Запознанство с непознат

• 22 787
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Секси (и за двата пола) би трябвало да бъде външност, поведение, излъчване, а не финансови възможности. Обаче...разни хора - разни критерии.

# 196
  • София
Където и по какъвто и повод да ви срещат и заговарят мъже (на работа, в университета, в бара, приятели от 20 години) идеята е пак за неангажиращ и евтин секс. Само мъжът ми не е, но и той е мъж😀

E, това лошо ли е? Не отминаха ли времената, в които е смяташе, че сексът е за мъжа, а жената му го дава, че едва ли не жената не изпитва такова удоволствие като мъжа? Мисля, че тея времена останаха в историята.

Вече жени спират мъже да се запознат с тях на улицата (да, за секс, не за да боядисват заедно), та.....

Ключовата дума тук е "евтин" - направо ме разби. Сексът скъп ли трябва да е? В смисъл на парично изражение..... или на тва му се викаше една древна професия Wink

Тук се визира мисленето на мъжа, който го вижда като възможност да прави секс, без много да се "охарчи" покрай жената. Типът мислене, че то дори да не платиш дирекно, пак си похарчил пари, демек пак си платил. Ама то покрай всичко си има разходи. Животът струва пари, а ако не, труд и усилия . Във връзка пак харчиш пари, но и спестяваш покрай другия. Та изобщо това мислене ми е много изпадняческо. И да, типично е за стиснати хора, които на всяко нещо смятат колко стотинки са броили. Искат всичко да им е безплатно, но благата се генерират, тоест за един да е безплатно, някой друг трябва да го е изработил.

# 197
Наскоро бях на сватба и точно това обсъждахме с попа, че има някакъв бум на сватби и кръщенета на млади хора. Не съм проверявала статистиката.

Ето обобщената табличка за 2024:

А ето и линк с разбивка по области:
https://www.nsi.bg/statistical-data/211/673

# 198
  • София
Където и по какъвто и повод да ви срещат и заговарят мъже (на работа, в университета, в бара, приятели от 20 години) идеята е пак за неангажиращ и евтин секс. Само мъжът ми не е, но и той е мъж😀

E, това лошо ли е? Не отминаха ли времената, в които е смяташе, че сексът е за мъжа, а жената му го дава, че едва ли не жената не изпитва такова удоволствие като мъжа? Мисля, че тея времена останаха в историята.

Вече жени спират мъже да се запознат с тях на улицата (да, за секс, не за да боядисват заедно), та.....

Ключовата дума тук е "евтин" - направо ме разби. Сексът скъп ли трябва да е? В смисъл на парично изражение..... или на тва му се викаше една древна професия Wink

Тук се визира мисленето на мъжа, който го вижда като възможност да прави секс, без много да се "охарчи" покрай жената. Типът мислене, че то дори да не платиш дирекно, пак си похарчил пари, демек пак си платил. Ама то покрай всичко си има разходи. Животът струва пари, а ако не, труд и усилия . Във връзка пак харчиш пари, но и спестяваш покрай другия. Та изобщо това мислене ми е много изпадняческо. И да, типично е за стиснати хора, които на всяко нещо смятат колко стотинки са броили. Искат всичко да им е безплатно, но благата се генерират, тоест за един да е безплатно, някой друг трябва да го е изработил.

Пак не е ясно - болднатото. За жената - не го ли вижда и тя като възможност да прави секс? Правенето на секс само за мъже ли е? Жените не изпитват ли същия, че и по силен кеф? Искам да каже, че да - възможност както за мъжа, така и жената (ако си допаднат) да правят взаимен, бурен, разтъсващ секс, без да е нужно жената да му купува яхта, нито мъжът да й купава диамант.

Кое не е ясно? Кое не е така? Откога мъжете изпитваме повече кеф от секса от жените? Аз тук попаднам предимно на теми как мъжете не искали и не правели секс?!

# 199
Предполагам, че се приема, че жената влага (или пък рискува, зависи от гледната точка) повече, така че се смята за донякъде ощетена в подобна ситуация.

# 200
Това с евтиния и скъпия секс много им бръкна на някои в душицата Simple Smile
Аз с интерес ще прочета истинска история как жена си искала секс от непознат мъж на улицата. Ама, как го беше писала авторката - да е нормална, добре изглеждаща, приветлива и какво още. Че нещо не мога да си го представя и ми се струва тип НЛО.

# 201
Жена да си иска недвусмислено, едва ли. Макар че нали мъжете не разбирали много от намеци, та не се знае, може директният подход да е правилен.

# 202
  • Обран бостан ;)
Правилен е , ама не знаят как. Wink

Секси (и за двата пола) би трябвало да бъде външност, поведение, излъчване, а не финансови възможности. Обаче...разни хора - разни критерии.

На теория е така, но бедния мъж, колкото и красив, колкото и потентен да е не може да осъществи мечтите на жената.
В този ред на мисли, повечето жени с слконни да си затоврят очите, но да осъществят мечтите си, които основно са материални.

Грубо казано - да се продадат.

# 203
Ако става дума за дълготрайно обвързване, тогава материалното състояние и на двамата играе роля, честно казано. Обаче в съвсем начален етап, важно е единствено дали има взаимно привличане, дали на двамата им е приятно заедно. По-сериозните неща идват след това, ако изобщо се стигне дотам.
А че има хора и от двата пола, които не умеят и не предлагат друго освен да се продават, е отделен въпрос.

# 204
  • София

Пак не е ясно - болднатото. За жената - не го ли вижда и тя като възможност да прави секс? Правенето на секс само за мъже ли е? Жените не изпитват ли същия, че и по силен кеф? Искам да каже, че да - възможност както за мъжа, така и жената (ако си допаднат) да правят взаимен, бурен, разтъсващ секс, без да е нужно жената да му купува яхта, нито мъжът да й купава диамант.

Кое не е ясно? Кое не е така? Откога мъжете изпитваме повече кеф от секса от жените? Аз тук попаднам предимно на теми как мъжете не искали и не правели секс?!

Пак казвам, визира се какво е в главата на мъжа. В главата на жената може да е друго. Но все пак повечето жени предпочитат да бъдат виждани като човешки същества, а не просто като "евтина" възможност за облекчаване на физиологични нужди. Затова и често мъже с такова мислене отблъскват, не защото на жената не й се иска секс или очаква да получи нещо друго насреща, а защото не й се иска секс с определен типаж, с когото се чувства принизена.

# 205
  • София
Тъкмо и аз щях да напиша - в дългосрочен план, разбира се, материалното състояние на мъжа се оказва важно за връзката, но то не е защото сме меркантилни кучки (не че няма и такива), а защото ни е в биологията да търсим сигурност и обезпеченост с оглед безпроблемно размножаване и оцеляване на поколението. В това отношение не сме по-меркантилни от всяка яребица или орлица, все едно. Всяка ще ти каже, че предпочита да се омъжи за този, който ще домъкне най-много мухи или мишки в гнездото.
Между нормални млади хора, търсещи флиртове и забавления без задни мисли и скрити планове, меркантилността е противна.

# 206
  • Обран бостан ;)
Така е, не сте меркантилни в краткосрочен план , а в дългосрочен. Trollface

Пак казвам, визира се какво е в главата на мъжа. В главата на жената може да е друго. Но все пак повечето жени предпочитат да бъдат виждани като човешки същества, а не просто като "евтина" възможност за облекчаване на физиологични нужди. Затова и често мъже с такова мислене отблъскват, не защото на жената не й се иска секс или очаква да получи нещо друго насреща, а защото не й се иска секс с определен типаж, с когото се чувства принизена.

Ох, като почнете да разтягате такива локуми, да му се отще на човек и е-не и всичко. Angry

# 207
Е то и мъжете не спят с всяка. Нали така?
Само супер изпадналите биха чукали дори нелицеприятна жена за тях, защото толкова си могат.

# 208
  • Обран бостан ;)
Е то и мъжете не спят с всяка. Нали така?
Само супер изпадналите биха чукали дори нелицеприятна жена за тях, защото толкова си могат.

Ще ти отговоря в същия дух:

" Всеядни сме в краткосрочен план, в дългосрочен не сме". Trollface

# 209
Уважаващ себе си мъж не иска да спи с всяка жена – да.
Важи и за дамите.
Хора без подбор ми минават в една друга ментална категория на вид деменции.
Темата беше за запознанство с непознат.
Което не предполага някак да си настроен за сериозни връзки, дългосрочни отношения, пък издръжки.
В процеса на разговор (пак се хващам за последното ми запознанство с непознат отпреди 2-3 седмици) човекът сам споделя с какво се занимава, тогава може да си направи всеки извод доколко е състоятелен, стабилен и така нататък. Но това е само част от характера. Може да е с много добра професия, но да е стиснат в бита или пък обратно - да разхищава безразборно.
Очаквания и изводи да има от 3 изречения е доста амбициозно за несериозно запознанство.

Общи условия

Активация на акаунт