💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 33 805
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте! Flowers Hibiscus

Нова изгора от Керем? Нали с Мелиса се разделиха поради натоварени графици, кога смогва и намира време сега? Може би дамата има много време, те соло фенките на Керем обичат инфлуенсърки. Satisfied

Шегувам се, да се обичат младите. Но ми звучи като фалшива новина.

# 466
И двамата ( Керем и Лизге) представиха страната ни по най-добрия възможен начин пред света. Така се запознах с тях. Керем е толкова приятен, харизматичен мъж, че колкото повече говориш с него, толкова повече му се възхищаваш. - Гюлсерен Будайджиоглу, турска писателка и телевизионна водеща

# 467
Интересно къде са се изгубили от снощи насам всички морални женици, и тук - в Бг мама, и в Туитър и Инстаграм. Как все още не са коментирали сцените, които ще ви пусна малко по-надолу, от току що излезлия филм на Баръш с Туба. Ама тя сцената почти е 1:1 с “онази” сцена на Ханде и Баръш. Тогава 3 дни и 3 нощи не спря да се обсъжда Ханде каква жена била, каква актриса била… Аман от завист!!! Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 20:25 от Cocodoggo_mom

# 468
И аз щях да питам същото.... 🤔

Седмичната класация на Адба

# 469
Охооо, какво се случва?!
Туба и тя в такива сцени се снимала.
Наистина ще ми е интересно всичките коментаторки, които не пропуснаха да я обиждат, какво ще кажат за Туба Б.
Коко, не бяха само 3 дни. Уж никой не го гледаше тъпия ѝ сериал, но всички знаеха за "Онези" сцени.

# 470
Нищо не разбирате ... Това тук е изкуство ...., а с Ханде ... е пошло и лишено от изисканост ...

На това му се казва - двоен стандарт .. SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

# 471
Наистина не си обяснявам, каква е тази омраза към Ханде. Нищо лошо не е направила на никого ...

Като не ти допада, просто я прескочи...

# 472
Kиргистанска гримьорка, участвала в новата фотосесия на Nocturne в Париж, изрази щастието си от работата с Ханде Ерчел и сподели преживяванията си от снимачната площадка: 🥹❣
„Много е мила и красива, в края на снимките дойде при мен, прегърна ме и ми благодари“

# 473
# 474
Ново:
Публикация на #MIPCOM2025 за акаунта на OGM Universe за поредицата #Çarpıntı (#Прероден)
https://x.com/lizgeofficial/status/1980688008840921257

# 475
# 476
  • au bout du monde
Цяло лято попадах на мнения за сериала им. Хората бяха скандализирани 🤣 викам си брей какво ще е това нещо 😁

Сериала е страхотен. Много приятен, забавен, без да прекаляват. Кара те да се усмихваш. Сцените са си съвсем наред. Отдава им се и се получава чудесно😆

# 477
Добър вечер! Току-що изгледах епизода на Сърцебиене.
Дори не знам какво да кажа, но действието на историята много ми хареса, та не разбирам защо рейтинга е паднал.
Хюлия много ми хареса и я подкрепям, през цялото време се държа абсолютно адекватно и защитаваше достойнството си, семейството си и дъщеря си! Грешала съм, когато мислех, че ще е злодей. Не, не е.. Единствено много тъпо направи, че продаде дъщеря си и я обрече на смърт още тогава. За пари. И защо беше нужно това?! Такова нещо не се прощава, но имам съмнения, че истината ще излезе наяве и тогава вече наистина не я виждам Хюлия, защото целия гняв , омраза и обида ще се стовари върху нея.
Мелике нещо не ми харесва като персонаж, изглежда ужасно проблемна, но това най-вероятно е заради Рейхан.
Рейхан ме изумява, нейното граничи до лудост.. Какво е това бъркане в чуждите животи!? Толкова ли зле й е повлиял Юсуф, че така да изчатка тази жена?
Май ще се окаже, че един нормален няма в това семейство, освен Бириджик!
Мурат как хлътна по нея, хи хи хи ....
Фиген... ами аз мисля, че много правилно постъпва и разсъждава. В крайна сметка наистина някой трябва да вразуми Рейхан. Да, постъпва подло, че направи така, че Рейхан да чуе някои думи, но ... понякога обстоятелствата го налагат.
Аслъ ме дразни с всеки изминал епизод.

# 478
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 479
Здравейте, 🌞

Пишат, че днес ще имаме фраг на "Сърцебиене" 😃

Хубав ден на всички 😃

Общи условия

Активация на акаунт