"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 3 810
  • 118
  •   1
Отговори
# 90
Има. Позата не е от значение.

# 91
Позата няма абсолютно никакво значение. То ако с определена поза можеше да не се забременява, нямаше да има нужда от толкова видове контрацепция

# 92
  • На изток от Ада
Има шанс. Не се.тревожи за позата .

Migitew пуани кръвен или тест от аптеката

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 23:25 от nasito8988

# 93
Здравейте , на 8 ден закъснение съм. Преди 5 дни (на 3ти ден закъснение) си пуснах кръвен тест - отрицателен. Дискомфорта в кръста продължава , аз попринцип консумирам минимално малко храна , до от 10 дни някъде ям постоянно , отделно от снощи наблюдавам подуване на гърдите и болка при допир , но така и не ми идва. Кога според вас отново да направя тестове ? Овулацията ми не е точна и АГ предполага , че може да съм имала и доста късна овулация и да отида при нея след още 10 дни , ако няма цикъл. Може ли да е и бебче резултата ?

# 94
  • Sofia
Здравейте , на 8 ден закъснение съм. Преди 5 дни (на 3ти ден закъснение) си пуснах кръвен тест - отрицателен. Дискомфорта в кръста продължава , аз попринцип консумирам минимално малко храна , до от 10 дни някъде ям постоянно , отделно от снощи наблюдавам подуване на гърдите и болка при допир , но така и не ми идва. Кога според вас отново да направя тестове ? Овулацията ми не е точна и АГ предполага , че може да съм имала и доста късна овулация и да отида при нея след още 10 дни , ако няма цикъл. Може ли да е и бебче резултата ?

8 дни закъснение и такава симптоматика според мен ако направиш тест и има бременност ще покаже. Ако не покаже положителен резултат, на дали има бременност и симптомите са ти хормонални и може да имаш задържан фоликул и затова да не идва.

# 95
Момичета,пак съм аз 😅 Все още не ми е дошло,но го дължа на това,че ме хвана някакъв вирус с температура. Вече се чувствам доста по-добре и нямам температура,но ми става лошо и не ми се ядат храните,които обожавам. Проблема е,че бях с температура 37.5-38 градуса и съм изпила доста пар@ц3там0л и пар@к0фдал. След тях и след такава температура има ли някакъв шанс за бременност?

# 96
Само тест ще покаже

# 97
Момичета,пак съм аз 😅 Все още не ми е дошло,но го дължа на това,че ме хвана някакъв вирус с температура. Вече се чувствам доста по-добре и нямам температура,но ми става лошо и не ми се ядат храните,които обожавам. Проблема е,че бях с температура 37.5-38 градуса и съм изпила доста пар@ц3там0л и пар@к0фдал. След тях и след такава температура има ли някакъв шанс за бременност?

Малко е вероятно да има бременност, но второто лекарство не трябва да се приема при бременност.

# 98
Направих си домашен тест за бременност с белина и се образува малко пяна
Има ли вероятност да съм бременна

# 99
  • София
Направете си нормален тест - най-евтините са левчета.

# 100
Здравейте! Последния ми МЦ започна на 15.10. Като ми бяха изписани клостилбегит 2х1табл. за от 2рия до 5тия ден на МЦ, постояно приемане на естрофем (1табл. дневно), и фолиева киселина (1табл на ден). Имах 3 яйцеклетки по 21мм и поставиха инжекция Овитрел на 21.10. Допълнително ми изписаха дуфастон от 16тия до 24тия ден (2х1 таблетка), бромокриптин - 1табл. дневно и натаспин (1 табл. дневно), поради повишен риск от хиперовулация. Въпроса ми е дали мога да напарвя кръвен тест на 08.11 като тогава ще е 12тия ден след поставянето на Овитрел и дали резултата ще бъде доставерен? Това е третия МЦ на клостилбегит и Овитрел. Благодаря Ви предварително!

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 15:31 от kikii21

# 101
Здравейте моята история е следната
Цикъла ми е на 31 дни
Последна МЦ на 02.09
След това на 25.09 имах необичайно кървене което не беше цикъл потвърдено от лекар продължи до 03.10
На лекар бях на 07.10 каза , че не е било МЦ и ендометриума е бил 7 мм . Каза ми като ми дойде МЦ на 3 ден да пусна едни изследваня
Към днешна дата 04.11 все още няма цикъл.
Тестове не съм правила .
Не знам какво да правя ? Моля за съвети

# 102
# 103
А причината за това осем дневно кървене каква е била?

# 104
А причината за това осем дневно кървене каква е била?
Каза, че може да е нещо хормонално.

Общи условия

Активация на акаунт