Запознанство с непознат

• 22 748
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
  • Далечният изток
Хаха, следващия път като почнеш да пишеш за измислените ти гаджета, ще те приземявам с бързите срещи и профила ти в сайт за запознанства.

# 346
  • София
Да си платя, за да отида на среща? Смятай!

# 347
На мен не ми пука и бих си платила, нали хората това работят, тия дето го организират.

Обаче според мен той си измисля, това са някакви фантазии.

# 348
То, вече не е и смешно.

# 349
Да си платя, за да отида на среща? Смятай!

За това и нито една от жените не му е харесала.
Представям си колко пъти са ги отсвирвали по сайтовете за запознанства та са опряли до агенция за запознанства.
Естествено, че ще срещаш дебели и непривлекателни жени там.
Жена, която е красавица и има избор няма да падне чак толкова ниско.
И между другото Ривокър, това не е нещо, с което да трябва да се хвалиш.

# 350
Не знам по парковете какви мъже се разхождат, но и тук у форума , както и в   социалките е мноого страшно.

# 351
  • София
....  отвори ми профила и почна да ми дава насоки за по-висока успеваемост за мачване, и да коментираме тенденциите, като цяло....

Ти сериозно ли... Как хората изкарват пари, а ние тука седим и си чоплим клавиатурите само.
Може ли въпрос - що е то "тенденция" при запознанства, що е то насока за успеваемост?

# 352
Не знам по парковете какви мъже се разхождат, но тук у форума и в социалките е мноого страшно.

Сега е студено за паркове и улици, затова дебнат онлайн, както мисля се забелязва.

# 353
Човекът е регистриран в сайтове и апове за запознанства, по форуми си търси, на бързи срещи ходи, на продавачките в хранителните магазини иска телефонния номер, по заведения ходи са търси жени... и прави секс средно 3 пъти годишно. Мога да извадя от аналите на бг-мама съответните дати, когато това се е случило.

# 354
Честно казано, пожелавам ни го като държава, някой ден да стигнем до момент в който няма да няма опасни хора които бродят по улици и паркове. Като гледам е по-добре от Западна Европа в момента, но все още си има отрепки тук там. Просто не е окей, тези хора са риск не само за жени но и за деца, дори и мъже, примерно. Но това си е като цяло тотално друга тема. Пазете се, ценете живота си и винаги на първо място имайте вашата безопасност.

Благодаря като цяло на всички които допринесоха към тази тема! Топа сте!

# 355
  • France
Това както жена може да те обиди, никой друг не може Joy

И жените не са пощадени, де. Еле пък Филомена.
...
А и не излъчвам достъпност, та моите случайни непознати досега са били предимно нормални мъже.
Упс, не съм разбрала, че това могат да са камъни в моята градина Simple Smile отказвам да повярвам, че стигнахме да си мерим столкърите Joy
Иначе е вярно, че излъчвам някакъв усмихнат позитивизъм и дори на работа ми слагат най-киселите колеги Rolling Eyes

Достатъчно съм голяма да помня времето преди соц мрежите, но никога не е било общоприето между възрастни някой да те спре на пътя и да те пита за името ти. Това сигурно се е развивало по времето на черно-белите филми.

# 356
Ревоукър, провеждат срещи, въпреки че бройката не е запълнена? Странно, не ми се вижда много професионално. Това да ти обещават да те уреждат и не знам си какво също. Доста кофти реклама им направи.

И аз това се чудя като читава жена не се е записала там.
С какво точно ще го уреждат?
Много ясно, че ще са жени над средна възраст, които никой не иска.
Сам каза, че и мъжете не стават за нищо.
Наистина кофти реклама.

# 357
Друго се рекламираше май.
Я ме светнете спийд дейтинг и бързи срещи едно и също ли са? По имената - мислех, че да, но според темата - май не. Извинете за невежеството.

# 358
Фил, за да те хареса вътрешно, не е ли първо да се харесате външно.
Аз лично вече на интернет нямам вяра след 890970 години общуване. 2 гаджета от интернет. Тази среда е измамна и предпочитам човека да го видя на живо и усетя.
Темата е за непознати. Нека не се отплесваме в сериозни запознанства и връзки от срещи с непознат. Несериозно е.
//
Не търся аз никога комуникации с мъже. Те ме контактват. Според мен всяка жена има сателиращи около нея групичка мъже. Да се стигне до дейт приложения, значи положението е плачевно.

# 359
Басила, много грубо.
Всеки има право да търси щастието си.
Дори не особено привлекателни и млади хора.
Да не говорим, че за не особено красивите мъже и жени нищо друго не им остава освен сайт за запознанства.
На живо предполагам никой не иска да ги заговаря - така поне могат да блеснат с интелект и хумор.

Дори автора на темата многократно подчерта, че иска да заговаря момичета, а не зрели жени.
Всеки иска хубавото, ама и другите хора заслужават любов - нищо, че са дърти и грозни.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 18:34 от Arielle

Общи условия

Активация на акаунт