Сърбеж ?

• 67
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте дъщеря ми от няколко дни има сърбеж по-главата и врата. Забелязах ,че на вратът и отзад има малко ситни пъпчици . Не съм я водила на лекар,тъй като мислех,че  не е нещо сериозно или е от шампоана или нещо я е ухапало.Медицинската сестра в училище я огледа казала е ,че няма въшки тъй като и това ми мина през главата. Вече в понеделник ще я заведа на преглед,но взех да се притеснявам тя постоянно се чеше по главата .Моля ако знаете кажете ми на какво може да се дължи това ?

# 1
  • София
Червено ли е? Пари ли? Сърби ли? Много неща могат да бъдат! Уртикария, алергия, дерматит. Ако е само на врата носила ли е синтетична дреха? Сменен ли е препарата за пране или омекотителя? Може да е  храна или пък температурна реакция т.е да се е загряла. Така как да се каже. Най-добре специалист да я види, но до тогава няма да сбъркате ако не се подлага на прекалено загряване, нови препарати и храни. Ограничен хранителен режим, без шоколадови изделия, ядки, цитруси ако консумира такива. Памучни,свободни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт