Родители, дали болните си деца за отглеждане

• 110 307
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Честита Нова Година! Желая ви тя да бъде изпълнена с повече радост, повече усмивка, повече вяра!  Hug

# 976
Честита нова 2008 желая много здраве и сбъднати мечти. newsm51
И честит имен ден на всички празнуващи макари с малко закъснение!  love001 Two Hearts

# 977
Честита ни нова 2008г!
Дано тази е по-успешна и по-щастлива от предишните за всички нас!

# 978
Честита нова година, майчета! Пожелавам ви през тази година и занапред в очите ви да започнат да блестят и сълзи от радост! Радост, която да измести мъката от тежкия избор, на който сте били подложени!   bouquet Hug

Хубаво пожелание....Пожелавам го както на рони, така и на всички останали в темата......

# 979
Благодаря за пожеланията.Щастлива нова година и от мен.Много усмивки през 2008

# 980
МИла Ела_79 и ти скъпа Мейз..много ми е трудно да пиша ...,защото незнам как с думи да изразя огромното си възхищение отвас. От вашата  духовна сила. Силата,която ви извисява над другите,която ви прави истински,неподправени.КОято не се дава на всеки,която ми се струва е божи дар.....
Изключително много се надявам новата година да ви донесе само положителни емоции.В личен план да успеят да се сбъднат съкровенните ви желания.Желая го от цялото си сърце и се моля за вас и ви подкрепям.. Hug

# 981
Честит имен ден на всички празнуващи много,много здраве и късмет!ЧЕСТИТО smile3525 newsm51 txtloves Two Hearts  Party Time

# 982
Ели и Анди са в болница. Вчера говорих със сестричката на Ели. Дано Анди да се оправи по-бързо стискам му палци.
Ели като се прибереш пиши мила как е Анди.

# 983
стискам палци за анди, много много стискам палци  Praynig

# 984
Ех че Хубава новина!
Ела е с малкия ЗАЕДНО в болница!
Не ме разбирайте погрешно, Говорих с нея, Анди има обичайните симптоми, но се оправя и ще ги изпискват в петък, Ела е много добре звучаща по телефона, защото е до детето по цял ден и цяла нощ!
ТЕ СА ЗАЕДНО

# 985
ами напиши нещо по- подробно, защото останах с впечатление че не са добре
много се радвам че новините са добри Hug

# 986
По подробно незнам какво точно! Анди си е в същото сусточние до сега, Вдиха температура ама имало детето инфекция в покочния канал и се оправят нещата! Ели каза че е много доволна от болницата и всичко е наред (колкото може да бъде)
Няма повече

# 987
Защо мислиш,че ако детето е при теб ще умре.Аз мисля точно обратното-ако аз бях дала своето в дом,досега отдавна да си беше отишло.Болно е от спинална мускулна атрофия,докторите казваха,че ще живее до 2 ,най-много до три годинки,а той тази година ще прави 7.Гледам си го сама,а имам и по-голям син.Страхът от изхода е голям,понякога плача нощем и не мога да заспя,но сърце не ми дава да го дам,не бих го направила.А така като живея и сама е още по-страшно,сам трябва да посрещаш всичко,сам трябва да се бориш всеки път,а това всеки път е през месец-два,не знаеш този път ще прескочи ли трапа...и аз незнам откъде ми идват тези сили....

# 988
  • София и там където не се пуши
deni7 съжалявам за болестта на твето дете, но не разбрех, към кого е обръщението.

# 989
  • София, "Младост 3"
Защо мислиш,че ако детето е при теб ще умре.Аз мисля точно обратното-ако аз бях дала своето в дом,досега отдавна да си беше отишло.Болно е от спинална мускулна атрофия,докторите казваха,че ще живее до 2 ,най-много до три годинки,а той тази година ще прави 7.Гледам си го сама,а имам и по-голям син.Страхът от изхода е голям,понякога плача нощем и не мога да заспя,но сърце не ми дава да го дам,не бих го направила.А така като живея и сама е още по-страшно,сам трябва да посрещаш всичко,сам трябва да се бориш всеки път,а това всеки път е през месец-два,не знаеш този път ще прескочи ли трапа...и аз незнам откъде ми идват тези сили....

ти просто не знаеш какво е спина бифида ми се струва? някога да си виждала някой с тежки обгаряния или гнойни рани да стои в къщи???
съжалявам за болестта на твоето детет,но тя ПОЗВОЛЯ да го гледаш у дома. дано не разбираш каквмо значи да ти кажат че не можеш да го гледаш в къщи
на Ела детето получава гърчове, от които може да умре...трябва постоянно медикаментозно лечение - нещо което тя не може по една или др причина да осигури

така че какъв ти беше въпроса? помисли добре за РАЗЛИЧНИТЕ видове болести и тогава говори неща които могат да наранят други майки в твоето положение - още повече че на едната детенцето вече си отиде

Общи условия

Активация на акаунт