💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 36 310
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Имам проблем с Туитър и не ми се отваря, колко е рейтингът?

# 271
  • София
Здравейте! Nature Sweat Drops

Тина, не са добри.

Цифрите отново не са добри, но каквото - такова! Ще чакам буквичките, но за хубаво или не, гледаме вече различна история. Дано я измислят смислена и логична! Persevere
Скрит текст:
В момента върви още един сериал  римейк - компилация от два корейски сериала. Там това не е обявено официално, но съвпаденията са толкова очевадни, че не можеш да не се досетиш. И там цифрите не са много добри, явно драгия турски зрител предпочита и харесва само познати домашни истории. Thinking

Nature Dizzy
Нови снимки от Кан, публикувани от фотографа Виктор Телес
https://x.com/TheBursinSpain/status/1979287144226033672

Лек ден ви желая! Smile

# 272
Дилеми, 💐

Жалко, според не заслужават този резултат, ама комшиите се вълнуват от друго...

# 273
Каквото ,такова ...

в соц. рейтинг сме добре Simple Smile

Simple Smile

# 274
Сега ще спрат ли  сериала, при условие, че араби и руснаци  си плащат за да го гледат?

# 275
Нямам идея, зависи колко плащат и дали успяват да са на печалба ( предполагам).

Ново:
Лизге с гаджето:

# 276
И Ханде е номинирана за наградите на Altın 61 Ödülleri

# 277

Ето и конкуренцията:
Скрит текст:

Мейра Yellow Heart

# 278
То странното е, че продължават да нямат официален сценарист.

Трябваше изобщо да не махат Дилара и Енгин.

# 279
Излезе и на Сомера рейтингът:

# 280
Ще си призная, че много се разстроих от този рейтинг. Ясно е, че на там вървяхме, но през нощта изгледах епизода. В никакъв случай не заслужава този рейтинг.
Много съжалявам, че се развиха нещата в тази посока. Много!
Може би щеше да е изключително успешен проект, ако го бяха снимали за палтформа.
Като изключим процента мразещи Ханде по презумция, коментарите за сериала са изключително положителни. Поне тези, на които попаднах аз из международни групи, включително и руските.
Но турците решават. Sad

Снощи имаше сцени на Ханде, които бяха изключително въздействащи. Много ми хареса.

# 281
Ханде в образа на Мейра е брилянтна. Жалко, че така стана, ама като всичко зависи от шепа хора, които имат разбирания от средновековието ( като погледне човек, кои сериали имат високи рейтинги).
Най- добре е Ханде да снима само за платформа 😎

# 282
  • Кърджали
За съжаление, сериала на Ханде е обречен. То арабите, то продажби, ама зависи и колко са на печалба. Иначе ще направят както направиха с Лейля и Стая за двама - ще дадат на арабите и другите платформи още една - две серии, които даже няма да излъчат в Турция. Правили ли са го, правили са  го.
Другата седмица рейтинга ще продължи да пада - едно че като тръгне, тръгва, второ, че конкурентния сериал на Улаш направо запали турбото /но и си заслужава/.
Сериалът на Ханде е тип сериал за платформи. Ако го бяха снимали за дисни плюс или друга платформа, резултатът щеше да е по-различен вероятно. Плюс, лоша шега им изигра и това повтарящо се за много кратко време партньорство.
Аз за себе си имам свои забележки към играта на Ханде...

Сега да видим как ще е утре сериала на Керем. Но и там не съм оптимист вече, за съжаление. Едно че се оплетоха със сценария, второ, че и там им дойде много силна канкуренция.

# 283
Този новият, който днес е с най-висок рейтинг за мен лично е много скучен. Чак се чудя как може да има такъв резултат...
"Турско лъха отвсякъде". Не е моето просто...

За сериала на Бурак съм съгласна, че ще са много силна конкуренция на Керем. Има интрига и постоянно нещо става и те изненадва.

Ново от Керем

# 284
Не ме изнендва резултата на сериала на Ханде. За мен е добър, но Ханде+Баръш за н-ти път турските зрители не искат да гледат. Абсолютно очаквано. Другата сесмица може и да е под 1.

За сериала на Керем. Той също е добър, но конкуренцията там е жестока. Давам им леко покачване тази седмица...но повече от 10 епизода не вярвам да има.

Общи условия

Активация на акаунт