"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 17 403
  • 643
  •   2
Отговори
# 630
На снимката аз виждам плоден сак но вътре е празен не се вижда даже жълтъчно мехурче ,дано е рано да се види. Аз съм в същото положение снимката ми е подобна по МЦ бях в 7 гс о лекаря измери 6 гс. Това беше миналата седмица. В четвъртък пак ще ходя за да видим има ли вече нещо в сакчето… както и преди бях писала тук апаратурата му е доооста стара но пък невероятен специалист .Моята снимка и с доста лошо качество но като се загледам мисля че виждам нещо вътре
Стискам палци всичко да е наред и да е това което искаш Simple Smile

# 631
Дай Боже 🙏 и за вас да е това което искате 🤍

# 632
Здравейте момичета, след положителен тест кога е добре да се запази час за лекар? Днес съм на 14-ти ден след овулация.

# 633
  • София
След 10 дена закъснение поне.

# 634
  • София
Здравейте момичета, след положителен тест кога е добре да се запази час за лекар? Днес съм на 14-ти ден след овулация.
Ако няма проблеми, не по-рано от 10 дни след закъснение.

# 635
По добре изчакайте както са ви казали и по на горе,аз отидох с 15 дни закъснение и заради късна ову не видяхме каквото трябваше а само сакче със сянка вътре,предстои ми 2 ри преглед утре-тоест седмица по късно

# 636
Благодаря ви! И аз съм с късна овулация - на 21-ви ден. Имам Хашимото, но ще пусна веднага ТСХ и ще изчакам с прегледа при гинеколог, както посъветвахте 🥰

# 637
Ако знаете кога е била овулацията, значи знаете в коя гс сте. Овулацията е 2 гс. 2 седмици след овулацията е 4 гс. На вагинален ехограф може да се види ембрион в 5 гс, а на коремен - в 6 гс. В 6 гс може и да се чуе пулс вече.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 11:21 от Zimk02

# 638
Аз отидох директно в края на 6гс видя се и се чу пулс

# 639

Здравейте имам 2 седмици закаснение направих си тест за бременост ама вечерта го направих положителен е

# 640
# 641
# 642
И за мен е, ако не отрицателен то невалиден. Но Престо не са подходящи за тази цел. На две седмици закъснение ще се види сак, ембрион и в най-добрия случай сърдечен ритам, ако сте бременна.

# 643
Направо за кръвен тест, щом има две седмици закъснение и имате положителен уринарен тест. Чертата е много бледа за такова закъснение и за това предизвиква съмнение. Кръвния ще изясни какво се случва

Общи условия

Активация на акаунт