💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 33 558
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Кралицата на Pomellato  Sparkling Heart

# 601
От сета на Сърцебиене

# 602
Продуцентите на "Сърцибиене" ни пуснаха кратък откъс от предстоящия 7-ми епизод Simple Smile
„Моля, кажете сбогом на дъщеря си...“
https://x.com/Carpintitvdizi/status/1981770619273228718

# 603
# 604
# 605
Мъжете в Турция не си губят времето...

# 606
Старо било, преди Ханде е бил с нея, ама преводът ме подведе, сори Joy

# 607
Стил и красота.Споделено преди минути от профила на Ханде

# 608
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 609
Добро утро мили момичета! Прекрасна събота ви пожелавам.

# 610
Здравейте, 🌞
Стори на Лизге

От откъса от снощи:

„Добра майка - Рейхан
Лоша майка - Хулия
Ето как ми отне дъщеря ми. Тя е моя дъщеря. Аз я родих. Бях млада и с какви трудности се сблъсках? Въпреки болестта си, тя доживя до тази възраст.
 Тя е моята душа, моята дъщеря и част от мен.“

# 611
Добро утро и прекрасна събота и неделя да си имате Hug

# 612
# 613
Керем Бюрсин на MIPCOM2025 в Кан за героя си Арас и проекта "Преродена"/"Сърцебиене"

— Тази история е много емоционална. Да. Как бихте описали героя си, Арас, и коя беше най-предизвикателната част от играта му?

— Знаете ли, мисля... имам предвид просто семейни проблеми, това да си част от силно семейство, но да се чувстваш като аутсайдер, а също и постоянният гняв на много силна майка, насочен към теб - мисля, че това е.

И тогава той среща Аслъ, момиче, което е получило трансплантация на сърце, и мисля, че това е просто един от онези случаи, в които виждаш как семейството оформя това, което си, и те държи затворен. Този човек просто се опитва да избяга от този затвор.

Тя е невероятна (за Лизге). Това е първата ѝ главна роля в сериал и е абсолютно брилянтна. Да станеш свидетел на такъв талант, да го изпиташ и да работиш с него е невероятно. Това прави работата ти много по-лесна. И целият актьорски състав е съставен от невероятни актьори и актриси, предимно жени, което също е наистина готино и вдъхновяващо, защото не сме свикнали с това в Турция. Но, както казах, работата с хора, които са невероятни в това, което правят, прави работата ти много по-лесна и просто се чувстваш късметлия.

Така се чувствам и аз. Ако погледнете нашата култура и нашите хора, ние сме много, много, много страстни хора. Това личи във всичко. Например, ако някой иска да плати сметка веднага, емоцията веднага пламва, усещаш тази страст. И мисля, че това е нашата страст, съчетана с факта, че разказването на истории е универсална и дълбоко човешка черта, която ни позволява да се потопим в нещо по-реално, защото е по-лесно да се снима, отколкото да се прибягва до CGI и всичко останало.

И тогава винаги търсим човешкия елемент в нещата. Толкова често ядрото на нашите истории е или човешката уязвимост, или нещо, свързано с човешката природа.

Така че е логично хората по целия свят да могат да съчувстват на това.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт