Запознанство с непознат

• 22 705
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
А, добре тогава. Аз помислих, че при "многото подобрения и крещящ външен вид" находчивостта е, да се направиш, че не си го чул.
Joy Joy Joy Пробвай, ако не ти е мил живота.

# 421
Е, той може да ми каже и че е принц. Въобще при запознанство нямат място теми като роднини и финансово и имуществено положение.

Разбира се, но е нормално да попиташ какво работи събеседника ти.
Ако "търси себе си" от 10 години е напълно логично да живее с майка си.

# 422
Е, той може да ми каже и че е принц. Въобще при запознанство нямат място теми като роднини и финансово и имуществено положение.
Има, има...
Случвало е мъж да се заглежда по бижутата ми...по-грозно нещо не бях виждала. Естествено втора среща нямаше.
После идете разправяйте, че жените били меркантилни. Моля ви, това явление няма пол.
А, да и любимият ми въпрос - какво работят родителите ми 😤
А, да и да добавя, че познавам немалко жени, които изкарват значително повече пари от мъжете си...
И да обобщя, за тези мъже, които слагат всички жени под общ знаменател - тя е с добро образование, от добро семейство, работи и изкарва парите си, върти домакинството, отглежда децата, изглежда повече от добре и то без тунинговане и какво получава насреща - баничка за 3 лева и отношение под 0... Хайде стига сме слагали знак за равенство при всички мъже и жени.
Има обаче едно нещо, което от така наречената нулева среща си личи...има ли уважение към личността, не само на събеседника, а и към всяко живо същество. И ако там липсите са налични...мерси и на баничката за 3 лева, мерси и за вечерята на стойност 300, 1000 или каквато искате стойност и сложете!!!

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 11:05 от S^nny

# 423
Запознанство и първа среща не са едно и също. Срещата е с някого, когото вече познаваш (дори и само виртуално).

# 424
  • Далечният изток
Точно така. С човек, когото не познавам, няма да отида на среща. Това го казах още в първия си пост по темата.

Можем да си говорим какво работим, имах предвид да ми се похвали, че има "стабилна" работа и къде и с кого живее.

# 425
Запознанства много, срещи малко.
Не е нужно запознанството да води до среща.

# 426
  • Обран бостан ;)
Запознанства много, срещи малко.
Не е нужно запознанството да води до среща.

А, среща до запознанство ?

п.п. Защо изтриха дискусията ? Колко много жени щяха да се омъжат, ако знаеха, че мъжете ставаме благосклонни ако ни почерпят с баница и айрян. Wink

# 427
  • Далечният изток
Да нямаш 5 лева да си ги купиш, а да чакаш някоя жена да те черпи баница и айрян...
Все повече потъваш...

Ставал благосклонен Grin Ай мерси, няма нужда.

# 428
  • София
Всъщност е много мило мъж да ми донесе баничка и айрян сутринта, въпреки че през нощта не сме били заедно. И аз банички не ям /почти/.

# 429
Ами…ето го сценарият, рано сутрин, в парк, прави се оглед за неспортуващи(важно!) жени, с айрян в ръка. Взима се баничка/бюрек, топла, добре опакована. Приближавате се, обяснявате как няма нищо по-хубаво за вас от закуска на свеж въздух с така лелеяната, примамлива и топла баничка, но как при гледката на толкова красива жена просто отвътре ви идва да се лишите от това удоволствие, оставяйки тази чест на нея.
А тези, които просто търсят айрян на аванта за баничката - пак обясняват за удоволствието от хапването и, но как при гледката на толкова красива жена чак сте хлъцнали, и сте се задавили, та молите за глътка айрян, че да не си идете бадева.

# 430
Я, изтрили са прИмоцията в БГ мама:
1 мъж за 2 айряна!

# 431
Има и на доста по-високо ниво.
Да си седят в миманса, защо да ги афишират бг-мамите.

# 432
Всъщност е много мило мъж да ми донесе баничка и айрян сутринта, въпреки че през нощта не сме били заедно. И аз банички не ям /почти/.

Скрит текст:
Ноември. Сутрин. Тъмно още. Вали проливно. Студено е.
Някакъв прецапва и притичва през локвите, стига до закуските:
- Значи, дайте ми една милинка за мен, а за Ваня, за Ваня, я дайте един бюрек!
- Ваня сигурно е жена ви? - пита продавачката.
- Естествено, че е жена ми! Мама в такова гадно време никога не би ме накарала да изляза...

# 433
  • София
Такава съм, що не съм те извел на среща досега? Sunglasses

След коледния ти бонус☠️

Всъщност, когато се води комуникация, винаги разбираш по един или друг начин с какво се занимава човек, как живее. Нали разговаряте, споделяте за себе си, стига се по естествен път, от дума на дума и до тези теми. Хммм

По темата за храна малко да поклюкарствам - на първа среща са ми подарявали букет изработен от луканка, зехтин и някакви зеленчуци имаше.. 😁😁Но човекът е запомнил, че храната е култ за мен, съобразил е.. и се издигна в очите ми 😄 Шоколадови неща също ми примъкват, домати са ми носили, а, и риба ми купи пак на първа среща друг.. 😁

Т'ва, ако не нахраниш жена си... къв мъж си!

# 434
Аз огладнях, че и айрян ми се препи😂
Тук ще е по-трудно, но ако изчакаш до сутринта - не и невъзможно. Все пак, всичко опира до психология на индивида. Та - оглеждаш се за жена с баница и айрян. Важно е, да не я ръфа настървено - все пак, по-добре просто гладен, отколкото гладен и пребит. После гледаш да няма тежки обувки, големи чанти, чадъри, и прочие - виж т. 1. Приближаваш се, и кихаш срещу баничката. Изчакваш погледа тип “какво прави тази хлебарка в салатата ми” и се извиняваш, че имаш алергия към красотата (целта е закуската и, не тя, все пак). След което изцепваш нещо от сорта на “предполагам, че това вече няма да го ядете, а на мен пред гледката на толкова красива жена ми омекнаха коленете - може ли да се подкрепя?” Успех Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт