било равносилно на убийство
catnadeen , ще напиша нещо последно и повече няма да задълбавам в темата, защото явно ти интерпретираш нещата както на теб ти се иска.
Тук никой никого не е нападал, аз просто те помолих да не коментираш неща , които не си преживяла/дай боже никога да не преживееш/.
На мен и на много други като мен ни е повтаряно, че децата ни няма да живеят дълго, че не бива да ги отглеждаме вкъщи, а трябва да бъдат в дом под медицинско наблюдение и отглеждане, взимайки решение да си ги отгледаме вкъщи ние не ги убиваме.
Неможеш да твърдиш, че неуважаваме скръбта на Мейз.
Ще повторя отново,тук никой никого не съди.
Извинявам се на всяка мама, пишеща в темата, ако съм я обидила или наранила по някакъв начин.
Аз също мисля, че небива да пиша повече в темата.Бъдете здрави.

Общи условия

Активация на акаунт