КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 46 720
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
Аз вадя продукти отстрани само когато ще маркирам на две сметки, тоест слагам там нещата за втората сметка, за да не се мешат в количката с другите, които ще платя първи.

Таня67, и аз мисля, че би трябвало да могат да маркират без кантара, но явно не съм попаднала на любезен и/или компетентен служител.Simple Smile

# 46
  • София
Зареждат в неделя, да. Но е възможно не всичко да е заредено преди края на работното време, както и може да има разлики по филиалите. Някои артикули е възможно и нарочно да ги заредят чак в последния момент, особено "по-дефицитни" или пък по-обемни.
Мерси, ще се пробвам утре, че едва ли ще останат в понеделник вечерта.
Благодаря за насоките, купих си. 😃

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 17:31 от yovanka

# 47
Радвам се.🙂
Около 19 ч в нашия филиал имаше по два броя от всеки вид смесители (от всеки вид по един в сребристо и в черно). Т.е. общо четири броя. Не е чудно, че свършват толкова бързо...

# 48
  • София
Отзиви за тази права прахосмукачка
"Зелмер" намалена със 100 лв
намира се в София кв Надежда-3
Скрит текст:

# 49
От днес до петък Кауфланд късмети за деня

# 50
Къде се намира календарът? При мен не излиза нищо.

# 51
Натисни тук

# 52
Хапваха джънк фуд и мъжа разправяше, че можеш да хапнеш нещо и да си тръгнеш...много такива има...

Ама как така ще ядат, а после ще си тръгнат? Това ми се струва невероятно на фона на сегашните им камери и там другото следене.
До мен на касите на самообслужване преди месец една жена беше забравила да маркира една от найлоновите торби, които беше взела, сложила ги една в друга, просто забравила, без никакъв умисъл, и дойде охраната при нея и ѝ каза да си маркира всичко, че ще стане проблем. Заради една торба за 39 стотинки...Как са я следили, как са я видяли, какво са правили, нямам представа,  но са засекли, че едната торба не е маркирана. Не е заради везната на касата, тя не може да хване чак толкова малка разлика в теглото, но очевидно през камерите са я видяли. Не знам какво ползват, но щом охраната дойде при нея на касата, а не я изчакаха да си мине спокойно и там касиерите да се оправят, значи много сериозно се следи. Аз не съм виждал някой да яде каквото и да е или други такива простотии. Явно не съм попадал.
А вие не казахте ли на някой служител какво правят?
То всъщност не е и ваша работа да се занимавате с това, да.

# 53
Хапваха джънк фуд и мъжа разправяше, че можеш да хапнеш нещо и да си тръгнеш...много такива има...

Ама как така ще ядат, а после ще си тръгнат? Това ми се струва невероятно на фона на сегашните им камери и там другото следене.
До мен на касите на самообслужване преди месец една жена беше забравила да маркира една от найлоновите торби, които беше взела, сложила ги една в друга, просто забравила, без никакъв умисъл, и дойде охраната при нея и ѝ каза да си маркира всичко, че ще стане проблем. Заради една торба за 39 стотинки...Как са я следили, как са я видяли, какво са правили, нямам представа,  но са засекли, че едната торба не е маркирана. Не е заради везната на касата, тя не може да хване чак толкова малка разлика в теглото, но очевидно през камерите са я видяли. Не знам какво ползват, но щом охраната дойде при нея на касата, а не я изчакаха да си мине спокойно и там касиерите да се оправят, значи много сериозно се следи. Аз не съм виждал някой да яде каквото и да е или други такива простотии. Явно не съм попадал.
А вие не казахте ли на някой служител какво правят?
То всъщност не е и ваша работа да се занимавате с това, да.

В Т-Маркет в Приморско един човечец си взе един от насипните бонбони, обели го, хапна го и остави обвивката при другите бонбони. Редовно в Кауфланд на щанда с намалени стоки има отворени опаковки бонбони, кафе-капсули, както и нехранителни продукти с липсващи части.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 21:58 от Kateriza

# 54
Е, някои продукти на този щанд още при оставянето им там са с липсващи части (например количка за пазаруване...ама без колела), отделно клиентите какво си чопват. Наскоро при нас имаше някакви вафли, целите натрошени вътре - като мюсли.😂
Мен ме пресрещнаха веднъж на изхода на касите на самообслужване, защото не съм маркирала пакетче Нескафе (чисто, около 2 грама тежи). Писала съм тук за това. Пакетчето някак беше паднало от количката, докато съм пазарувала и на касата се оказа, че го няма (пък аз много исках да си го маркирам, защото нямах нес кафе вкъщи). На камерите ме видяли, че взимам пакетче с кафе, а не го маркирам на касата...Та гледат си камерите. Но "клиенти" с навик да си чопват и похапват според мен не ги проверяват чак толкова често. Т.е. имат си създадени навици и го правят между другото и не се набиват много на очи.😉

# 55
Аз пък веднъж издъних едно семейство от малцинството... чавето блажено си хапваше шоколадова поничка, но като наближиха касите майка му го сгълча и то моментално метна поничката на една стойка с чорапи.
Обърнах внимание на служителката на самообслужване и тя тръгна след тях. Какво е станало, не знам, но се надявам охраната да си е свършила работата.

# 56
Рекламират че събота и неделя ще има черен петък с маркиране на кауфланд карта.
Не се загледах какви са артикулите. Ютия ми се видя и някакъв грил.

# 57
Аз си направих черен петък вчера😉 Огледайте вашите К., това в Ботевград го открих, памучно, ажурно одеало. Имаме едно синьо, за над 30 лева съм го купувала и е бой лятото, кой да го ползва. Сега вече сме окомплектовани цялото семейство, мъжът ми ще е с кораловото😆

# 58
Кога изпращат купон за рожден ден?В Лидъл е седмица по-рано, а в кауфланд как е?

# 59
Аз мисля че камерите в Кауфланд са някакви специални.И освен това сигурно няколко души гледат един магазин.Не е възможно да те видят че не маркираш едно нескафе пакетче през касите за самообслужване ако гледат бсолютно целия магазин.Ако беше само 1 човек на камерите как ще те види теб с 20-те стотинки откраднати с пакетчето като през това време трябва да гледа някой да не си сложи нещо в джоба? Сигурно са поне 3-4 човека охрана яко на смяна и зяпат и явно получават и някакви бонуси ако предотвратят кражби.Иначе не виждам как за 1200 лева ще дойдат да ти направят забележка за не маркираните 20 Ст  пакетче и да държат да го маркираш.

Общи условия

Активация на акаунт