"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 5 360
  • 167
  •   1
Отговори
# 120
Цвете 671153,мисля,че коментарът на Megan_ е достатъчно емпатичен. Реакцията ви е прекалено остра, а и тази тема не е най-подходящото място за подобни разговори. В раздел "Искам бебе" има тема за бебеправещи, където се обсъждат именно такива преживявания.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 01:59 от Smile_ :)

# 121
  • На изток от Ада
Права е Smile пиши в темата бебепраеене.

# 122
Сигурно и тя е още нова.
И аз не мога да се ориентирам кое в коя тема да пиша.
Опитах се да пиша нови теми, аз бях нова де да знам,че трябва да пиша във вече отворена тема.
Някои теми са даже с номера, малко трудно се следят.

# 123
  • На изток от Ада
https://bg-mam.ma/t/1825442 ето темата

# 124
Здравейте
Моля за съдействие
Днес бях на рутинен гинекологичен преглед
И АГ видя нещо приличащо на плоден сак и ме прати за кръвен тест който излезе отрицателен 0.100 IU както и предполагах понеже съм 11 след цикъл не мисля че е възможно тестове отрицателни а да се вижда на ехограф а и не правим опити за бебе в момента понеже лекувам бактерия
Мисълта ми е какво може да е това,опасно ли е на преглед съм отново след 2 седмици

# 125
Тук не сме лекари, няма как да изкажем адекватно мнение

# 126
Здравейте. Попринцип преди цикъл се храня супер много. Имам брутален апетит поне седмица преди това,но този път нямам почти никакъв апетит. Усещам и миризми,които не са нови вкъщи,но от няколко дни ми се гади от всички тях. Дори не ям храни,които обожавам,защото ме отвращават. Направих си тест 12 дни след полов акт,но е категорично отрицателен. Възможно ли е да е да съм бременна,но да е рано за тест или се дължи на някакви хормони преди цикъл?

# 127
Всичко е възможно. За теста няма значение колко дни след полов акт, а колко дни след овулацията. Половият акт може и да е 5 дни преди овулацията.

# 128
Здравейте. Попринцип преди цикъл се храня супер много. Имам брутален апетит поне седмица преди това,но този път нямам почти никакъв апетит. Усещам и миризми,които не са нови вкъщи,но от няколко дни ми се гади от всички тях. Дори не ям храни,които обожавам,защото ме отвращават. Направих си тест 12 дни след полов акт,но е категорично отрицателен. Възможно ли е да е да съм бременна,но да е рано за тест или се дължи на някакви хормони преди цикъл?

То ако си допираше до апетита, нямаше да ме има. Мама изобщо нямала проблем с апетита, нито и се гадило, нито имала огромен апетит.
И на мен ми се е случвало да ми се гади преди цикъл, седмици закъснение, накрая никаква бременност от некачествена вода е било.

# 129

То ако си допираше до апетита, нямаше да ме има. Мама изобщо нямала проблем с апетита, нито и се гадило, нито имала огромен апетит.
И на мен ми се е случвало да ми се гади преди цикъл, седмици закъснение, накрая никаква бременност от некачествена вода е било.

Да,наясно съм,че е възможно бременност да няма,а и на мъжа ми му откриха преди месец варикоцеле,отделно не става вече година и половина. Не очаквам да стане преди той да отиде на операция,но просто това да нямам апетит преди цикъл не е било. Единствено,когато бях бременна преди 6 години. Само тогава не съм имала апетит 😅

# 130
  • Sofia
Здравейте. Този цикъл прявихме стимулация на овулацията с Фемара. На 25.10 поставиха Овитрел, преди 14 дни. Днес ми е 12 ден след овулация и има бледа втора чертичка. Според вас има ли надежда да е от бременност ? Доктор Персенска каза да си пусна бета чхг.

# 131
Здравейте. Този цикъл прявихме стимулация на овулацията с Фемара. На 25.10 поставиха Овитрел, преди 14 дни. Днес ми е 12 ден след овулация и има бледа втора чертичка. Според вас има ли надежда да е от бременност ? Доктор Персенска каза да си пусна бета чхг.
Аз ги виждам и сякаш розовеят! Стискам палци!

# 132
Здравейте,имам следния проблем.
Трябваше да ми дойде на 8.11,на самия ден ми зацапа леко розово няколко капки и спря.
На 10.11 имах еднократно няколко капки кръв.
Правих 2 теста,двата отрицателни.
Днес също имах няколко капки кръв и помислих,че явно ще ми идва,но и това спря.

Няма ги обичайните симптоми на идваща менструация, освен леко напрежение в яйчниците,подут корем и напрегнати гърди.На лекар съм чак на 20.11,но дотогава ще се побъркам, защото не ми се е случвало досега такова нещо и не знам дали евентуално се дължи на бременност или е на хормонална основа.
На някоя от вас случвало ли й се е и какво се оказа?
Благодаря предварително, момичета,че ме изчетохте!

# 133
Здравейте! Последната ми менструация е на 21.10, очакван цикъл след 6 дни. Имахме не предпазен полов акт около 04-05.11, точно около овулация. От онзи ден съм отпаднала, имам чувството, че всеки момент ще припадна, особено като се изправя или вървя, става ми тъмно за момент пред очите.
Дали вие също виждате мноооого бледата чертичка, аз я виждам на живо, на телефона не се вижда толкова и дали е възможно да имам тези симптоми сега?

# 134
  • На изток от Ада
Престо дават изпарителни. Имате 6 дни симптомите идват по -късно.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 14:46 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт