КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 35 242
  • 547
  •   4
Отговори
КАУФЛАНД - официален сайт

АКТУАЛНИ и ПРЕДСТОЯЩИ БРОШУРИ

ГАРАНЦИЯ ЛЕСНА ЗАМЯНА

Ако не сте удовлетворени от качеството на нехранителен продукт*, срещу оригинален касов бон може да го върнете до 30 дни след покупка.

*В случай че продуктът е в запазен търговски вид, в оригинална опаковка и без видими следи от употреба. Не важи за подаръчни ваучери и за вече използвани продукти.

ВРЪЩАНЕ НА ХРАНИТЕЛЕН ПРОДУКТ

Пари за хранителен продукт могат да се върнат, само ако има проблем с качеството или разлика в цената.

КУПОН-ПОДАРЪК за РОЖДЕН ДЕН

От месец септември - купонът е за 30 % отстъпка на бонбони Линд

ПЛАСТМАСОВА КУТИЙКА - ЦЕНА - 0,30ЛВ
Добавена е като втори артикул и се включва в общата цена на стоката, посочена на етикета на кутийката.

ПЛАЩАНЕ С ЕЛЕКТРОННИ ВАУЧЕРИ - списък на операторите, с които работи Кауфланд:
Скрит текст:
„Кауфланд Сървис“ ЕООД

„Плъкси България“ ЕООД

„Фидуция“ АД

„Сити Инвест Груп“ АД

„Микрофонд“ ЕАД

„Български пощи“ ЕАД

„Томбоу България“ ЕООД

„Призма Лукс“ ООД

„Идънред България“ АД

„Мотобул“ ЕАД[/color]

Предишните теми:

Скрит текст:

[/color]
ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ И СПОДЕЛЯНЕ В ТЕМАТА!

# 1
Благодаря за новата тема!

Навсякъде ли слагат маслините в найлонов плик вместо в кутия и само ако си поискаш ли го правят? Разбрах, че е нова практика.

# 2
  • Sofia
В халите ми ги сложиха в кутия, следващия път ще поискам в пликче. Разтекоха се в чантата от кутията.

# 3
Благодаря за новата тема!
В нашия филиал тъпчат кутията като за световно, почти до невъзможност да я затворят, а после я завиват във фолио да не се разтича.

# 4
Да при нас първо взимат плик,но аз казвам,че искам в кутия при което ме гледат странно и ми натъртват че се заплаща.И да не потича искам да ми я фолират.

# 5
Ами много хубаво, че вече има избор.
Който иска в кутия, да си плаща. Аз ще искам в пликче. Няма само кутии плащам и да хвърлям.

# 6
  • shumen
При нас в К ги слагат в кутия.В други магазини те питат.

# 7
Е то е отскоро в пликчета. Аз имам запаси и още не съм купувала в пликче. Явно е от седмица, две.

# 8
И при нас няма пликове, торбички, само кутии...
Ама в торбичките, няма ли опасност да се скъса лесно?

# 9
Не, вързваш я. Даже от кутията има по-голям риск да протече. Но при нас ги слагат в тънките торбички за зеленчуци, или ги фолират.

# 10
# 11
И мен ми изненадаха с найлонките. Жената беше много любезна, сложи ми отцедени маслини. Ако са със саламура, не знам как ще ги отцеждат, трябва първо през кутия да минат. 😃

# 12
  • София
Ще взема тези дни маслини и ще видя в какво ще ги сложат.

# 13
В кутията също ги отцеждат преди да я затворят.
Радвам се, че премахнаха задължително да ти таксуват кутия.

# 14
Точно това казвам, само в кутия може да се отцедят. Иначе трябва да се надупчи найлонът, за да изтече саламурата.

Общи условия

Активация на акаунт